סוף שבוע טוב ../images/Emo140.gif
שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? בעיקר ישראלית מי האמנים האהובים עליך? אביתר בנאי ואפרת בן צור האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כרגע לא. פעם היו כמה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לפני שנתיים הייתה איזו הופעת זריחה במצדה שממש רציתי ללכת אליה, ובמשך שבועיים התעסקתי רק בזה. בכל פעם נתקלתי במכשול חדש ותמיד הצלחתי להתגבר עליו. בסוף זה לא הסתדר לחברה שהייתה אמורה לבוא איתי, אז ביטלתי את העניין. כמה היית מוכן לשלם? זה תלוי. אם מדובר באמן מחו"ל כמובן שהמחירים שונים. למזלי, אין כמעט אמנים מחו"ל שחשוב לי מאוד ללכת להופעה שלהם. יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למוזיקה? עד לפני כמה חודשים בדיסקמן, כיום ב-MP3. יש לך אמפי? כן איזה? סאנסה E260 של סאנדיסק יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אני לא מורידה שירים, ולכן יש לי רק תיקייה אחת עם כל מיני קבצים ששלחו לי או הורדות חינם. כמה? אחת
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 4 ג'יגה כמה תפוס? 1 האם מספיק לכם? כרגע כן
לכמה הייתם משנים? כאמור, כרגע מספיק לי. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? בערך איזה? חלילית. למדתי גם לנגן בגיטרה במשך שנה, אבל אני לא כל כך טובה. ואין לי גיטרה.
יש לך להקה? לא איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? הם עוקבים אחריי. באמת! כשאהבתי מאוד את משינה גיליתי שהבנות של יובל בנאי לומדות בבית הספר שלי. שנה לאחר מכן עברתי לתיכון, ובאותו זמן התחלתי לאהוב את הפרויקט של עידן רייכל. כמובן ששבוע אחרי תחילת הלימודים ראיתי את עידן ליד התיכון, והתברר לי שהוא גר מטר משם. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? הייתי רוצה להרגיש איך זה להיות מוכשרת במוזיקה. על הפרסום אני מעדיפה לוותר. יש לך כשרונות? לא משהו מוזיקלי. איזה? אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לפני כמה שנים השתתפתי במקהלה, והופענו לא פעם מול קהל. עכשיו אני לא יודעת אם הייתי מצליחה. בטח שלא לבד. אתה מזייף? לפעמים כן ולפעמים לא. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? רוצה מאוד איזה קול יש לך? אני חושבת שסופרן. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? בשקט אין לי כוח לחלק השני.
שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? בעיקר ישראלית מי האמנים האהובים עליך? אביתר בנאי ואפרת בן צור האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כרגע לא. פעם היו כמה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לפני שנתיים הייתה איזו הופעת זריחה במצדה שממש רציתי ללכת אליה, ובמשך שבועיים התעסקתי רק בזה. בכל פעם נתקלתי במכשול חדש ותמיד הצלחתי להתגבר עליו. בסוף זה לא הסתדר לחברה שהייתה אמורה לבוא איתי, אז ביטלתי את העניין. כמה היית מוכן לשלם? זה תלוי. אם מדובר באמן מחו"ל כמובן שהמחירים שונים. למזלי, אין כמעט אמנים מחו"ל שחשוב לי מאוד ללכת להופעה שלהם. יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למוזיקה? עד לפני כמה חודשים בדיסקמן, כיום ב-MP3. יש לך אמפי? כן איזה? סאנסה E260 של סאנדיסק יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אני לא מורידה שירים, ולכן יש לי רק תיקייה אחת עם כל מיני קבצים ששלחו לי או הורדות חינם. כמה? אחת