Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo90.gif Our SuperNatural Weekend ../images/Emo89.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

sapiruush

New member
My Supernatural Weekend

דבר טוב / רע שקרה השבוע : לא לומדים .. הכל חזרות למסיבת סיום / כאבי גרון :S
שיר שעשה לכם את השבוע : Kansas - Carry On My Wayward Son James Blunt - Goodbye my lover Chris Daughtry - What About Now Goo Goo Dolls - Iris Phantom planet - California Here We Come
וידאו שעשה לכם את השבוע :
ספר / סרט / סדרת השבוע : -- / מלאכים ושדים / על טבעי , כמובן
תמונה שעשתה לכם את השבוע :
התחדשות השבוע : בגדים וג'ינסים
משהו להוסיף : מתחילה עונה רביעית של על טבעי בYES , כל יום שני מ - 22:30 אחרי הלוחשת לרוחות (סדרה מצוינת אגב) ו .. איך אפשר לשכוח שעוד 11 ימים מתחיל החופש הגדול

to the end1

New member
אני../images/Emo79.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: הלכתי לקנות בגדים
שיר שעשה לכם ת'שבוע: האלבום-the black parade
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אני מאוהבת בהם! הם כ"כ מצחיקים ביחד
http://www.fanpop.com/spots/jared-padalecki-and-jensen-ackles/videos/6015345
ספר\סרט\סדרת השבוע:
.עקרות בית נואשות,הפמליה,איך פגשתי את אמא שלך,שני גברים וחצי,תיכון השיר שלנו ודני הוליווד.
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע:קניתי חולצות
רוצים\ות להוסיף משהו?מחר יש על טבעי אני לא מאמינה אני כ"כ שמחה כי מחר יש על טבעי כן יש מחר על טבעי!!!!!!!!!!!

adi455

New member
עונהה..

דבר טוב\\רע שקרה השבוע:אהמ,מתכונת בלשון.היה מזעזע,טוב..מצאתי עבודה שיר שעשה לכם ת'שבוע: אין..נדפק לי המחשב כול השבוע אז.. וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ספר\\סרט\\סדרת השבוע: סדרה-אי.אר ספר,אין תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:אחת מזה חמודה של ג'נס שראיתי פהה!!@ התחדשות השבוע: נעליים חמודות.. רוצים\\ות להוסיף משהו?רק שיעבור החודש הזה!!מתה להגיע לחופש הגדול

larisa125

New member
עונה../images/Emo13.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
- הייתי בים המלח
וראיתי שפני סלע
והיו להם אוזניים קטנות וחמודות שיר שעשה לכם ת'שבוע: לא שמעתי מוזיקה השבוע... וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר- כל מיני של רם אורן, יומנו של חנון שחבל שביזבזתי את הזמן לקרוא אותו, ספר שהמילה שהכי מתאימה לתאר אותו זה פתלוב תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע: קניתי שעון חדש
רוצים\ות להוסיף משהו?-שיהיה לכולם שבוע נפלא

רעותוש02

New member
פעם 18 שאני שולחת ><

דבר טוב\רע שקרה השבוע: לא זכור לי שיר שעשה לכם ת'שבוע: לא זוכרת וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: לא וכרת ספר\סרט\סדרת השבוע: ומפייר נייט [ש\זה די הדבר היחידי שראיתי השבוע] תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: התחדשות השבוע: אין להוסיף? : אני עם סחרחורות והקאות כבר .. הרבה וזה סאק :\

למעלה