zvozda4ka

New member
../images/Emo9.gif

יום מצוין... עברתי מקום אחרי סצנות... אחלה... ליד ילדה חמווווווווווטה לאללה.. יום רע מצד שני... היום למשנו מ"מ בכיתה המקבילה וישבתי על יד שולחן שמתחתיו היה בקבוק קולה פתוח ולא ידעתי שהוא היה שם ובטעות שפכתי מהקולה אז הילדה שנשפך לה מהוקלה הלכה ושפכה את הכל בתוך התיק שלי...חצי בקבוק קולה... קופה.. אז רבתי איתה.... ואז אחרי זה המפגרת חושבת שהיא חיה בטלנובלה ואומרת לי שאני יצטער על היום הזה ושהיא עוד תנקום בי... מפגרת.
ויש לי מחר מבחן בתוש"בע וביום רביעי מבחן בספרות... תגידו לי בהצלחה....

zvozda4ka

New member
התאריך בחתימה לא היה נכון אז שיניתי

אותו ל20.10.03... נחשו מממממיייייזהההההההה!

zvozda4ka

New member
עעעעעעערס?

הנכם מוזמנים להלוייה של בתנו חברתנו ואחותנו אודליה ההלוייה תתקיים ב26.10.03 בשעה 21:45. משפחת פורום 'אחרי הצילצול'. ר-ו-ד-ר-י-ג-ו הוא כ"כ ללא ערס! הוא כן כוסון מדהים מתוק לא סנוב נחמד חמוד... אבל הוא בהחלט לא ערס! רדי מזה! חוצמזה שאם אני חולה עליו זה לא משנה כי אני גם חולה על גבסו ובן, אז... זה לא כ"כ משנה!

zvozda4ka

New member
אה?

רק ניסיתי להבהיר פה שמש ש- צוחק על גבסו צוחק על בן צוחק על רודריגו יש לו עסק איתי!

icודליה

New member
יום אסונות הקולה!

אני מכריזה בזאת, על היום הזה, ה-26 ל10 כיום אסונות הקולה. למה? כי גם לי היה היום משו לא נחמט במיוחד עם קולה. סיפרתי לכם שהיתה לנו היום ארוחת בוקר כיתתית? טוב... בסוף זה נדחה לצהריים אבל מה זה משנה. איזה קטנונים! כמובן שהיה קולה כמו מים, ואחרי שמישהי עברה ושפכה חצי בקבוק (
) והקולה ניסה לעשות פוזות ועשה קולות של נחש פעמונים.. ואחרי זה אני ישבתי עם כשליש כוס קולה בשולחן ומישי בטעות שפכה לי. לא היה טישו לידי. הלכתי להביא מהשירותים. מי נמצאת שם? נכון! הילדה הקרציה ההיא. היא לקחה איזה חצי גליל (האחרון!) וכשהיא הגיעה למקום שלה שם היו כמה טיפות של מים. היא התחילה לנגב וביקשתי ממנה שתיתן לי קצת כי לי יש קולה וזה יהיה דביק וכל השולחן שלי מלא בזה, אז היא לא נתנה לי אוף נמאס לי מהכלבה הזו. אבל קרה לי משו ממש טוב היום ועכשיו אני מתחילה לעדכן ת'בלוג... זה יקח לי קצת זמן אבל יו אני ממש מאושרתתתתתתתתת

Moranus

New member
../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif

מזה זה יש דברים שקורים בטעות.... הפרחות חיות בסרטים הם והנקמה שלהם הם יכולות לדחוף את זה ל*** אל תשימי עליה בכל מקרה אנחנו איתך

למעלה