בוקר טוב לכולם! באתי לכאן בהצעת חברה טובה מפורום אחר. יש מקום לעוד אחת? שיהיה לכם יום מקסים!
ס סופה10 New member 24/8/06 #1 ../images/Emo9.gif בוקר טוב לכולם! באתי לכאן בהצעת חברה טובה מפורום אחר. יש מקום לעוד אחת? שיהיה לכם יום מקסים!
../images/Emo9.gif בוקר טוב לכולם! באתי לכאן בהצעת חברה טובה מפורום אחר. יש מקום לעוד אחת? שיהיה לכם יום מקסים!
N Natalila New member 24/8/06 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif תיכנסי, תורידי נעליים, תתרווחי.. ותספרי לנו קצת על עצמך.. מה שמך מה עושה בחיים
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif תיכנסי, תורידי נעליים, תתרווחי.. ותספרי לנו קצת על עצמך.. מה שמך מה עושה בחיים
ס סופה10 New member 24/8/06 #6 ../images/Emo13.gif שלום לכולם! שמי כרמית 27 כרגע מי-ם המקצוע שלי זה בישול מגדלת כלבה מקסימה גרה לבד מקווה עוד 5 ח' לגור במרכז הארץ זהו לבינתיים אם יש שאלות אתן מוזמנות לפנות להנהלה לאישור השאלה...
../images/Emo13.gif שלום לכולם! שמי כרמית 27 כרגע מי-ם המקצוע שלי זה בישול מגדלת כלבה מקסימה גרה לבד מקווה עוד 5 ח' לגור במרכז הארץ זהו לבינתיים אם יש שאלות אתן מוזמנות לפנות להנהלה לאישור השאלה...
E EastGirl83 New member 24/8/06 #8 ברוכה הבאה.. למרות שאני איכשהו חדשה כי לא תמיד אני כותבת...אבל בקטנה