יום ראשון

../images/Emo90.gif יום ראשון ../images/Emo90.gif

מבחן
תעודות
יום על הפנים בקיצור.:)

How I Disappear

New member
הכנתי אתמול בארוניס ../images/Emo3.gif נאמי .. חח

שעה ראשונה- לשון, היה כמו נצח .. שעה שנייה- תנ"ך, עוד יותר נצח חח שעה שלישית- היועת דיברה איתנו על איידס .. שעה רביעית- שוב תנ"ך חח צעקתי כזה למורה "אפשר שיעור חופשי??" אז היא עשתה לנו חידון כזה של ט"ו בשבט חח אני פשוט מלךך
שעה חמישית ושישית- חינוך תעבורתי, שיעמום שעה שביעית ושמינית- מחשבים, היא החזירה ת'מבחן וקיבלתי 81
!!!! אבל היא צריכה להעלות לי 7 נק' חחח
מחר יש לנו סדר ט"ו בשבט ואני צריך להביא 15 רוגעלכים חח [אני אומר לאמא שלי שאני צריך לקנות יותר ואני אוכל כמה חחח] ומחר יש לי גם מבחן במת' ולא התכוננתי בשיט ..

hadarinke

New member
הממ...

אני הולכת לעוד בדיקות עכשיו[ כאפות D:] חוזרת בסביבות שש, ב9 וחצי הצגה של חברים שלי! וואי מיום שלישי ואילך אני לא בבצפר! D: יש מחנה אומנויות בחיפה יומיים[דן פנורמה אימפריה:p] ועוד יום בתל אביב... להית' ^^

תעודות../images/Emo12.gif

אנגלית - 5 יח"ל - 75 היסטוריה - 100 לשון - 93 מבוא להנדסת אלקטרוניקה - 98 מעבדה מבוא להנדסת אלקטרוניקה - 99
|בןזונה| מעבדה מערכות ספרתיות - 100 מערכות ספרתיות - 95 מתמטיקה - 3 יחל - 83 ספרות - 93 שלח - 85|ביצ'| תנך - 95|גםביצ'| מגיע לי 100 מה זה! הערות פדגוגיות: מצטיינת במקצועות המגמה. מצטיינת בלימודים. כל התעודה התנהגות א' ורק מתמטיקה ב'
יאי, יכל להיות טיפה יותר טוב. אבל אחלה בחלה. וגם רשמו לי ספורט למרות שיש לי פטור ולא הייתי מעולם בשיעורים! ועוד 70! שתמות.

How I Disappear

New member
אוףף כיף לך .. יש לך תעודה טובה ..

אנחנו נקבל ביום חמישי הזה .. ובטוח יהיה גרוע חח

RacheliShoham

New member
גם לי בא לשתף. ../images/Emo69.gif

תורה - 80. נביא - חסר ציון, לא עשיתי מבחן. XD מזל שאין בגרות השנה. בקיאות - 70. חוצפה, הייתי אמורה לקבל 90 אם הייתי מביאה אישור רפואי בזמן ומוכיחה שהייתי חולה בזמן המבחן. משנה - 80. מחשבת ישראל - 100. ספרות - 95. לשון - 85. תולדות עם ישראל - 95. אנגלית (5 יחידות) - 90. מתמטיקה (4 יחידות) - 46.
אבל ירדתי, כך שזה לא רלוונטי.. פיזיקה - גם אין ציון. חייבת להשלים מבחן דחוף, יש ב"פ השנה.. ביולוגיה - 90. קולנוע - 95. חינוך גופני - 90. ספרות מורחב - 100. ספרות השו"ת - 85.

למעלה