../images/Emo9.gif

בגלל שאני אחראית השבוע על פעילות בפורום, ואין פעילות בפורום, אז זה מעצבן אותי
אז קחו שאלון חביב שמצאתי: שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? במה אתה מקשיב למזויקה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם משנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? אין לי כוח לסנן שאלות אז תתמודדו
המשך שבוע טוב

B l a c k tears

New member
שאלונים זה הקטע שלי../images/Emo10.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל חוץ ממטאל נראה לי. מי האמנים האהובים עליך?אביתר,מוש,תומר יוסף.. כלמיני. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?אביתר. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?אני לא מסתכנת כבר.. הספיקה לי הפעם הקודמת שחיכיתי בקור אימים ארבע שעות באמצע הלילה עד שמונית הסכימה לקחת אותי הביתה עם הכסף שהיה לי.
כמה היית מוכן לשלם?לודעת.. תלוי במצב הכסף שלי באותה תקופה. יש לך פוסטרים?לא. במה אתה מקשיב למזויקה?אמפי,טלויזיה. יש לך אמפי?כן. איזה?3.. בקרוב אני אקנה 4. יש לך אייפוד?הלוואי.
יש לך תקיות מוזיקה במחשב?לא.. כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?הכי קצת. ]: אבל קנו לי אז מה אני בוכה. כמה תפוס?ועוד לא הכל תפוס! לודעת כמה. האם מספיק לכם?לא. לכמה הייתם משנים?2 ג'יגה. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?גיטרה. איזה?אני מפגרת אני שלא עניתי "כן" למעלה!!111 יש לך להקה?לא. איך קוראים לה?חמאת בוטנים. מצליחים?מופיעים רק בחו"ל. האם אתה עוקב אחר האמנים?לא. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כן. יש לך כשרונות?לא. איזה?אני ממש חסרת כשרונות. ממש! אתה אוהב לשיר?במקלחת. P: אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?עם השיר אין לי בעיה.. סוליקו כן. אתה שר מול קהל?לא מה. אתה מזייף?אנארף.. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?כן. איזה קול יש לך?זמיר. נו מה? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?יאפ. האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן. מה?גוף,השיער שלי מעצבן אותי לאחרונה. למה?כי.. ככה. מה התכונות הרעות אצלך?לא חסר בלי עין הרע. P: מה התכונות הטובות אצלך?גם. :] מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?חברים\ישנה\מחשב? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?הולכת לחגית. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא ממש. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה. אני חלשה טילים. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?חח קורה.

cspse

New member
ערבי רביעי ../images/Emo122.gif

כאלו נטולי משמעות... שיבוא כבר סופ"ש
אניוואיי, שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אני רע בלדעת ת'שמות של כל הז'אנרים... אבל נדמה לי מאוד שזה סו-קולד רוק. מי האמנים האהובים עליך? אביתר כמובן, קולדפליי המון, רדיוהד, את'ליט, לייפהאוס, ולאחרונה אריק ברמן... האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מהאמנים לעיל? קולדפליי ואביתר. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? ללכת להופעה של אביתר או אריק ברמן זו לא חכמה... להופעה של קולדפליי, גאאאאד... הייתי עושה המון. כמה היית מוכן לשלם? משכורת של חודש שלם. ייש לך פוסטרים? של מייקל ג'ורדן
במה אתה מקשיב למזויקה? בעיקר מחשב, מערכת, אמפי.. יש לך אמפי? אינדיד. איזה? ענעארף. יש לך אייפוד? לא
יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? לא קצת. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 MB
כמה תפוס? אם יש מקום זה אולי חצי מגה... האם מספיק לכם? לא. לכמה הייתם משנים? 4 ג'יגה ככה. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא. יש לך להקה? לא. האם אתה עוקב אחר האמנים? יענו, חייהם מחוץ לעולם המוזיקה? לא ממש.. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לפעמים... לנגן ככה על הפסנתר איזה שיר של קולדפליי בהופעה מול 50 אלף איש... יש לך כשרונות? לאחרונה שמתי לב, שלא.
אתה אוהב לשיר? לא כ"כ, אבל כשאני שומע מוזיקה אני די חייב לשיר עם השיר. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה מזייף? נראה לי שקצת...
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא ממש מעניין אותי. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה... שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? אכן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? יותר קשיחות למה? כי אני רך מדי לפעמים וזה די תוקע ת'חיים. מה התכונות הרעות אצלך? כוסית-מדי, פרנואיד לפעמים... וזהו לא רוצה לחשוב על עוד
מה התכונות הטובות אצלך? המממ.. עמידה על עקרונות, דביקות במטרה. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? אין לי הרבה מזה
בעיקר מחשב וטלויזיה. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? אני עצוב המון, אבל מדוכא ממש ממש מעט. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שומע מוזיקה שמחה ואופטימית, מעשן, יוצא עם חברים.. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? מאשים במה? ואם אני מבין נכון, אם אפשר להבין נכון, אז כן אני נוטה להאשים ת'עצמי בכלמיני דברים הרבה פעמים. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אני לא מרביץ
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כל הזמן. גוד נייט

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אני משתדל לפתוח את עצמי להכל מי האמנים האהובים עליך? יש הרבה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? נינט השולטתתתתתת!!!!!!!!!!!111 מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם 90-100 ש"ח לדעתי זה מספיק כמה היית מוכן לשלם?כנל יש לך פוסטרים? כן של רן דנקר המהמם במה אתה מקשיב למזויקה? באייפוד יש לך אמפי?כנל איזה?כנל יש לך אייפוד?כנל כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 30 גיגה כמה תפוס?לא יודע האם מספיק לכם?מספיק לכמה הייתם משנים?לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?כן איזה?פסנתר יש לך להקה?לא איך קוראים לה?לא קוראים לה מצליחים?לא
שאלות מעצבנות, ויתרתי.

kobeba1

New member
חחח רק תנו לי שאלונים!

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? ממ...הרבה ישראלי,רגאי,רוק מי האמנים האהובים עליך? אביתר בנאי,גידי גוב,סיוון שביט,פיטר רוט,אביב גפן,אוונסנס ועוד ועוד ועוד האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אביתר ואוונסנס מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? ואאא בשביל אוונסנס...הו הו הו כמה היית מוכן לשלם? 150 יש לך פוסטרים? לההה..זה מוגזם חחח למרות שיש לי את של אביתר חחח שעשיתי קייטנה אז היה יום של זמרים וחילקו מלא פוסטרים של הדיסקים שלהם...ויש לי את של "עומד על נייר" במה אתה מקשיב למזויקה? באמפי 4 יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן... כמה? אצלי זה מחולק לזמרים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 6 ג'יגה כמה תפוס? 4 נראה לי.. האם מספיק לכם? כן.. לכמה הייתם משנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה?גיטרה וחליל יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?לא.. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? או גאד כן יש לך כשרונות? נראה לי רק שעוד לא גיליתי מהם איזה? למה לזרות מלח על הפצעים?! אתה אוהב לשיר? כן.. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? מאודדד אתה שר מול קהל? לא,זה נראה לי התעללות לעשות דבר כזה לאנשים אתה מזייף? רק קצת חחח עאלק! היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה ללמוד איזה קול יש לך? מזתומרת?! באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? בזיופים שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כןן מה?השיער שלי למה?פשוט מקורזל.. מה התכונות הרעות אצלך? אממ אני לחוצה,רגישה מידי מה התכונות הטובות אצלך? לא מוותרת, חייכנית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? שומעת מוזיקה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? רוקדת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא זה הכי קל האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה על עצמי האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן... זה היה נחמד! לילה טוב לכולםם...

