איים...???

../images/Emo91.gifאיים...???

אני נוסעת לחודש וחצי לתאילנד.. איזה איים הכי מומלצים????

kogawa

New member
קודם כל כי אין תשובה

כל אחד עם העדפותיו. דבר שני בגלל שבגלריית מאמרים סעיף תאילנד יש הרבה מידע בנושא. דבר שלישי בגלל שלשאלה ביחס לשלושה ימים יש תשובה אבל למי שיוצא לחודש וחצי המידע ממש לא רלוונטי - באי הראשון תקבלי מליון דעות ומידע עדכני לגבי שאר האיים ותבדקי בעצמך. וסיבה נוספת, היא שיש אנשים כמוני שלא ימליצו מכיוון שנסיעה לאיים לא יעשו דווקא לתאילנד: חופי לאמו בקניה, זנזיבר, בורקאי בהפיליפינים, צ'אז'ו-דו בקוראה, סיישל, המלדיבים, איי טרינידד, ג'אמייקה, מקרונזיה והקריבים יפים בהרבה ממרבית איי תאילנד, וכדי לשמוע טראנס ולנפס לא צריך לצאת מתל אביב.

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

סוף סוף מישהו עונה כאן...... אבל יש לי שאלה אלייך kogawa, אתה אומר שאין מה לעשות בתאילנד..???? נתחיל בתאילנד ואז נלך גם לאיים אחרים בעולם....... אבל תודה רבה על התשובה המעמיקה....!!!

לא...מה שנאמר שם זה

שיש גם איים אחרים בעולם חוץ מאיי תאילנד... בוודאי שיש מה לעשות שם ...כמו בכל מקום אחר...תלוי מה את מחפשת...

עמית22

New member
הוא צודק

אין מה לעשות בתאילנד. הרשימה הנכבדה שהאדון תיאר (שלצערי עוד לא התחלתי אפילו להגיע למקום אחד) נראית לי מרשימה בהרבה מאיי תאילנד (שם כן הייתי). סתם, לקחת את העצות שלי לגבי תאילנד זה רעיון רע. אני לא סובל את המדינה הזאת ומבכה כל פעם על כך שבנגקוק היא תחנה כמעט הכרחית בדרך למלא מקומות מדהימים.

kogawa

New member
יש המון מה לעשות בתאילנד

והעברתי שם מספר חודשים בטיולים וטרקים וחופים, אבל לדבריך את נוסעת לחוות את חווית החופים והאיים, ובכך לדעתי ישנם אתרים טובים בהרבה, אבל את לא הראשונה שמסמנת עיגולים סביב אינדיק תקוע, ואת דעתך על תאילנד לא אשנה, אז דעי שיש המעדיפים מקומות אחרים שבודדים מהם ציינתי וברובם הייתי. אגב, האם חשבת על הזרקות בחופים המדהימים של סיני? מאספקטים רבים לא נופלים מתאילנד, ועקב האתראות הרבות על בטיחות ישראלים בדרום תאילנד בקרבת מלזיה האיסלמית, גם בטוחים לא פחות.

שוב ../images/Emo51.gif רבה....

על התשובה הצלאה...מבטיחה אחריי תאילנד אני נוסעת לשאר מקומות העולם...!

eyal0003

New member
האיים

האיים הכי מומלצים קופיפי שקט ורגוע וחובה להגיע לסוכנות הטיולים של קרן תאילנדית שמדברת עברית ושתעזור לך בכל נושא וקופאנגאן הוא אותו הדבר רק שם יש את הפול מון ב26 לחודש ולא מומלץ מלא בלגןויש דיסקוטק אחלה אפצי ומסעדה ישראלית ופוקט מקום מדהים שתי דיסקוטקים הכי יפים שראיתי בננה וטייגר ומסעדה ישראלית שנקראת מסעדת ירושליים זולה ואחלה אוכל וחוף ים מדהים וקוסמואי אי מגניב יש דיסקוטק שנקרא גרין מנגו וכל הדיסקוטקים נסגרים בכל תאילנד בשעה שתיים בלילה אבל בקוסמואי יש מסיבת בריכה שמתחילה משעה שתיים עד לפנות בוקר כדאי מקווה שעזרתי

למעלה