Saffron

New member
סוף שבוע טוב ../images/Emo140.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? בעיקר ישראלית מי האמנים האהובים עליך? אביתר בנאי ואפרת בן צור האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כרגע לא. פעם היו כמה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לפני שנתיים הייתה איזו הופעת זריחה במצדה שממש רציתי ללכת אליה, ובמשך שבועיים התעסקתי רק בזה. בכל פעם נתקלתי במכשול חדש ותמיד הצלחתי להתגבר עליו. בסוף זה לא הסתדר לחברה שהייתה אמורה לבוא איתי, אז ביטלתי את העניין. כמה היית מוכן לשלם? זה תלוי. אם מדובר באמן מחו"ל כמובן שהמחירים שונים. למזלי, אין כמעט אמנים מחו"ל שחשוב לי מאוד ללכת להופעה שלהם. יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למוזיקה? עד לפני כמה חודשים בדיסקמן, כיום ב-MP3. יש לך אמפי? כן איזה? סאנסה E260 של סאנדיסק יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אני לא מורידה שירים, ולכן יש לי רק תיקייה אחת עם כל מיני קבצים ששלחו לי או הורדות חינם. כמה? אחת
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 4 ג'יגה כמה תפוס? 1 האם מספיק לכם? כרגע כן :) לכמה הייתם משנים? כאמור, כרגע מספיק לי. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? בערך איזה? חלילית. למדתי גם לנגן בגיטרה במשך שנה, אבל אני לא כל כך טובה. ואין לי גיטרה.
יש לך להקה? לא איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? הם עוקבים אחריי. באמת! כשאהבתי מאוד את משינה גיליתי שהבנות של יובל בנאי לומדות בבית הספר שלי. שנה לאחר מכן עברתי לתיכון, ובאותו זמן התחלתי לאהוב את הפרויקט של עידן רייכל. כמובן ששבוע אחרי תחילת הלימודים ראיתי את עידן ליד התיכון, והתברר לי שהוא גר מטר משם. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? הייתי רוצה להרגיש איך זה להיות מוכשרת במוזיקה. על הפרסום אני מעדיפה לוותר. יש לך כשרונות? לא משהו מוזיקלי. איזה? אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לפני כמה שנים השתתפתי במקהלה, והופענו לא פעם מול קהל. עכשיו אני לא יודעת אם הייתי מצליחה. בטח שלא לבד. אתה מזייף? לפעמים כן ולפעמים לא. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? רוצה מאוד איזה קול יש לך? אני חושבת שסופרן. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? בשקט אין לי כוח לחלק השני.

../images/Emo3.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק קל, ישראלי בעיקר מי האמנים האהובים עליך? אממ אביתר, יזהר אשדות, חמי רודנר, מאיר בנאי, ארקדי דוכין ועוד המון האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? זה משתנה כל הזמן.. הימים האחרונים יזהר אשדות
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? מממ לקנות כרטיס? כמה היית מוכן לשלם? תלוי.. אם זאת הופעה רגילה אז לא יותר מ100.. יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, מערכת, טלויזיה, רדיו.. יש לך אמפי? לא איזה? יש לך אייפוד? קונים לי ליום הולדת יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? אחת שבתוכה יש כמה כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם משנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? גיטרה, תופים, פסנתר, חליל, בס... אבל על הכל ממש ממש בסיס בסיסי ביותר
יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? לא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? ברור יש לך כשרונות? נראה לי איזה? אומנות [ציור וכו'] בעיקר אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אם זה אני סולו, אז כן :p אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא.. איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אני מקווה שרגיל... שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? נראה לי האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? כל מיני למה? כי אני לא אוהבת ככה מה התכונות הרעות אצלך? ביישנות, שומרת הכל בבטן.. חלשה [נפשית] מה התכונות הטובות אצלך? יודעת להקשיב ולעזור מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, טלויזיה, ציור, קוראת המון, קראטה, חברים... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה, חברים, ציור, לצאת לטיול בשמש, אימון האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? ממש לא הולכת מכות האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן

Agodal

New member
זהו אני ....

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? ישראלי, ורוק בעיקר רגוע מי האמנים האהובים עליך? אביתר כמובן, יש את דיוויד גריי, אדי וודר האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? האמת שממש על אדי וודר, הזמר של פרל ג'אם מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הייתי מוכן לקנות לו מנת חומוס בטירה, סתם.. הכל בעקרון כמה היית מוכן לשלם? 500 שקל יש לך פוסטרים? כן במה אתה מקשיב למזויקה? למלודיה ולגיטרות הנסתרות האלה שקשה לשמוע יש לך אמפי? כן איזה? iriver יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? פול כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 6 GB כמה תפוס? 4 ככה האם מספיק לכם? בעזרת השם לכמה הייתם משנים? אם בחינם אז ל60 GB למה לא ? נפנק את עצמי האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? גיטרה יש לך להקה? לא איך קוראים לה? :{ מצליחים? :} האם אתה עוקב אחר האמנים? בטח איך? קורא חדשות, קונה את כל הדיסקים איפה? מה זה איפה ? יאנו ברחוב ? הגזמתם האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן, אבל רק לשבוע או פחות... זה נראה לי ממש טרוף יש לך כשרונות? אממ יכול להיות איזה? :/ אתה אוהב לשיר? לעצמי אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? יאפ אתה שר מול קהל? לאפ אתה מזייף? כשצריך :] היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? כן .. אני ממש רוצה ללמוד פיתוח קול .. חחח אבל אין זמן איזה קול יש לך? נמוך כזה.. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? מכבד בטח.. ריספקט מאן האם היית רוצה לשנות בך משהו? יש דברים... אף אחד לא מושלם, אבל צריך לחיות עם החסרונות האלה מה? לא יודע להגיד למה? ככה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מנגן, שומע הרבה מוסיקה, וכ'ו האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא חושב מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מחייך.. :) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? בטח.. כשאני אשם האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא ... באלימות לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן קורה לפעמים ....

למעלה