!!! היום!!

t s u k i

New member
../images/Emo91.gif!!! היום!!

לכל מי שיש לו כבלים דיגיטליים, היום ב- 20:19 מוקרן הסרט טאבו. סרט נפלא של נגיסה אושימה שמתרחש בתקופת הסמוראים (1865 לפי העיתון) ועוסק בתופעת אהבת גברים בין הסמוראים. טקאשי קיטאנו משחק, (נהדר כהרגלו...) והסרט מצולם נפלא - מומלץ מומלץ מומלץ

GnomeBubble

New member
אה זהו

אז זה הסרט השלישי של קיטאנו שראיתי... אם אני זוכר נכון, הסרט מספר על השינסן-גומי, קבוצת סמוראים בתקופת הבאקו-מאטסו (הימים האחרונים של תקופת אדו ושלטון השוגונים מבית טוקוגאווה). זה יוצא באמת בערך בין 1864-1868 עד כמה שאני זוכר, ונראה לי שגם הסרט סמוראי הדמדומים מתרחש בתקופה הזאת. בכל אופן, השינסן-גומי פעלו באיזור קיוטו והיו נאמנים לשוגון. הם אולי קבוצת הסמוראים המפורסמת ביותר מאותה התקופה.

neko

New member
אמר זה שהNICK שלו בפורום

הוא "עיר של הומואים"?

Omoshiroi

New member
Urusai Baka No Neko

Omoshiroi זה לא עיר של הומואים קודם כל , ן התגובה הזאת מלפני --- "בעעע" לא שלי , מישהו משתמש ב ניק שלי כנראה. מישהו ראה את הקומדיה הצרפתית-יפנית - Wasabi? היה ב Yes לא מזמן...

gala lo

New member
../images/Emo12.gif

אני יודעת משהו ביפנית!! בקה זה טיפש!! וואי אני מרגישה ממש חכמה
עכשיו מזה כל המילים האחרות..?

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

urusai - רועש (אבל המשמעות של זה כשאומרים את זה זה כמו "שתוק!") neko - חתול ואני חושב שיותר נכון לומר bakaneko או baka na neko מאשר baka no neko. bakaneko זה חתול טיפש, אבל baka no neko זה חתול של טיפש. maa ii

gala lo

New member
ומה עם

baka ne neko...? ואני יודעת עוד משהו! panzze! panzze panzze

neko

New member
פיספסת את הבדיחה, לא משנה. ../images/Emo13.gif

מישהו השתמש בניק שלך זה חמור מאד... קומדיה צרפתית יפנית? נשמע מעניין... אבל לאף אחד שאני מכיר אין YES להקליט לי

GnomeBubble

New member
WASABI

זה סרט של לוק בסון (ניקיטה המקורי, ליאון, האלמנט החמישי, ז'אן ד'ארק וכו'). בניגוד לסרטים הקודמים שלו שהיו רציניים יחסית, ואסאבי זה קומדיה חביבה שמתרחשת ביפן (רק משום מה כל היפנים שם מדברים צרפתית מושלמת - מוזר כי בד"כ הם לא מצליחים לדבר אנגלית באופן ברור). בכל אופן, סרט ממש חביב, אבל זה יותר סרט צרפתי מאשר סרט יפני. ונראה לי שהיה אותו גם בכבלים כי אני זוכר שראיתי אותו אצל חבר שלי שאין לו יס.

למעלה