../images/Emo9.gif

בין אם תרצו
ובין אם לא
החלטתי להצטרף לפורום שלכם (
) אז: קוראים לי יובל, בן 16 מהגולן... תודה רבה על שטרחתם כל כך הרבה לפתוח ת´הודעה
שיהיה לכולכם חורף
נעים
-יובי
יובי
כרובי
-

hodayoyo

New member
היי

היי יובל, נחמד שהצטרפת, גם אני דיי חדשה כאן. קוראים לי הודיה ואני בת 15 ממודיעין. יותר נכון מרעות, אבל זה ליד מודיעין והסניף שלנו הוא במודיעין אז... ורק שאלה ל"סיום"- "יובי יובי כרובי"?!?!?!?

שרוך

New member
הי הודיה

בס"ד הי הודיה שבוע טוב הכל טוב? תגידי את משבט אלעד? שבוע טוב לכל עם ישראל שרוך נ.ב תחזירי תשובה

hodayoyo

New member
שרוך

היי! כן, אני משבט אלעד. למה?!?!?!?!?!?!?! מאיזה שבט אתה? מאיפה?

היי את בשבט אלעד במודיעין?

בס"ד יש לכם מישהו בשבט שקוראים לו יאיר? ואם את גרה ברעות, את מכירה משפחת שמילה? אושרה נ.ב גם אני די חדשה כאן אז ברוכים הנמצאים והבאים

hodayoyo

New member
אושרה

היי! כן, אני גרה ברעות ויש לי בשבט שני יאירים - למי את מתכוונת? יאיר גור או יאיר קינד?! ואני מכירה את משפחת שמילה, יש להם בת בשם רעות, נכון?! מאיפה את?

אושרה1

New member
יאאאא איזה מגניב

בס"ד בטח שאני מכירה את רעות היא בת דודה שלי והתכוונתי ליאיר גור. אני מעפולה. יו מגניב אושרה

אושרה1

New member
יאאאאא מגניב

בס"ד בטח שאני מכירה את רעות היא בת דוד שלי(תמסרי לה ד"ש ממני) והתכוונתי ליאיר גור. אני מעפולה יו איזה מגניבבב אני זה אותה אושרה פשוט כאן אני בבית ובהודעה הקודמת הייתי בבית ספר אושרה

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gifאושרה

אני אראה את רעות ביום שישי, הכיתה שלי (ט´)עושה לכיתה שלה (ו´-את בטח יודעת) כמו חונכות כזו, אבל לא של לימודים, אבל אני לא החונכת שלה. וכשאני אראה את יאיר גור- אני אמסור לו ד"ש, איך את מכירה אותו? נתכתב בקרוב...

אושרה1

New member
יש לה חונכת? בשביל מה?

בס"ד ליאיר את לא חייבת למסור ד"ש כי דיברתי איתו לפני יומיים(באיסיקיו) אבל מה שבא לך. אז אם את רוצה קחי את האיסיקיו שלי: 16965316 אושרה

שרוך

New member
הודיה כנסי

בס"ד הי הודיה ראשית משתתף בצערך על מות חבר של אחיך צביקה יהיה זכרו ברוך נחמד לדעת / לראות שגם את משבט אלעד כמו שאת מבינה אני גם משבט אלעד אני מסניף שבטח אף אחד לא שמע ( משהו בצפון) סתם זה מסקרן אותי לדבר עם אנשים שהם בגיל שלי ובשבט שלי שמרי על קשר שרוך

hodayoyo

New member
../images/Emo15.gifשרוך

בס"ד היי שרוך, אתה מוזמן לנסות אותי בקשר לסניף שלך... וגם אותי מעניין להתכתב עם חבר´ה מהשבט שלי, ו... אני שומרת על קשר...

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים תשלחו גם למנהלים היקרים שלנו את הפרטים שלכם- כמובן מה שאתם רוצים לחשוף, ויהיה נהדר שתהיו פה איתנו

חָגָי

New member
תפסיק להיות כבד!

לא יכולת לכתוב אהלן חבר´ה מה העניינים? תבואו לפעמים! -???

חָגָי

New member
כנראה שאני לא

מצחיק, אפילו לא מבינים כשאני מנסה לספר בדיחה

למעלה