חדש - Star-X -Existence

• פותח הנושא DjMD
  • פורסם בתאריך

DjMD

New member
../images/Emo91.gif חדש - Star-X -Existence

Tack List: 01. Come With Me (album version) ‏ 02. History 03. World Destruction Remix 04. Wake Up 05. Don't Stop 06. Insane 07. Silence By Sound 08. Changes 09. Four Men Crew 10. Existence אלבום מצוין, לא קשור בכלל ל Chemical Crew, הוצאה די מיוחדת לימים ילדותיים שכאלו, שיחרור ענק בים של שטויות. האלבום עצמו מורכב ממלודיות מרימות, הרבה הרבה כוח והמון לופים לא שגרתיים, שילובי הפסנתר והגיטרה לא נתנו בכלל אוירה ילדותית, אלא עטפו את האוירה בחום, הרבה רגש משולב עם סאונד איכותי. טראק שאהבתי במיוחד, Wake up. טראק לרחבת הריקודים!!! :)

Stoned Junglist

New member
לא רע

הספקתי לשמוע כמה קטעים, האחרון לא רע בכלל!! WAKEUP גם לא רע. COME WITH ME - טראק חמוד מאוד אהבתי את המשחק עם הגיטרות והצליל.גם HISTORY לא רע, אבל לא יודע נשבר לי מהעליות ואז קטע מהיר ונחמד כזה שכל חבוב ירקוד לו , לא יודע לא מעניין אותי כבר לאחרונה, הכל נשמע דומה וכו'.. אבל עדיין לא רע. הגיטרה בטראק האחרון משפיעה ותורמת, אני כחובב מוזיקת רוק ומטאל חושב שגיטרות,פסנתר,ותופים רק מוסיפים לאיכות של המוזיקה ובאמת גורמת למוזיקה להיות איכותית - מי שיודע לנגן על גיטרה,פסנתר,תופים הוא לא חובבן ומשקיע קצת זמן ורצון להשמיע צליל טוב. ולא להוריד כמה סאמפלים מהמחשב ותוך שבוע - שעה כל יום לגמור טראק, זה למה כיום יוצא פעם ב.. יצירות מאומנים איכותיים( זה לא הסיבה היחידה אבל אולי עוד אחת בעקיפין או משהו בסגנון :) )..במקרה שפה הגיטרה והפסנתר לא ממש מסובכים אבל עדיין רואים שיש השקעה, אומנם אם היא קטנה. האלבום לא רע לדעתי, לא ממש הסגנון שלי אבל לא רע יש כמה קטעים נחמדים.בכל מקרה חבל שהם מנגנים במועדונים מעפנים לילדים אבל כנראה כיום המסיבות הטובות או הפסטיבלים מעדיפים יותר DARK וסגנונות אחרים.. בגדול אהבתי כמה קטעים ואת הניגוני פסנתר וגיטרה שעזרו פה ושם, סך הכל נחמד , לא הפתעת השנה אבל לא רע סך הכל.. שיהיה להם רק בהצלחה..

למעלה