....
....

-girl-

New member
.... ../images/Emo90.gif ....

אני חדשה פה אז אני קצת חוששת אז אולי אני אתחיל עם מה המצב?

חוששת למה

המממ... אנחנו לא נושכות.... חוץ מזה אני בת 14.5 ויש כאן עוד כמה בגילי אנחנו לא חוששות... בת כמה את? מאיפה? או שאת מעדיפה שעוד לא לתת פרטים בשלב זה

-girl-

New member
תגובה

טוב הודדת אותי צודקת אין לי ממה לחשוש ואני מהמרכז בת 16

הולסטאר

New member
תתחדשי

למרות שביסקסואליות זה כבר לא דבר חדש.. :) אבל, אנחנו מקבלות גם אותך.

הולסטאר

New member
תהיה לשמה

אממ.. תגידי, את היית בכניסה למועדון ה"קומפורט" בת"א לפני כמה ימים או שאני סתם החלטתי להטריד את עצמי בתהיות חסרות תכלית?

-girl- והולסטאר

הממ אני גם מהמרכז---> קרית אונו אם זה אומר לך משהו... מה את מספרת על עצמך? והולסטאר שאלת אותי אם אני הייתי בכניס של הקומפורט? כי אם כן אז הייתי.... בכל מקרה .....

הולסטאר

New member
קרית אומואית!

נפלא.. אז את גם שכנה שלי נפגשנו וניסיתי לשכנע אותך להכנס לא רצית בעיה שלך. :)

הולסטאר

New member
שכחתי לשאול

איך בבן צבי? או שעדיין לא הגעת לשם? אולי את בכלל במקיף יהוד? זהו, תודה ולהתראות. :)

הולסטאר

חחח אני לא קרית אומואית אני קרית אונואית אם כבר אבל לא ניראה לי שזו אני מי שאתה מדבר עליה יכול להיות שאתה מתבלבל ביני לבין חברה שלי מיטל? בכל מקרה למה אתה משאיר אותי במתח זה לא בסדר מצדך... מאיפה אתה...? או שזה את בכלל...? בן או בת...? וכן אני בבן צבי הגעתי לשם השנה נורא נחמד לי אנשים אחלה קל להבריז :) טוב ספר/י על עצמך!!! פרטים!!!

הולסטאר

New member
אוקיי אז ככה

את בכלל לא קרית אונואית וגם לא קרית אומואית, את קרית הומואית. בדיוק. ואיך הגעת בכלל לכך שאני בן ? למרות שאופייני מאוד שבנים יחפשו את עצמם בערוצי לסביות (בגלל השעמום שנודף מהם) אבל אני לא נכללת בתוכם.. אני קרן (17), נייס מיטינג. אולי את זוכרת אותי כשדיברנו בכניסה. באתי לבדוק מה שלום האופנוע שלי עם עוד כמה אוחצ´ות =) ואז פגשנו בך ובחברותייך. שאגב, בגללך, לא נכנסו למסיבה! ורק שתדעי שהייתה אחלה מוסיקה.. לשם שינוי, כי במסיבות אחרות זה פשוט קטסטרופה אחת גדולה. הפסד כולו שלך, כמו שכבר אמרתי :)

טוב הולסטאר

צר לי לאכזב אותך אבל זאת כניראה לא אני... אני דיברתי על פעם אחרת בקומפורט במסיבה של הלסביות בכל מקרה מאיפה את? :) ומצטערת שחשבתי שאת בן... באמת סליחה זה לא הייתי אני הבנות האלה שאת מדברת עליהן...

הולסטאר

New member
טוב נסיכה שכמותך

אני דיברתי על המסיבה שהייתה ממש לפני שבועיים אבל אם את אומרת שלא אז לא. מאיפה אני.. אני אתן לך לנחש תכל´ס אין כ"כ הרבה אופציות באזור מי שמשתייך לתיכון המקיף ויכול ללמוד בו הם: יהוד, סביון, גני תקווה (חלק), מזור,רינתיה, בית אריה, עוד כמה מושבים לא ברורים בשטחים, ואמ, לצערנו הרב גם נווה סביון וחלק מאור יהודה. עכשיו, לאן אני משתייכת?

למעלה