leahle

New member
../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה!!! אני יושבת לי פה בשיא הבאסה ומצב רוח ירוד (לא נכנס ללמה ואיך...
) ופתאום מצלצל הפלאפון, קיבלתי SMS, ואני באותו באסה פותחת את ההודעה, כאילו... "מי עכשיו".... ואני לא מאמינה!!! SMS מקייב, מאחת התלמידות שלי, שיותר נכון כמו חברה שלי, חשבתי שהיא כבר הספיקה לשכוח אותי (בכל זאת כבר עברה חצי שנה) והיא מספרת שהיא מתגעגעת, לא משנה שאני מתגעגעת אליהם ולקייב פי אלף!!! רק הבאסה שדוקא עכשיו אין לי קו פתוח ואני לא יכולה לענות לה כמו שהיא ביקשה
אתם מכירים אולי אתר שאפשר לשלוח דרכו SMS לאוקראינה??? פליZZZZZZ מישהו? משהו?

vk3

New member
וואי איזה ענק... ../images/Emo6.gif

באיזו חברת פלא' את
ניסית דרך האתר של החברה
ניסית דרך תוכנה לשליחת SMSים

leahle

New member
אני באורנג'

לא נראה לי שדרך האתר של אורנג' יהיה אפשר לשלוח, אבל אני אנסה. ותוכנות? זה עבד לך פעם? כי לי אף פעם לא....

leahle

New member
יש לך מושג משהו??

כי הורדתי את התוכנה, אבל זה מאפשר לשלוח רק לחברות הישראליות, שאת זה יש לי גם ככה....? ולגבי האיסיקיו, זה רעיון!
תודה סופרמן
אני אבדוק אם זה אפשרי ליעד הזה... תודה לכולכם!!!!

vk3

New member
בהגדרות התוכנה יש אפשרות...

לשליחה באמצעות איציק... רק הכניסי מס' איציק וסיסמא.

leahle

New member
זה כנראה לא אפשרי....

The SMS message to +380******* could not be sent. Sending a message to recipient's cellular network is not available. מה הקידומת של קייב? אני זוכרת משהו עם 4, אבל אני לא רואה שזה כלול במסר שממנו היא שלחה את ההודעה ובדר"כ כל המספר כולו מופיע?

vk3

New member
קידומות...

קידומת החיוג אל המדינה ( אוקראינה): 00380 קידומתצ החיוג אל העיר ( קייב): 44

leahle

New member
אז זכרתי נכון

טוב, אני התייאשתי, נראה לי שאני ארים מחר טלפון וגמרנו...:) תודה לכל העוזרים, המנסים וכו'....:)

SupermanZW

Well-known member
בבקשה

אתר לשליחת SMS לכל הרשתות הסלולריות באוקראינה, את רק צריכה לדעת את הפורמט הבינלאומי של המספר שלה ולשלוח משם.

SupermanZW

Well-known member
זה כן

אוקראינה 380 קייב 44 אבל קידומות הסלולרים שונות מקידומות הערים, את צריכה לשאול את חברתך מהי קידומת החברה הסלולרית אליה מחובר המכשיר שלה. באוקראינה הקידומות הסלולאריות הן 50 67 ו68

Zot ani 1

New member
אממממ....

תאמת אין לי מושג.... אולי תנסי דרך האתר של אורנג? או שדרך גוגל לחפש... בהצלחה.... שמחה שהעלו לך את מצב הרוח...:)

Angel lips

New member
אמ... בטח קיריל מכיר כל מיני תוכנות

ותמיד נחמד לקבל ככה טלפון או אס אמ אס ממישהו שלא דברנו הרבה זמן.. ולך אסור להיות עצובה את חבדניקית :)

leahle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אגב, אני צריכה לשלוח לך איזה מסר... נראה לי הייתי עייפה וקרועה אותו לילה ולא הסברתי את עצמי נכון בכלל....:) אז תצפי לזה..... :)

למעלה