o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

ראיתי את "עיר של מלאכים" היום..סופסוף! סרט חביב..למה כולכם לכלכתם עליו? לא נראה לי שראיתם סרטים באמת גרועים בחייכם!
בלה. טוב נו קומדיה רומנטית עם קצת מעבר. לאלאניס יש עניין רב בה' והעולם שמעבר, אה?
עכשיו מישו מוכן להסביר לי את הקשר בין uninvited לסרט?
*בורחת* אה, זה גרם לי להבין את אייריס באופן שונה לגמרי!
[גם שיר מעולה.
] דבר אחרון, ראיתי אממ 20 ד' מVH1 סטורי טלארס!
אני צריכה להשיג לי את השאר..אהמ..בכל מקרה..ואוו זה מצויין! אלאניס מדהימה אותי כל פעם מחדש.
דיברה עם הבחורים מunsent? כל הכבוד על האומץ! באמת הופתעתי שהיא השתמשה בשמות אמיתיים. ממש אהבתי את השיר הזה כשהתחלתי להאזין לSFIJ אבל אז הוא נראה כל כך חסר משמעות לעומת שאר השירים המדהימים בדיסק המצויין הזה..ועכשיו, אחרי מה שהיא אמרה היא גרמה לי להעריך אותו מחדש! אני מאמינה שוב שזה שיר מצויין.
וכשהיא דיברה על ההפסקה אחרי JLP TOUR שוב הצליחה לרגש אותי.
מה עוד היה? לאזוכרת..בכל מקרה כל מה שהיה..היה טוב!
היא פשוט מיוחדת, כל כך מדהימה.

o0Invisible0o

New member
אה, עוד דבר קטנטן..

הפתיעה אותי כשהיא אמרה שהיא ממש בכתה בזמן כתיבת still..אממ חשבתי שהיא תציין שירים אחרים, לא דווקא אותו. מרגש לשמוע שהיא בוכה..עצוב אבל מרגש! בלה. קשה לי להסביר את עצמי.

isw

New member
היא בכתה בהקלטה של TPT

היא מספרת שהיא הקליטה ממש בתקופה שמערכת היחסים שלה היתה כמו החלק האחרון של השיר [שהיא עוזבת...] ולכן כל ההקלטה של השיר היא בכתה... [היא משבחת את הטכנאים שהיו נחמדים והביאו לה טישיוז..] נכון מדהים לדעת שהשיר ששומעים הוא תוך כדי בכי?? אחד השירים היפים ביותר של אלאניס ללא ספק. VH1 STORYTELLERS בדרך אלי הביתה בדואר!! איזה כיף לי!

o0Invisible0o

New member
כן ראיתי שהיא אמרה את זה..

כבר לא זוכרת איפה!
כן לפני זה גם כן, אהבתי את השיר הזה..ואחרי ששמעתי את מה שהיא אמרה חרשתי עליו עוד.
אין על השירים שלה.
ובאמת כיף לך!

chaos12

New member
האישה הזאת

כל היום בוכה!!!!!!!! גם בהקלטה של סראונדרינג! רואים את זה בFOS

למעלה