../images/Emo122.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? בעיקר ישראלית.. מי האמנים האהובים עליך? וואי, יש יותר מדי מכדי למנות.. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כן, אבל לא מדברים על זה
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?
פעם הכל, היום בלית ברירה קצת פחות.. כמה היית מוכן לשלם? כנ"ל יש לך פוסטרים? כן
יש לי קלסר עם כתבות מימי הביניים של מאיר ואביתר
אבל זה בעצם לא פוסטרים.. אז לא.. במה אתה מקשיב למזויקה? בדיסקמן בדר"כ יש לך אמפי? כן. איזה? 4 יש לך אייפוד? לא. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? כמס' האלבומים שיש לי.. (לא מורידה מוסיקה, רק מעתיקה למחשב שירים נבחריםמאלבומים מקוריים לתקופות שאין לי זמן להיות עם הדיסקמן..) כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? לא זוכרת כמה תפוס? אין לי שמץ. האם מספיק לכם? כן. לכמה הייתם משנים? - האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? העצבים שלי ושל העולם נחשבים כלי נגינה? כי אם לא אז לא..
איזה? טוב נו, אני יודעת את יונתן הקטן בפסנתר ועוד איזה לחן ילדים מפגר.. יש לך להקה?
איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? כן. איך? הממ.. הרוב במידע אינטרנטי, חלק דרך קשרים במשרדי ההפקות וחלק דרך האמנים עצמם שמעדכנים אותי.. איפה? מה איפה? אהה כזה לעקוב? כן בטח
רק אני...
האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? ממש ממש לא.. יש לך כשרונות? לצערי כנראה שלא.. איזה?
אתה אוהב לשיר? מאוד אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? היום כבר כן אתה שר מול קהל? פעם הייתי.. אתה מזייף? כיום אין לי מושג. בעבר נחשבתי זמרת טובה.. לדעתי זה נהרס לחלוטין
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? למדתי בעבר.. איזה קול יש לך? את שלי?
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? מה שתגידו.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? בד"כ האם היית רוצה לשנות בך משהו? בד"כ מה? תלוי מתי שואלים
למה? כי אני דינמית, או סתם קריזיונרית, תלוי איך מסתכלים על זה
מה התכונות הרעות אצלך? הו.. שלא תדעו מצרות
מה התכונות הטובות אצלך? לא יודעת, מחמאות זה משהו שאחרים צריכים לחלק לי, לחלק לעצמי זה לא שווה
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?בעיקר מוסיקה (לא עושה, שומעת..) האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? זה זמן לא טוב לשאול את זה, לאחרונה כן
בד"כ ממש לא.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? הופעות..
ודיסקים (אם מישהו יואיל בטובו גם להוציא כאלו זה יהיה נהדר אגב
) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? הממ.. אפשר לומר. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא זה ולא זה, אני פשוט לא נכנסת לעימותים בד"כ מראש
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לפעמים? פעם ביום לפחות נחשב לפעמים?
יצאתי אופטימית, ברור לי, זהלא משקף.. אני מקווה

bזוהר

New member
:)

