S p R i n T

New member
הוו קאאארין ../images/Emo9.gif ../images/Emo56.gif

ברוכה הבאה
אני שגיא, בן 14 ואאאחצי
תעשי חיים ותבואי למפגשים

S p R i n T

New member
אני אוהב שאת קוראת לי ככה../images/Emo99.gif

אבל אם אני אגיד לך למה זה יהיה כבר ניצלוש טוב נו, קארין אחותי מאגניבה שכמותך, את סולחת לי נכון
אז אז בפנימיה, טליה כל הזמן קוראת לרונן שמן והוא שחיף כזה אז פעם אחת הוא פשוט ניפח את הבטן וזה היה מפחיד כי את רואה מדבר כזה שחיף אפשר לעשות מימדים ואני עדיין עם פה פעור מאז
ועוד עוד עוד חוויות
עשו לנו שיחת קבוצה באיזה 11 עשרה בלילה כי היינו ילדים טובים אז עשו לנו מישחאקים וחשבו שאנחנו ילדים קטנים
אניוואי מכירים את המשחק הזה שהייתם ילדים קטנים [
] אז יושבים במעגל בכסאות, ויש מישהו באמצע, ויש כסא אחד יותר מדי, ואסור שהוא ישב עליו אז כל הזמן קופצים מכסא לכסא כדי שהוא לא יצליח לשבת על הכסא הריק אניוואי כולם קופצים מכסא לכסא ופתאום לינה קופצת על הכסא והוא נשבר:| וכל הקבוצה צוחקת והיא כזה מחייכת בפאדיחיות אבל היא רעה
אבל זה לחוויות מסוג אחר זהו
הוצאתי מהלב

אתם חייבים לקרוא את זה

שברה את הכיסא?...חחחחחחחחחח...... אם הייתי שם לא הייתי מפסיק לצחוק... חחחחחחחחחחח....זה מזכיר לי משו מצחיק.... פעם (לפני שנה ככה) עשיתי טרזן ברפת (אני גר במושב ככה שיש לנו סככות מספיק גדולות לטרזן)... בקיצור...אחותי רצתה לעלות...וכל הזמן היא פחדה ושיגעה לנו את השכל עד שהיא עלתה.... יום אחד...היא עלתה....והיא נתקעה ושאלה אותי איך לרדת.... אמרתי לה שתוריד את הרגל....התכוונתי שתוריד את הרגל שלא על הטרזן (רגל אחת על הטרזן והשניה באוויר).....ואז תעצור את הטרזן...והיא הורידה את הרגל שעל הטרזן והתרסקה על הרצפה כמו בול עץ!!!..... אממממ....זה לא היה בדיוק רצפה....זה היה קש...וכל הקש נתקע לה בשיער.... והכי מצחיק...היא נפלה על חרא של פרות..... חחחחחחחח.....אני לא יכלתי להפסיק לצחוק......כבר נחנקתי!!! ויש לי בעיה בצלעות....יש לי צלע שקועה....והייתה לי תקופה...כשכצחקתי הרגשתי כאבים....כאילו צביטה (צביטה זה עם ט'???)....אז לא יכלתי לנשום....אז הסתובבתי בשביל לא לראות אותה... אבל אז רצו לי פלשים של הנפילה שלה....ונחנקתי מצחוק.... זה היה יום שופך.... אהה....יום אחד בן דוד שלי היה על הטרזן הזה והוא בדיעוק נקרע כשהוא היה באוויר......והוא עף...מזה מצחיק... אבל לא צחקנו....כי חשבנו שקרה לו משו...זה מסוכן!....

Shaaaki

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח אפרופו חרא, פעם אני וחברים שלי לקחנו חזיז ערבי ודחפנו אותו בתוך חרא ענק של כלב והדלקנו... חחחח היה ליד זה קיר וכולו נהיה חום מהחראאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עפו מלא חתיכותתת

קרניjack

New member
אוו שגיאאא../images/Emo104.gif

היכן היית אתמול?!?!? מבלה עם המשפחה בבאר שבע?!?! היית חסר!

למעלה