חח שוטר זה השם של הדמות..לא התפקיד שלה...
D Dark Angel Rinat New member 4/2/06 #20 כן.. רק אח"כ קלטתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif
נ ניקול (גין גריי) New member 4/2/06 #25 כן משום מה לאימא שלי היה קשה להבין את זה העמ ככה זה כשאת בת 60 P:
E Eowyn of Rohan New member 4/2/06 #15 היה היום גם את "להתמצא בלוס אנג'לס" שהוא משחק שם תפקיד קטן אך חמוד.. סרט בסדר.
C Crazyness freak New member 4/2/06 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא כ"כ חמוד שם שהוא אוכל חטיף כזה וכל השיער שלו פרוע והוא עם הפרצופים האלה ש'לו אוחחח הוא משחק שם מדהים! טוב כל סרט הוא משחק מדהים, אין אין על הבנאדם!!!!! סרט טוב..
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא כ"כ חמוד שם שהוא אוכל חטיף כזה וכל השיער שלו פרוע והוא עם הפרצופים האלה ש'לו אוחחח הוא משחק שם מדהים! טוב כל סרט הוא משחק מדהים, אין אין על הבנאדם!!!!! סרט טוב..
S Stansfield New member 4/2/06 #27 ../images/Emo207.gif איזה חמוד מלקולם מקדואל! חבל שהוא משחק בסרט מאעפן כמו "נסיכת הגנבים" עם קיירה נייטלי
../images/Emo207.gif איזה חמוד מלקולם מקדואל! חבל שהוא משחק בסרט מאעפן כמו "נסיכת הגנבים" עם קיירה נייטלי
S Stansfield New member 5/2/06 #38 למה עשית את זה לעצמך? אז מה שמלקולם חמוד בתור השריף!!!! וואי, תמיד אלה שמשחקים את השריף חמודים (ע"ע אלן ריקמן) טוב ברובין הוד של שנות ה90 גם וויל חמוד, חולה שם על כריסטיאן סלייטר
למה עשית את זה לעצמך? אז מה שמלקולם חמוד בתור השריף!!!! וואי, תמיד אלה שמשחקים את השריף חמודים (ע"ע אלן ריקמן) טוב ברובין הוד של שנות ה90 גם וויל חמוד, חולה שם על כריסטיאן סלייטר
S Stansfield New member 5/2/06 #42 חחחחחחחחח אכן!! ../images/Emo6.gif גם אצלי זה המשפט היחיד שאני זוכרת מכל הסרט חחחחח אה והשיחות של השריף על זה שהיו צריכים להוציא את הלב שלהם עם כפית כי זה קהה אז זה יותר כואב פחחחחחח
חחחחחחחחח אכן!! ../images/Emo6.gif גם אצלי זה המשפט היחיד שאני זוכרת מכל הסרט חחחחח אה והשיחות של השריף על זה שהיו צריכים להוציא את הלב שלהם עם כפית כי זה קהה אז זה יותר כואב פחחחחחח
נ ניקול (גין גריי) New member 4/2/06 #32 הוא בכלל התדרדר. עושה חרא סרטים אבל הוא היה כזה שווה כאלכס דילארג'! גרררררר
S Stansfield New member 5/2/06 #37 אכן אבל הוא עדיין פאקינג חמוד חחחחח הוא פשוט פוצי כזה שבא לי ללכת ולחבק אותו. ואני פשוט חולה, מתה על הקול הציפציף שלו! אלכס
אכן אבל הוא עדיין פאקינג חמוד חחחחח הוא פשוט פוצי כזה שבא לי ללכת ולחבק אותו. ואני פשוט חולה, מתה על הקול הציפציף שלו! אלכס