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אוהבת הכל, שומעת לא הרבה סוגים מי האמנים האהובים עליך? אלה שאמיתיים האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כן מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא יודעת כי אפעם לא הייתה בעיה בשבילי ללכת, אבל אם זה כן היה בעייתי והיו מעמידים אותי במצב כזה, הייתי מקריבה כמה היית מוכן לשלם? עד 1000.. נגיד יש לך פוסטרים? אבל הם לא תלויים על הקיר במה אתה מקשיב למזויקה? אייפוד ומערכת יש לך אמפי?לא איזה? יש לך אייפוד?כן יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה? 20 בערך כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? לא זוכרת כמה תפוס? לא הכל האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם משנים? לא הייתי משנה האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? אממ... נגיד איזה? גיטרה ותופים יש לך להקה? לא איך קוראים לה? לא מצליחים? לא האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך? הולכת מאחורי הגב איפה? גוגל האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן יש לך כשרונות? כן איזה? ריקוד מוזיקה משחק אתה אוהב לשיר? מאוד אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? לא באופן קבוע אתה מזייף? לא נראה לי היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא רוצה ללמוד שירה איזה קול יש לך? לא יודעת, ציפציף באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה. ולפעמים צורחת.. תלוי איפה שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? מה איזה שאלה מוזרה!! כן כאילו.. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן.. מה? לא הרבה למה? בשביל להרגיש טוב יותר מה התכונות הרעות אצלך? תמימה, 'נגררת'(אחרי דעות של אנשים וכאלה), יותר מדי מלאת טקט שלפעמים זה בא על חשבוני רק שהאחר לא יהיה מובך, מוכנה לשקר בשביל לצאת בסדר, פחדנית, ומשהו כזה פחות קריטי אבל פוגע בדברים הקטנים- מעופפת וחסרת אחראיות. חחחחח שמתי מלא (השקעתי נו) מה התכונות הטובות אצלך? עכשיו אני חייבת לאזן אה... אכפתית, שמחה, אוהבת, רוצה בטוב של האחר בלי אגו, מאוד להוטה קופצנית וחייכנית(לא בבוקר). אממ די;) מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? רואה טלוויזיה, נמצאת במחשב, מדברת בטלפון, יוצאת עם חברות. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מקלחת חמה, אוכל טעים, מזמינה דברים בvod, מדברת עם עדי בטלפון האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא חושבת האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגן על עצמך..? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? ברוררר

ברררר

New member
שווווווש

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? בריט רוק בעיקר וישראלית מי האמנים האהובים עליך? בעיקר להקות... קולדפליי אר אי אמ מארון 5 טראוויס רדיוהד וגם עברי לידר אביתר כמובן ודנה ברגר... האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?כן על קולדפליי ועברי ואביתר מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?לשלם הרבה... כן כן כמה היית מוכן לשלם?בשביל הופעה של קולדפליי? איזה 1000-2000 שקל מצידי יש לך פוסטרים?כן, של קולדפליי חחח במה אתה מקשיב למזויקה?או במערכת או במחשב או באייפוד או באוטו יש לך אמפי?אייפוד נאנו איזה?- יש לך אייפוד?כן יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?כמה שצריך כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?2 ג'יגה כמה תפוס?איזה ג'יגה וחצי האם מספיק לכם?כן לכמה הייתם משנים?נו דאי האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?לא כרגע איזה?- יש לך להקה?לא איך קוראים לה?- מצליחים?- האם אתה עוקב אחר האמנים?כן, ליד הבית שלהם. תמיד. איך?עם משקפת ובגדי הסוואה איפה?בשנקין האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כן, זה כיף להיות מוכשר נראה לי יש לך כשרונות?נגיד איזה?שירה? אתה אוהב לשיר?חח כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?קצת אתה שר מול קהל?לפעמים אתה מזייף?לא היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?למדתי איזה קול יש לך?הא? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?דאי מה?- למה?- מה התכונות הרעות אצלך?מה אני במבחנים לצבא? מה התכונות הטובות אצלך?" מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?הומ האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לפעמים מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?שומעת מוזיקה ומרביצה לאנשים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?בטח האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?אולי לילה טוב

