........

שירוש125

New member
חחח הסיפור שליי

והוא באמת אמיתי!! שהייתי בשיר נולד אז פתאום הגיים בויז יצאו בלי שומר אז רצתי אל אדםםם ואז בדיוק השומרים באו ואמרו להם למה הם יצאו לבדד בלי שומרים אז אדם אמרו לו כזה"לא ידענו..אמרו לנו לצאת לאוטובוס"ואז השומר משך את אדם שירד במרדגות ואני משכתי מהצד השני..והוא אמר לי השומר תעזבי אותי עכשיו אז אמרתי לאדם אתה לא הולך עד שאני לא מצטלמת איתךך ח ותפסתי אותו והצלטמנווווווווו
וגם עם אביחיי

Brwonie22

New member
חחחח

נוו אורט תספרי את מלך החומוססס פליזז זה מסקרןן חחח

oRTaLi 612

New member
טוב *השתכנעתי*../images/Emo9.gif הההההה../images/Emo6.gif

יום אחד אביחי הנחמד (חרוז) נכנס לפורום והכריז על תחרות חומוס! מי שמכינה את החומוס הכי מקורי ומגרה ומצלמת אותו לפורום, זוכה לשיחה אחד על אחד איתו! וכך היה! לא חשבתי על כלום, לקחתי צלחת חומוס (שהיה מקולקל נראה לי, אבל שששששש לאביחי
הההה) ואיך לומר? שיפרתי אותה קצת! אז הזוכה האושרת הייתה לא אחרת מאשר אורט הכפרוט
ודיברנו איזה שעה באיסי, היה ממש כיף, איך לא? אביחי!
והנה התוצר המדהים לפניכם

Brwonie22

New member
חחח יו איזה כיףף...

חחח זה בטח היה בתקופה שהיה להם זמןן!! חחח שיהיו עוד כאלה!

KiSs KiSs KiSs

New member
גמני רוצה לפזנטזזז...

שהייתי בשירנולד-אז נתתי לשומר שהייה בהתחלה מיכתב לשרון, וכניראה שהוא הביא אותו לשרון כי אחרי זה שרון שאל "מי זאת כרמל" ואז אמרתי שזאת אני והיתחבקנו והיצתלמנו (אוףף הלוואי וזה הייה קורה..פחח...כבר אמרתי פ-י-נ-ט-ו-ז-י-ם)יו אני פשוט חולה על הבנאדם הזה...וכל הגיימבויז- ביכלל משו בנזונה!!! הם כאלה מושלמיםםםםם...אני משוגעת עליהם!!שרון אושרי אדם ערן אביחי=חולה עליכם נישמותייייי...אם לא הייתם קיימים-מישו הייה צריך להמציא אותכם -ו-מ-ה-ר-...אימל'ה..אני מתחילה להיתחרפן מאהבההה

למעלה