inbal287

New member
תשובות

הלהקה לא התפרקה באופן רשמי. הם אף פעם לא הודיעו על פירוק ואפילו אמרו [בזמנו] שהם יחזרו. מאז הפירוק הלא רשמי הזה עברו הרבה מים בנהר ויצאו אלבומי סולו לשלושה מהבנים [לי, סיי ודאנקן] והם עובדים על אלבומים שניים. הפורום הרשמי נסגר, האתר הרשמי לא מתעדכן ואף אחד לא מדבר יותר על בלו. אז אפשר לומר שהם התפרקו ושאין ממש סיכוי שיחזרו [
]. למה זה קרה? אין סיבה מיוחדת. הבנים פשוט רצו לצאת לקריירת סולו. בכל זאת הם היו כבר כמה שנים בתוך הלהקה וכנראה הרגישו שמיצו את העניין. אני מניחה שאת הסיבות האמיתיות אף פעם לא נדע באמת. מכל זה נובע שאין ממש סיכוי שהבנים יגיעו להופיע בישראל, לפחות לא בתור להקה [ונראה שגם לא במסגרת קריירות הסולו שלהם].
.

inbal287

New member
קודם כל, שרשרי הודעותייך.

דבר שני: לחצי על הכינוי שלך [זה מכניס אותך לכרטיס האישי שלך], שם לחצי על עדכון העולם ואז תשני איזה פרטים שאת רוצה. אי אפשר למחוק את המשתמש מתפוז, אין אופציה כזו.

../images/Emo201.gif שאלה נוספת

האא אפשר לקבל מידע על חברי הלהקה כל אחד בנפרד או על כולם יחד? אם כן איך קוראים לאתר ?

../images/Emo24.gif סתם כי אני מעוניינת לדעת

האם יש אתרי פורום של להקות נוספות או זמרים\זמרות שחקנים\שחקניות ... גם לועזיים וגם ישראלים? ואיך אני אוכל להכנס לאתרי האלו אם יש אפשרות?

inbal287

New member
יש כאן בתפוז!

לכי לעמוד הפורום, אשכול מוזיקה ובחרי איזה פורום שבא לך
.

../images/Emo39.gif ל necky

תודה רבה על מילות השיר רק יש לי שאלה מאיזה אתר אפשר להוריד את מלת השיר על מנת שיהיה אפשר גם להדפיס אותן? אודה לך מאוד אם תוכל\תוכלי תלשום את שם האתר תודה

danielle23

New member
מקווה שאני יכולה לעזור-->

פשוט תיכנסי ותלחצי לחצן ימני באתר שהוא נתן לך ותלחצי שם 'הדפס' וזהו. או שפשוט תעתיקי את המילים לוורד ושם תדפיסי.
מקווה שעזרתי.

•silly•

New member
את חייבת לשרשר את ההודעות שלך.

זה ממש מעצבן. אני מבינה שאת חדשה ואת לא יודעת, פשוט במקום ללחוץ על "הוספת הודעה", תפתחי את ההודעה שאת רוצה להגיב עליה ותלחצי על "הוספת תגובה".

למעלה