itoosh2

New member
מוזיקה!! ../images/Emo99.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק, קלאסיקות רוק, מוזיקה אירי, קלטית ואתנית... מי האמנים האהובים עליך? אביתר בנאי, ג'ון באטלר, לד זפלין, רד הוט צ'ילי פפרס ודייב מת'יוס בנד... האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? ביחוד ג'ון באטלר... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשכנע את ההורים שבפעם הבאה שניסע לחו"ל זה יהיה למקום שהוא מופיע בו... כמה היית מוכן לשלם? עד 400 ש"ח... יש לך פוסטרים? לא של ג'ון... אבל דיי הרבה של אחרים... במה אתה מקשיב למזויקה? במחשב ובאיי ריבר... יש לך אמפי? כן איזה? איי ריבר H310 - 40 ג'יגה... יש לך אייפוד? לא!!!! יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן... כמה? רגע... *בודק*... 349 תקיות של אמנים לועזיים, 102 תיקיות של אמנים ישראלים... כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? יש סך הכל 40 ג'יגה ונשאר 7 ג'יגה... כמה תפוס? תעשו חשבון... האם מספיק לכם? כן... אבל היה לי לפני כן אחד של 20 והוא בקושי הספיק לכמה הייתם משנים? כמה שאפשר... האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? גיטרה, תופים וטיפה פסנתר... יש לך להקה? בדרך
איך קוראים לה? הייתה אחת שהתפרקה שקראו לה "סומכוס" מצליחים? הייתה לנו הופעה נחמדה אחת... אבל זהו. האם אתה עוקב אחר האמנים? מה זאת אומרת? איך? זה מה שאני שואל אתכם... איפה? אה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? בטח, אבל לא לכל החיים... יש לך כשרונות? אני מתאר לעצמי... איזה? אמממ... נגינה, שירה, בימוי
אתה אוהב לשיר? מהשנה, מאוד... אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כבר לא... אתה שר מול קהל? כן אתה מזייף? לא מעט... היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לומד איזה קול יש לך? טנור באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה? מנסה להיגמל מסגנון להקות בנים... שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא... בכלל לא... האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא מעט מה? את העצלנות שלי והוויתורים שלי... למה? כי זה מונע ממני להגיע למקומות שאני רוצה להגיע אליהם... מה התכונות הרעות אצלך? מה שאמרתי ועוד כל מני... מה התכונות הטובות אצלך? משתדל להקשיב, משתדל לשים את עצמי בנעליים של השני ולהבין... מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? בימים האחרונים, עורך שירים... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? עד לפני 9 חודשים, כן... עכשיו כבר לא... מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? נפגש עם נעמה
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? תמיד. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? ממש לא... האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? ועוד איך... (כולם ככה, לא?) אין לי כוח לסנן שאלות אז תתמודדו המשך שבוע טוב, גם לך... נהנתי מאוד

בלרינה24

New member
אני הבנאדם הכי מאושר בעולם|מאוהבת|

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כל דבר שאני מתחברת אליו מי האמנים האהובים עליך? הראל סקעת, אביתר בנאי, איימי לי האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? הראל סקעת מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אמממ לא יודעת כמה היית מוכן לשלם? לא אכפת לי כמה העיקר להיות בהופעה יש לך פוסטרים? יאפ.. של איימי לי והראל סקעת במה אתה מקשיב למזויקה? די הרבה נראה לי יש לך אמפי? הוא התקלקל:( איזה? אמפי 3 יש לך אייפוד? לא.. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? תקייה אחת עם השירים שאני הכי אוהבת כמה? לא יודעת אבל לא הרבה אולי 100 או קצת יותר כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? ---- כמה תפוס?---- האם מספיק לכם?--- לכמה הייתם משנים?---- האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה?--- יש לך להקה? בעוד כמה שנים איך קוראים לה? קוראים לה בת שבע מצליחים? מאוד האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? זה יכול להיות מעניין יש לך כשרונות? לא.. איזה? אתה אוהב לשיר? כןן חחח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? חח מאוד אתה שר מול קהל? ממש לא אתה מזייף? בהחלט היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא הייתי רוצה ללמוד איזה קול יש לך? קול של דניאל באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אני שרה בשקט שלא ישמעו ויצחקו שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? בזמן האחרון כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן.. מה? את הגוף שלי למה? כדי שהוא יהיה יפה מה התכונות הרעות אצלך? עקשנית ביישנית בטירוף מה התכונות הטובות אצלך? אכפתית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? רוקדת האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? עד לפני שבועיים שלוש היה לי עכשיו אין לי
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? רוקדת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כל הזמן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן.. ייייאאאא איזה יום מושלםםםם להיפגש עם בנאדם מדהים אחרי זה שיעור בלט ואז הופעה של אביתר!!!

