forglemmigej
New member
../images/Emo91.gifות לשבתבת
ההמלצה הראשונה הוא סרט שוודי נפלא בשם grabben i graven bredvid או במילים אחרות הבחור בקבר שליד או באמריקאית ,זה גאי נקסט דור יענו מישו שלא שמים לב אליו מרוב שהוא שכן ופשוט. אז זהו שלא. הסרט מתאר את דזירה שבאה לבקר את קבר בעלה ובאותו זמן מגיע בני לבקר את קבר הוריו באותו בית קברות. חיוך פה וחיוך שם ובני בכיכובו של מיקל ניקוויסט הבלתי נמנע מתאהב בה ובמיוחד בחיוך שלה. בני הוא בעל חוה ודזירה היא ספרנית שני עולמות ממש לא תואמים. הוא איכשהו מגלה איפה היא עובדת ומגיע לספריה שמה ושואל על איזה ספר והיא עונה לו אני עכשיו בהפסקת צהריים. אני רוצה לראות מישי שתעיז לענות ככה למיקל ניקוויסט כשיגיע לברר על איזה ספר.
היא מחשיבה את עצמה אינטלקטואלית ויש לה חברים על רמה והוא גר לו שם בחווה לבד והחברים או החברות הכי קרובות שלו הן הַפָּרוֹת ועוד זוג שגר לא רחוק ממנו. לאט לאט נוצר קשר בינם אבל הוא מהסס ועם עליות וירידות והסוף הוא טוב
כמעט כמו בסרטים אמריקאים. אבל זה לא ממש כמו בסרטים אמריקאים שהנשים שם תמיד מידה xs והשיער תמיד מוקפד ועם פן לא משנה באיזה מצב רגשי נמצאים ואיפור מלא גם ביום וגם בלילה והגברים עם ג'ל קוצים (זה כל כך שנת 2007) וגם לבוש אופנתי כזה למרות שחלק בכלל לא גרים במקום שצריך כאלו בגדים טרנדים. שני השחקנים כל כך אמיתיים שפשוט אי אפשר להאמין שהם משחקים, סרט סקנדינבי במיטבו. אגב יש כתוביות באנגלית ברשת. אפשר לחפש גם תחת השם the guy in the grave next door קיצר סרט שעושה טוב בלב כמו שיר טיפוסי שוודי לאירוויזיון. טריילר מהסרט http://www.nordisk.dk/ws/showtrailer.asp?id=The guy in the grave next door_large.mov המלצה אחרת היא שתי תוכניות רדיו, אחת של נחצ'ה הימן ברשת גימל כל יום רביעי בשעה 10 בלילה לפי שעוננו, האיש שלא רק זה שהוא מלחין נפלא מספר בתוכניתו על כל מיני שירים שהיה עד להם כשנכתבו מביא כל מיני שירים יפים מפעם וגם מעכשיו והמון סיפורים מאד מעניינים תענוז לאוזן. אפשר לשמוע גם בתוכניות מוקלטות של רשות השידור זה נקרא נחצ'ה בגימל. תוכנית אחרת היא של מושיק טימור בשם שישי אישי כל יום ו' בשעה 11 בלילה שלנו, זו תוכנית שעל אף המגיש העתיק מתעסקת בכל מיני נושאים מרתקים מהעבר שנושקים להווה. גם אותה אפשר במוקלטות באתר של רשות השידור.
ההמלצה הראשונה הוא סרט שוודי נפלא בשם grabben i graven bredvid או במילים אחרות הבחור בקבר שליד או באמריקאית ,זה גאי נקסט דור יענו מישו שלא שמים לב אליו מרוב שהוא שכן ופשוט. אז זהו שלא. הסרט מתאר את דזירה שבאה לבקר את קבר בעלה ובאותו זמן מגיע בני לבקר את קבר הוריו באותו בית קברות. חיוך פה וחיוך שם ובני בכיכובו של מיקל ניקוויסט הבלתי נמנע מתאהב בה ובמיוחד בחיוך שלה. בני הוא בעל חוה ודזירה היא ספרנית שני עולמות ממש לא תואמים. הוא איכשהו מגלה איפה היא עובדת ומגיע לספריה שמה ושואל על איזה ספר והיא עונה לו אני עכשיו בהפסקת צהריים. אני רוצה לראות מישי שתעיז לענות ככה למיקל ניקוויסט כשיגיע לברר על איזה ספר.