המלצות!

../images/Emo91.gifהמלצות!

פליייז תמליצו לי על שירים יפים של הלהקות הבאות: goo goo dolls lifehouse pearl jam matalica our lady peace ועוד כל מיני בסגנון....
פשוט אני רוצה לנסות אותם, חיפשתי באיימש ויצאו לי איזה 586983769234 שירים...אז פליז, תציעו לי שירים יפים שלהם...

חוץ ממטאליקה אני לא מכירה אף אחת!

אפילו את מטאליקה אני כמעט ולא מכירה! אני אפילו לא יודעת איך קוראים לשירים שלהם! מה הם השירים שלהם! אבל אני יודעת שפעם היה אחד בלהקה שהיה נראה כמו בת! אוהבת -

crazy4tc

New member
אין לי הרבה המלצות אבל הנה

lifehouse- take me away, you belong to me, spin, everything ןיש עוד המון... מהגו גו דולס יש את iris שאת על בטוח מכירה ו... נו עדי בטח תמליץ לך על שירים שלהם... אה ואני ממליצה גם על הלהקה: matchbox20- push, hang, mad season

כן.....אני מכירה את matchbox20

יש להם אחלה שירים!!! ו- our ladt peace הם לא להקה כ"כ מוכרת, אבל יש להם "להיט" אחד באמטיוי קוראים לו innocent.... שיר מהמם... אהה ותודה על ההמלצות!

adi u

New member
שירים רבותיי שירים!../images/Emo26.gif

כמו שלאה (החמודה..אני חייבת לציין!) כבר נחשה..אני המליץ לך על גו גו דולז...וגם על מטאליקה...ה-3 האחרים אין לי שמץ על מה מדובר... טוב שיהיה אז...goo goo dolls: iris Dizzy Acoustic #3 Broadway Hate This Place All Eyes on Me Disconnected Up, Up, Up Here Is Gone You Never Know משימה קשה להמליץ על שירים שלהם... ואם אני אמשיך בקצב הזה זה יצא כל הדיסקים שלהם... אז אני אעצור כאן... ועכשיו מטאליקה: bettery fuel mester of puppets nothing else matters one thern the page Unforgiven Unforgiven2 זהו להיום! תהני לך!

adi u

New member
אין בעד מה...

אני נהנת מהידיעה שאת הולכת להתמכר ללהקות שאני מכורהלהם...

חחחח...אבל רק שתדעי...

זה ממש קשה לי להתמכר ללהקה... אני צריכה להיות סופר מאוהבת בה כדי להתמכר אליה...
חח סתאם, אבל הם נשמעות להקות אחלה אז נראה לי שכן!

adi u

New member
אל תדאגי....לא יהיה לך קשה להתמכר

אלה להקות מצויינות... ואם בא לך להוריד את כל השירים שלהם(מה בבטוח יהיה..) פשוט כנסי לאתר www.allmusic.com קלידי את השם של הלהקה...וזה יראה לך את כל האלבומים שלה...תפתחי אותם ותוריד מהקאזה אימיש או מה שזה לא יהיה את כוווווווווווווווול השירים שיש שם!

למעלה