מצב
הנושא נעול.
../images/Emo9.gif

שאלה לי אליכן קצת מביכה אין לי מושג כמה ימים לפני השאיבה אסור לקיים יחסי מין או שבעצם... אסור בכלל עד שבוע לאחר ההחזרה הרופא לא אמר לי כלום בנוגע לזה ואני לא יודעת מה לעשות כי הבעל לוחץ, אחרי יבוש די ארוך.

לדעתי אין איסור לקים יחסים לפני

שאלה לי אליכן קצת מביכה אין לי מושג כמה ימים לפני השאיבה אסור לקיים יחסי מין או שבעצם... אסור בכלל עד שבוע לאחר ההחזרה הרופא לא אמר לי כלום בנוגע לזה ואני לא יודעת מה לעשות כי הבעל לוחץ, אחרי יבוש די ארוך.
לדעתי אין איסור לקים יחסים לפני
השאיבה, זה רק נשמע לי הגיוני, אבל אני לא ממש יודעת. מה שכן אסור יומיים-שלושה אחרי ההחזרה. תהנו

עמית@

New member
למה לא? אומרים שכדאי לקיים יחסי מין

ביום של הכוריגון, גם כדי להביא זרע אופטימלי לשאיבה וגם כדי ל"כסות" פספוסים שעלולים לקרות, אחרי ההחזרה אני בד"כ מחכה גג שלושה ארבעה ימים, הדעות משתנות מאדם לאדם אבל רוב הרופאים ששאלתי אומרים ללכת על זה.

העין ה 3

New member
חשוב לקיים יחסי מין בשבוע שלפני

ביום של הכוריגון, גם כדי להביא זרע אופטימלי לשאיבה וגם כדי ל"כסות" פספוסים שעלולים לקרות, אחרי ההחזרה אני בד"כ מחכה גג שלושה ארבעה ימים, הדעות משתנות מאדם לאדם אבל רוב הרופאים ששאלתי אומרים ללכת על זה.
חשוב לקיים יחסי מין בשבוע שלפני
אבל רצוי להימנע יומיים לפני כדי שיהיה יותר זרע. למרות זאת, שמעתי שלפעמים דווקא גברים שנתנו ביום השאיבה שתי מנות - השניה היתה טובה יותר. לכי תדעי... אחרי החזרה הרופא שלי אומר לחכות שבוע, אבל אני מוסיפה "ליתר בטחון"
עוד שבוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה