יש לי כמה שאלות
אשמח אם תעזרו.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifיש לי כמה שאלות../images/Emo13.gif אשמח אם תעזרו.

לעשות כל שבוע במחליק כל השיער+להשתמש בחפיפה בפעם בשבוע במסכה משקמת יהרוס לי ממש ממש את השיער? ונראה לכם שאם אני אעשה את כל השיער במחליק (שיער קצר, עד קצת אחרי הכתפיים.. אבל עבה) ואני אעשה ממש טוב, זה ישאר לי לשבוע? כי בעיקרון זה כמו פן. (אפילו אמרו לי שמחליק פחות שורף את השיער.. כי זה מחליק קרמי של שוקי זיקרי&בייביליס) וגם אמרו לי שהחלקה יותר תופסת בשיער עבה, כאילו זה מחזיק. עוד שאלה
, איזה חומר לאחר ההחלקה אתם ממליצים לי לשים שלא יהרוס את ההחלקה[!!] אבל יתן לזה ברק ולא מראה 'שרוף' כזה? ובאיזה מסכה משקמת אתם ממליצים לי להשתמש שממש תעזור לי לשיער? כי אני מפחדת מהקטע של ההחלקות וזה (אבל חייב
) תודה מראש, זה ממש חשוב לי
אה נ.ב (
) - שאני אומרת "החלקה" הכוונה היא לא להחלקה יפנית, אלא להחלקה כשמחליקים את השיער עם מחליק

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל אני עושה בערך אותה פעולה כמוך [עושה פן ביום ראשון וחופפשת בחמישי בערב, שישי, שבת ,ושוב בראשון בבוקר] והשיער שלי נראה בסדר [לא מעולה, אבל לא נראה פגום] אחרי חפיפה ומסיכה... בקשר לכמה זמן זה ישאר על השיער, זה תלוי איפה את גרה [רמת לחות] ואיך השיער שלך... שלי מחזיק יפה מאוד שבוע [הלחות פה לא מאוד גבוהה, אני גרה במושב בצפון..] אבל כשאני נוסעת תל אביב למשל הוא לא מחזיק יותר מארבעה ימים פחות או יותר... מסיכה שאני ממליצה עליה היא 'קרסטס' שהיא מעולה אבל יקרה.. וחוץ מזה את יכולה גם להכין חליטת צמחים טבעיים [הייתי פעם בבית מלון 'מצפה הימים' ושמעתי עיצות טיפוח, והיא נתנה מתכון לחליטת צמחים טובה ששמים על השיער אחרי החפיפה , החליטה הייתה מורכבת מ [מה שזכור לי] - 2 עלי מרווה, 2 גבעולים של עלי הדס, קצת נענע, וגבעול או שניים של רוזמרין. את משרה את זה בקנקן של מים רותחים במשך 10 דקות ושמה בבקבוק.. ואז אחרי כל חפיפה את שמה ממש מעט ומסרקת..זה אמור לשקם שיער ולהוסיף לבריאותו
וחומר לשים אחרי ההחלקה- יש כמה אפשרויות.. קודם כל ספריי נגד חשמל סטטי, שזה גורם לשיער לא לקפוץ וכאלה.. אפשר לשים סיליקון , ואני אישית שמה 'שמן פשתן' שזה שומר שהשיער לא ייתנפח ויהיה מבריק
בהצלחה

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאממ

קודם כל תודה
ואני התכוונתי שרק פעם אחת בשבוע לחפוף+לעשות גם מסכה. זתומרת ביום שישי לחפוף (עם מסכה), ובשבת כשהשיער כבר יבש לעשות שוב במחליק:) אני גרה ביבנה.. זה שעה מתל אביב (לכיוון דרום
) אבל אם נגיד כמו שאת אומרת, אחרי 4 ימים זה באמת יתפקשש קצת אני יכולה לעבור על זה ועוד עכשיו סתיו אז קצת קריר
כמה המסכה עולה? כי אני מחפשת משהו ממש טוב. ובקשר לאחרי ההחלקה.. ספריי נגד חשמל סטטי נשמע טוב, למרות שהשיער לא ממש קופץ לי בדרך כלל שאני עושה פן חח. אממ שמן פשתן זה טוב? כי אם זה שומר על השיער שלא יתנפח ונותן ברק זה נשמע ממש טוב! אז איפה אפשר להשיג? ושוב תודה על התשובות

מיכי7

New member
שוב עונה../images/Emo13.gif

המחיר של המסיכה של קרסטס עולה 150-170 (לפי מה שכתוב באינטרנט..אני כבר לא זוכרת את המחיר בע"פ..) ואם השיער לא מתחיל לקפוץ לך אז לא הייתי קונה סתם את הספריי..את השמן פשתן אפשר להשיג כמעט בכל מספרה
בהצלחה

למעלה