המלצות חמות...

../images/Emo91.gif המלצות חמות...

היי... בתור הילדה החדשה של הפורום ( למרות שאני ממש לא ילדה) קראתי חלק מההודעות שמתייחסות לכך שחסרים מקומות בילוי בב"ש ורציתי להמליץ בחום על אל
ו שהכי שווים ביקור בעיניי.כמובן שהכל ענין של טעם, למרות שהבנתי שערסים אין פה אז אנחנו אמורים להיות באותו ראש!. לדעתי , המקומות הכי שווים ליציאה בעיר הם הפאב של עומר , איזי וכמובן הבארקה....( אבל רק ביום שישי שיש מוסיקה מעולה והמקום הופך לדיסקוטק...). מודה שנהנתי בברקה ביום שישי , מקום מיוחד לא ממש שיגרתי (המבנה העתיק ) מוסיקה טובה...אפילו נדנדה יש שם בצד..( גיליתי אותה..בזמן).הבעיה רק שבשעות הקטנות של הלילה המקום מתפוצץ ואז כולם כמו סרדינים...צריך לבוא מוקדם...שתיים עשרה משהו כזה.. היה זמן שהייתי יוצאת גם למשמר הנגב, אבל בזמן האחרון יש שם די.גי שרק אוהב אלטרנטיבי... ממליצים על משהו אחר ?..מה דעתכם ? צ´או

fireman

New member
אפשר לומר

שהמקום מותאם לגילאים הבראקה, כמו הפאב בעומר והאיזי הם מקומות שרוב קהל היעד שלהם הם גילאי ה20 ומעלה ולכן האוירה שונה מאשר בפורום למשל שלו יש אופי צעיר יותר אני יכול להמליץ עם על הפאנצ´ליין שנמצא בעיר העתיקה מול מאפיית הראשונים במיוחד על ערבי הסלסה שהם עורכים בכל יום חמישי אם אני זוכר נכון. מעניין אם יהיה משהו עם המחצבה בקרוב...הייתי שם פעם אחת שנה שעברה והיה גדול!

אלעדק

New member
בקרוב..

בתור מארגן מסיבות המחצבה אני יכול להגיד שבינתיים תודות למשטרה ,לא יהיו מסיבות במחצבה.. אבל,בקרוב ייפתח בחצרים פאב "המסגריה".לא להב ,לא משמר הנגב (שסגרו להם את המקום דרך אגב) ולא בארי..המסגריה ,זה המקום.אז בוא נחכה בינתיים בסבלנות..מי שרוצה יכול לצאת לצ´יקה ,ביציאה מב"ש לכיוון עומר..

fireman

New member
המחצבה מתה? ../images/Emo10.gif

אוף! מה לגבי חצרים? מה הולך להיות שם? פאב או יותר בסגנון של מועדון, מסיבות וכו? סגרו את משמר הנגב?! יאללה איזה לא מעודכן אני....

על מה אתם מדברים

המקום לבלות בו זה הפאבלו, אחרי שעוברים את כל המקומות המנופחים זה המקום להעביר בו עד שהוא נסגר. ד´ שולטת

Mike A

New member
אממ

נראה לי שהכוונה הייתה עד שהוא נסגר בגלל שעה מאוחרת

rocket

New member
היייייי!!!!!!

מיכאל!!!! אחי הבאר שבעי!!!!! מה אתה אומר ? פתחו פורום לעירינו הקטנטונת ^^

למעלה