בריקוד הבא

דייב דנ

New member
../images/Emo91.gifבריקוד הבא

אוריה בר מאיר על לרקוד עם כוכבים במגזין במה. "הגמר של "רוקדים עם כוכבים" הולך ומתקרב. אז בשביל העונה הבאה, הרי כמה הערות, הארות ועוד." לכתבה המלאה,

barbie125

New member
יפה

תודה שקישרת אותו, הוא כתב מאוד נחמד אני מסכימה לגבי חלק, לגבי השאר אולי פחות, אבל יש דבר אחד שאני ממש ממש חולקת על דעתו - השופטים מזוויעים!!!! צריך להחליף את חלקם (גברי... גבי..... אם ממש חייבים את קלוד ואלי אפשר להשאיר, אבל זה היה נחמד אם היו מביאים מישהו מקצועי באמת, ולא אחד ששיא מקצועו הוא לרקוד מאחורי שרית חדד) תודה על הקישור, יום נעים

shirel2006

New member
לא ממש מסכימה

מה הקטע שלו עם המוזיקה בתכנית? הרי הרקדנים עצמם בוחרים את השירים לריקוד שלהם.תארו לכם שבתכנית בה חצי רוקדים טנגו תהיה לכל ריקוד אותה מוזיקה כי זו המוזיקה המסורתית של הטנגו! לדעתי זה יפה לראות את הגיוון בבחירת השירים. כמובן שבקשר לשופטים אני לא מסכימה,אם זה ימשיך ככה אני עוד אחשוב פעמיים אם לצפות בתכנית.

בלי טעויות! גיא ומאשה לגביע!!!|גביע

חבר'ה מחר בלי טעויות. הם עבדו כ"כ קשה בשביל זה.אפילו אני מוותר להצביע לאנה והולך הפעם עם הצדק.רק גיא ומאשה הם שראויים לקחת את הגביע...אל תתבלבלו בטעות עם זוג אחר...
בהצלחה מחר לכולם! והצבעה נעימה!!!בהזדמנות זו, אני רוצה להיפרד מהפורום.ולבקש סליחה(בכל זאת אנחנו לקראת יום כיפור)... אם פגעתי, או העלבתי את מישהו פה... הכל היה למען התחרות...שנה טובה לכולכם!!!

למעלה