........

Charmed Galia

New member
סעמק דיי להוציא אותי חרמנית../images/Emo11.gif

אני לא
ואם כן אז קצת
ועל ערן זה מוצדק
אוף אתן לא מתארות לכן מה היא עשתה שם
היא פתחה פינת ייעוץ ונידבה אותי להנחות אותה

חחחחחחחח ראיתייי ראתיי!

חחחחחחחחח איי איי בקטנההההההההה גםם אניי דלוקהה אשש על ביחו'שש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהה טוב להיותת חרמניםם חחחחחחחחחחחחח

Brwonie22

New member
חחח אהבתי..

אממ... איבדתי ארנק עם כרטיס של ה-24.2 ואמרתי לאמא שלי שתלך ת'חפש ת'חברים שלה (שזה ממש מסוכן חחח)

קבלו משהו שאני עשיתי

חברה שלי אמרה לי אם את אוהבת את הגיימבויז תוכיחי אז בבצפר שלי מאחורה יש קיר ענקקק אז רשמתי בגדול שרון וערן ואדם ואביחי ואושרי= שלמות בלי סוף ........................... ואז היא ראתה את זה ואמרה לי שאני משוגעת אז אמרתי לה שזה לא הכל וצרחתי שאני חולע על הגיימבויז והם שווים בקיצקוץ מלא דברים ופתאום המנהלת שלי באה והיא שמעה כמעט כל מה שאמרתי אז היא מסתכלת עליי כאילו רצחתי מישהו...~~!!!!! ונראה כל הבצפר שמע את זה....

שמעו עוד משהו שעשיתי

באמצע השיעור אני וחברה שלי מסתכלות על תמונות של הגיימבויז אז המורה שלי לקחה לנו את התמונות ואמרה לנו "אוייי בנות בנות מה יהיה איתכן מתאהבות בכל פירחחים שאתן רואות, גם כן הגיים בויז האלה" אז קמנו ומזה עיתצבנו עליה אמרנו לה : אם הם פרחחים את זונה בלה בלה בלה בלה קיצר קיללנו אותה והיא לקחה אותנו למנהלת והמנהלת יתעצבנה עלינו אז אמרנו לה מי היא שהיא תדבר ככה המורה המטומטמת הזאת ואז המנהלת נתנה לנו "עונש" חחחחחחחחחחחחחח לא לבוא לבצפר 4 ימים עד שנרגע חחחחחחח זה יותר כמו פרס לא עונש ....טוב בקיצור עברו 4 ימים חזרנו לבצפר והמורה הוציאה אותנו מהשיעור אז אני צרחתי במיסדרון של הבצפר שרון+אדם+אביחי++ערן+אושרי=גיימבבויז= 5 מושלמיםםם וצעקתי שגית +שרון וחברה שלי צעקה קארין +אדם חחחחחחח והמורה המטומטמת הזאת יתקשרה לאבא שלי ואמרה לו שצעקתי באמצע המסדרון של הבצפר שרון + אדם +ערן +אביחי +אושרי= 5 מושלמים וזה .....חחח אבא שלי נקרע מצחוק....!!!!

oRTaLi 612

New member
../images/Emo192.gifסיפור (אמיתי!) מאת-אורט'!../images/Emo9.gif

טוב הסיפור שלי מופרח כמו שלכם, הוא אמיתי-נוכח וקיים!
אז ככה, בצילומים של שמחה הייתה לי שרשרת להביא לערן וכל כך היה חשוב לי להביא לו אותה! וזה היה כבר לקראת הסוף, וגם אמרתי לו שאחרי זה אני צריכה להביא לו אותה! פתאום שמעתי שאמרו "ערן הלך כבר" והייתי כל כך עצבנית ובשוק! הלכתי לאביחי ואמרתי לו "טוב שמע, אני חייבת שתביא את השרשרת הזאת לערן ותגיד לו שזה מאורטל, בבקשה!" אז כמובן שהוא הסכים (כפרוט או לא?) ואז הוא הלך. אחרי שתי דקות אני שומעת "אורטל אורטל" וזה אביחי, הוא אמר "הנה אורטל הבאתי את ערן בשבילך!" וזה הסיפור שלי, איך הפכתי חצי יבשת בשביל שרשרת לערן! אביחי וערן כאלה מדהימים, תאמינו לי!

Charmed Galia

New member
../images/Emo45.gifאיי נואו דונט טאל מי../images/Emo11.gif

אחח ערן מדהים... האמת
השרשרת הזאת עדיין שמורה במגירה
כל פעם שאני עושה סדר במגירות ליד המיטה ערני אומר לי "תיזהרי לא לזרוק את זה או משהו" אבל אני כבר זוכרת שזה חשוב לו
איזה מאמי
איך הוא מתייחס למעריצות
מושלםםם

oRTaLi 612

New member
שום דבר!

זה שרשרת מאחות קטנה לאח גדול, לא שומרים דבר כזה במגירה

oRTaLi 612

New member
איך אפשר לשכוח, "מלך החומוס"!../images/Emo21.gif

את כל סיפור "מלך החומוס" עם אביחי?
ההההההההה זה היה מצחיק, אבל לא בא לי סתם לספר, לא נראה לי שמישהי עוד נכנסת לשרשור הזה

למעלה