../images/Emo9.gif

אני בחורה רוחנית אני חושבת
בכל אופן, ברצוני להרחיב את אופקיי בתחום הרוחני שאלתי היא מה זה בכלל מאגיה וכישוף? מה היתרונות? מה החסרונות? מה הם התחומים שלה וכיצד באים לידי ביטוי האם מבחינה חומרית כמו שיקוים
או גם מבחינה הוליסטית? וכיצד זה יכול להרחיב את אופקי ואיך ללמוד יותר לעומק את הנושאים האלו? סליחה על ימבה שאלות זה פשוט מסקרן אותי מצאתי אתר בית ספר כישוף תהנו: http:\\www.hexen-schule.de

neophile

New member
הביטוי בדרך ההתנגדות הפחותה ביותר

קודם כל ההגדרה של מאגיה היא מאוד אישית את יכולה להסתכל על קוסם במה ולחשוב לעצמך איזה מאג הוא...כל עוד האשלייה שלו עומדת זה יהיה אמיתי אם תיבחני מקרוב את תגלי שהוא משתמש בטריקים של זריזות ידיים . בכל קסם, בכל כישוף מסתתר טריק כלשהוא ,הוא לא חייב להיות מוחשי\פיסי אבל הוא בטוח קיים. בשביל זה מאג לומד על העולמות הבלתי נראים. מבחינת המאג מה שהוא עושה לא מעונן במיסתוריות אבל הוא ישתמש במיסתוריות ובחוש דרמטי. לכן הביטוי הוא קודם כל פסיכולוגי שמעת על חוק ההתנגדות הפחותה ביותר? ככה המאג וגם הקסם פועל , בדרך ההתנגדות הפחותה ביותר. ידע הוא כוח ,מאג ישאף להרחיב את מאגר הידע שלו אבל בשונה מהscholer המאג שומר רק על הידע שיש לו שימוש . מה שאמור לאזן את הציניות האפקטיבית הזאת היא המודעות העצמית של המאג. שאלות יתקבלו בברכה :) שחר.

למעלה