(גואה)

Z R u b A V e L

New member
../images/Emo91.gif(גואה)

Ra_-_To_Sirius זה מסוג האלבומים האלה שמעלים בך חיוך מהטראק הראשון לאחרון. האלבום כולו מאופיין בניגונים גואתיים לגמרי ומה שלדעתי הופך את האלבום הזה לכל כך מיוחד הוא העדינות שבניגונים והפסיכדליה שנשפכת פה מכל כיוון,והכל בלי "כוח" או "עוצמה" שמאפיינים את רוב הטראנס שיוצא בעצם בתקופה האחרונה. האלבום עצמו יצא לראשונה בשנת 2000 תחת הלייבל Blue Moon Productions ובשנת 2001 יצא משום מה תחת הלייבל Global Trance Network פליי ליסט 01 Prologue 02 Astral Flight 03 Universal Key 04 Beyond Control 05 Intiated 06 Sign Of Life 07 R.O.M. 08 Paradox 09 Sirius 10 Epilogue אם אהבתם ואתם מחפשים הרכבים שיוצרים באותו סגנון חפשו את האלבום morphem-out of focus פחות או יותר אותו סגנון... תהנו

נצ"לש

hi-fi companions-A Night in Timisoara מרב מההרכב איטססטיק וג'ואי ממהרכב טאנג'רין דרימס אחלה יציאה מתוך האלבום swingers in paradise מומלץ מומלץ.....

Mike A

New member
יש בעיה אבל

אני מתקשה למצוא קשר בין האלבום הזה וגואה.

Z R u b A V e L

New member
בוא ננסה לקחת דוגמא קיצונית

וניקח את אסטריקס לדוגמא... לבן אדם יש המון מלודיה במוזיקה אבל אני לא הייתי מכניס אותו לקטגוריה של הגואה.. אותו דבר גם עם אליאן פרוג'קט ביט האקרס וכ"ו.. אז קח את המלודיות של BYPASS UNIT של RA של morphem תנסה להשוות(להרכבים שלמעלה) ואולי אז תבין איך אני מוצא את הקשר לעניין... *תמיד אמרתי שאני גרוע בכל מה שקשור לקטלוג סגנונות מוזיקה ואם לא הצלחתי לשכנע אותך אז תעיר אותי עם קטלוג שונה להרכב הזה.

למעלה