eliavtu

New member
תנסה למצוא את שלי עכשיו

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? יש הרבה סגנונות שאני אוהב.. מי האמנים האהובים עליך? פינק פלויד, דיפ פרפל, לד זפלין, רוקפור, אביתר בנאי, היהודים ועוד.. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? נע.. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? מהלא ישראלים (?) כל דבר שהוא לא אכילת נקניקיות או לגעת בדליה איציק כמה היית מוכן לשלם? פיוו יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? איזו שאלה! פפפפפפ יש לך אמפי? כן איזה? 3 (?) יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? חח.. כן הרבה כמה? הרבהההההההה כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 20ג'יגה כמה תפוס? הכל.. האם מספיק לכם? חח.. לגמריי לכמה הייתם משנים? אבל אמרתי כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? קצת.. איך? פורומים וזה.. איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אולי.. יש לך כשרונות? לא איזה? אתה אוהב לשיר? כן.. אבל לא יודע חח.. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי איזה אחרים אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? חחחחחחחחחחח.. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? שלא תדעו באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? מגעיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא ממש.. רק אגו וזה <וגם זה ממש בקטנה..> האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? חח.. לונג ליסט מה התכונות הטובות אצלך? ממ.. נו ליסט :p מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? שאלונים האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ממ.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? נכנס למצב רוח הכי גרוע, ומשם אפשר רק לעלות :) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? נעעע.. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא יודע אם מתבייש זו ההגדרה הנכונה

TEENAGER1

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? ישראלית, רוק עדין יחסית. מי האמנים האהובים עליך? אביתר, אהוד, מאיר, גלעד שגב, שי גבסו, אלו העיקריים אבל יש עוד הרבה, וכן - אין פה ייצוג נשי
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא ברמה של שיגעון... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אם זו באמת הופעה שחשובה לי, אני יכולה להמציא תוכניות מכאן ועד הודעה חדשה כדי באמת להיות בה. כמה היית מוכן לשלם? תלוי איזו הופעה... בגדול, נראה לי שעד סכום של 130 ש"ח זה מחיר סביר להופעה מושקעת באמת. יש לך פוסטרים? כרגע רק אחד, של "תן לשינוי לצמוח". במה אתה מקשיב למזויקה? בדרך כלל במערכת, אבל היא בתיקון כרגע. בעיקרון גם במחשב ובאייפוד. יש לך אמפי? לא. איזה? - יש לך אייפוד? אכן כן. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? המון! כמה? D: אין לי כוח לספור. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 2 ג'יגה. כמה תפוס? כמעט הכל. אני מדי פעם מוחקת ומעלה שירים אחרים, לפי המצב רוח הכללי. האם מספיק לכם? כן... היה נחמד אם הייתי יכולה להעלות את כל הדיסקים שיש לי לאייפוד, אבל בתכלס' כמה דיסקים שונים אני כבר שומעת בפרק זמן של חודש? זה הולך לפי תקופות, אז בערך פעם בחודש אני מוחקת כמה ומעלה אחרים. לכמה הייתם משנים? אפשר אינסוף? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן. איזה? רשמית פסנתר, אבל אני יודעת גם חלילית. יש לך להקה? לא. איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? "עוקב" באיזה מובן? אם הכוונה לממש מעקב אחרי האמנים עצמם - התשובה היא לא, אבל אני בהחלט עוקבת אחרי הפעילות שלהם. איך? - איפה? - האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? זה היה יכול מעניין, אני מניחה... אבל לא להרבה זמן, טוב לי עם עצמי סה"כ. יש לך כשרונות? אני מניחה שאפשר לומר שכן. איזה? לא אפרט. אתה אוהב לשיר? מאד. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי מי, ברוב המקרים לא. אתה שר מול קהל? כן. אתה מזייף? לא. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? מתכננת ללמוד פיתוח קול בעתיד. איזה קול יש לך? לא הבנתי את השאלה... באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה..? בחלק השני יש שאלות טיפשיות למדי, וחוץ מזה - נמאס לי

ברוכה השבה.. ../images/Emo13.gif

את מוזמנת להוציא אותי מהכחול הזה.. אני מרגישה חבולה גם בלעדיו

למעלה