../images/Emo90.gif

"תני לזה זמן", חברה שלי מנסה לייעץ לי. ואני רק תוהה אם את צריכה זמן, או שמא מה שאת באמת צריכה זה שמישהו ינער אותך בחוזקה כדי שתביני שאת מוותרת על הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך עכשיו. שלא תביני לא נכון, אני לא אומרת את זה בתור אדם מתנשא. אני אומרת את זה בתור האדם היחיד שיודע כמה אהבה יש לי לתת לך, וכמה היא מתבזבזת. לקח לי זמן להודות בזה, אבל יש לי רגשות אלייך. עוד לא הכרתי אף אחת כמוך, שחושבת כמוך, שמתנהגת כמוך, ואת כל כך מיוחדת עד שאני לא מוכנה שתהיי של מישהי אחרת. בא לי לישון כשאת בזרועותיי, לשחק לך בשיער, לנשק אותך בעדינות לפני שאת עוצמת עיניים - מתכון לחלומות פז. מאז שהבנתי שאת עושה לי משהו, הצורך המרגיז והמתסכל ברומנטיקה דביקה חזר לחיי. הפרפרים המעצבנים חזרו לשרוץ לי בבטן ולעשות לי בלאגן. את לא יוצאת לי מהראש. פתאום יש שוב משמעות להמתנה המייגעת לסוף השבוע, ואין משמעות לזמן כשאני נוסעת לראות אותך. אם רק היה לך מושג איזה חלק את תופסת כעת בחיים שלי, עד כמה את מצליחה להשכיח ממני הכל. חוץ מאשר את הרצון להיות איתך. אני רוצה להיות הראשונה שלך. לשכב איתך. ללמד את גופך הנאות חדשות שלא ידע עד עכשיו. לשרש בך מחדש את מושג האהבה. שכל חלק בגופי יתאחד איתך, שנהיה גוף אחד. שתדעי שאני אוהבת אותך כמו שאת, וכל השאר לא חשוב. שתרגישי את שפתיי על עורך, את כפות ידיי על גופך, את לשוני בתוכך, את ליבי על ליבך, ותביני שאני זאת שחיכית לה.

למעלה