המלצות

../images/Emo91.gifהמלצות

שלום בנות, אני מטופלת ivf באסותא ואני מעונינת ללכת לייעוץ פרטי אצל מומחה לפוריות עקב שינויים שחלו במהלך הטיפולים. אני קבעתי תור לפרופסור דור כי אני מאמינה שהוא מאוד מקצועי אבל רציתי לשמוע מכן אם יש לכן כמובן המלצות לרופא נוסף. תודה

EFRAT NIR

New member
היי

פרופ' רונאל מאסף הרופא - אומנם הוא לא הכי נחמד אבל בעל ניסיון רב ומקצועי מאוד , יש גם את שאר "המפורסמים" זיידמן , בוצ'ן , לברן , משיח . לדעתי העיקר הוא לשמוע חוות דעת נוספת כי לעשות קסמים אף אחד מהם לא יודע . בהצלחה

רופא

נכון , אני לא מחפשת נוסחת קסם , פשוט משהו השתנה בשני הטיפולים אחרונים שלי ולכן אני רוצה ללכת לייעוץ . אני לא מחפשת רופא שיהיה חבר אבל חשוב לי שיהיה נעים ומקצועי בכל אופן תודה

צבעוני 1

New member
רופא טוב..

אני מטופלת (לצערי) הרבה שנים, מתוך נסיון רופא שהוא קשוב אלייך, מקצועי (כמובן) ושאת מרגישה סמוכה ובטוחה לשאול אותו כל שאלה והוא יענה לענייןותרגישי שהוא כביכול רק בשבילך (כאליו אין יותר מטופלות..) זה הרופא בשבילך, בשבילי גם מאוד חשוב שיהיה עדין. רונאל - מקצועי אבל לדעתי קשוח וקר אישית התאכזבתי ממנו למרות ששילמתי פרטי. דור- מאוד מקצועי אגל גם קשוח. ויש כמובן עוד הרבה.. אני מטופלת מזה 3 שנים אצל ד"ר יעקוב לברון מתה"ש ואני מאוד מרוצה, קשוב מקצועי מאוד ועדין.. בהצלחה !!!

hyb

New member
אני מסכימה עם צבעוני

גם אני מטופלת אצל ד"ר לברון ואני ממש מרוצה. הוא עדין ומקסים ונותן הרגשה כאילו אני המטופלת היחידה שלו, הוא נותן את מספר הטלפון האישי שלו ונותן לך הרגשה שאת יכולה להתקשר תמיד. הוא פשוט נפלא ומומלץ מאוד

ריקי בש

New member
רונאל

הוא פרופ'? לא ידעתי. כן, הוא קורקטי ורציני - קצת מפחיד לדעתי. את מכירה את המחלקה באסף הרופא? אני מטופלת שם עכשיו ואשמח לשמוע איך התרשמותך מהמחלקה. אני לא כל כך בטוחה.... (עברתי מאסותא אז יש הבדל מסויים בכל זאת..).

טיפטיפ29

New member
ד"ר בר חוה, גם יפה גם רופא

הוא ממש מדהים. הוא "הכניס" אותי להריון פעמיים מתוך 3 IVF. אם תרצי את הטלפון שלו, אני אתן לך במסר. והוא מטפל באסותא.

תודה

הוא שייך לקופ"ח מכבי? אני לא רוצה לחסום לעצמי את האפשרות של המשך טיפולים באסותא דרך קופ"ח למרות שאולי אחליט הפעם ללכת על טיפול פרטי

DDNL

New member
מצטרפת להמלצה על בר חוה

פשוט יש לו הצלחות. גם אצלי אחרי 5 טיפולים כושלים בבלינסון (שכללו הפלות חוזרות) עברתי אלי ובטיפול השני הצלחתי וגם חברה שלי שרופא אחר אמר לה שהסיכוי היחיד שלה הוא תרומת ביצית נקלטה אצלו. אני לא מחבבת את האישיות שלו (גם לא מסכימה לגבי האמירה על היופי...) אבל יש אצלו הצלחות.

הוא גם שלי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שלושה הריונות "ממנו" !!!! (שני ילדים בריאים ויפים) מומלץ ביותר !!!!!!!!!!!!!

ורדיצה

New member
אני מטופלת אצל דור

ואני מאוד ממליצה אני סומכת עליו בעיניים עצומות - מקצועי מאוד, אמין וגם סימפטי. החסרון היחידי - תמיד יש צורך לחכות זמן רב בתור.

d2b2

New member
הי סיבסיב אני יכולה להמליץ לך על

הרופא שלי שהגעתי אליו אחרי חיפושים והסתובביות לא מעטות בין גדולים ומפורסמים כמו לברן . קוראים לו ד"ר ראול אורבייטו והוא פשוט רופא מעולה מקצועי מאוד מאוד ונחמד להפליא אבל מאוד לא ממוסחר עדיין בניגוד לקולגות אחרות שלו שכבר שכחו שיושב שם בנאדם בקצה השני !!! זהו אם תרצי אמסור לך טלפון שלו והוא פשוט באמת באמת מעולה . ממליצה בחום !!!

פינקי33

New member
ד"ר שולמן-מישהי יודעת? איך הוא?

חברה שלי נכנסה אצלו להריון בהזרעה ראשונה... מקבל בבית הרופאים בפרישמן. אני רוצה גם ללכת אליו. מישהי מעה עליו??.

סביון1

New member
ממליצה עליו בחום

הוא הרופא הפרטי שלי מזה כשנתיים (למעט גיחה אחת לדר' ברקוביץ, בגלל שרצינו לנסות את שיטת ברטוב). הוא רופא מעולה, מקצועי מאד, אנושי מאד מאד ויודע לכבד את המטופלות שלו. הוא גם לא תאב כסף כמו רופאים אחרים. ולכן את מרגישה ששיקוליו הם מקצועיים גרידא ואת לא צריכה לחשוש שהוא מציע לך לעשות משהו משיקולים כספיים שלו. וחוץ מזה גם תשלמי אצלו הרבה פחות מאשר אצל דור ולברן. כי דור ולברן גובים כסף בנפרד (ולא מעט כסף לפי מה ששמעתי) על השאיבה וההחזרה, ודר' שולמן לא. בקיצור - מאד מאד ממליצה עליו ומוכנה למסור פרטים במסר.

למעלה