המלצות

סביון1

New member
שיטת ברטוב

פרופ' ברטוב הוא ביולוג (לא רופא) מאוניברסיטת בר אילן שחוקר תאי זרע. יש לו מיקרוסקופ שמגדיל פי 6000 בניגוד לאלה שבמעבדות IVF שמגדילים רק פי 400 בערך. לכן הוא מאבחן פגמים במבנה התא שבמעבדה רגילה לא רואים. הוא טוען שבמקרים של בעיות זרע הוא יכול לעזור לבחור את הזרעונים הכי טובים לאיקסי. רוב הרופאים לא מאמינים בשיטה שלו וטוענים שמעולם לא הביא הוכחות מדעיות ליעילותה. יש כמה רופאים כמו דר' ברקוביץ ודר' (או פרופ'?) יגודה שכן עובדים איתו. זה הולך ככה: מגיעים אליו פעם ראשונה לבדיקת זרע. עולה 600 ש"ח. ואז הם אומרים לכם אם הם ממליצים לכם לעבור מיון זרע בשיטה שלהם או שאין טעם. אם החלטתם שכן אז מגיעים אליו ביום השאיבה, בן הזוג נותן זרע והם מכינים אותו (לוקח כמה שעות) ונותנים לכם בחזרה קופסא ובה מבחנה עם הזרעונים הנבחרים. עם זה אתם טסים לבית החולים לביצוע השאיבה וההפריה (באיקסי בלבד). מיון זרע עולה 2500 ש"ח. למיטב ידיעתי רק קופ"ח לאומית משתתפת. אנחנו מנסים עכשיו לנג'ס בכללית אולי נקבל משהו.

סביון1

New member
לנועם

שמתי לב שאין "שיטת ברטוב" בשאלות הנפוצות. אז אולי תשימי? לטובת השואלות הבאות. תודה סביון

גם אני מטופלת אצל ד"ר שולמן

ומסכימה מאוד עם סביון. הוא מקצועי ובכל טיפול הוא ינסה פרוטוקול אחר. שמעתי שהוא מאוד מוערך בקרב הקולגות.

פינקי33

New member
סיון ורימונים, תודה, קבעתי אתמול

תור לד"ר שולמן לשבוע הבא, אדווח כאן מה הוא הציע...

סנונית 1

New member
אני מטופלת של ד"ר ברקוביץ

מאוד מרוצה, הוא מקסים ואנושי ומאוד מאוד מקצועי.

sher72

New member
וההמלצה שלי כמובן היא פרופ' עמית

מנהל מח' IVF באיכילוב. שילוב מנצח של רופא מקצועי מקסים ושאינו רודף בצע.

פרופסור עמית

היי sher את מטופלת אצלו באופן פרטי או באיכילוב ? אם באופן פרטי אם לא איכפת לך שאני שואלת, כמה הוא לוקח לפגישה חד פעמית וכמה לטיפול ? תודה

sher72

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי לפגישה

הראשונה הוא לקח 600 ש"ח ואח"כ כל פגישה היא בין 450 - 500 ש"ח תלוי לאן את מגיעה. יש לו 2 קליניקות ברמת אביב ג' ובנתניה. ברמא"ג יותר יקר. בהצלחה

למעלה