ת מ י מ ה

New member
../images/Emo9.gif

אז ככה (וואי ההודעה השנייה שלי כאן, אמן ותקבלו אותי) אני מרכזת בשבט צופים שמינסטית ואנחנו עוברים פעולות הבעיה: יש לי מדריך (אנחנו עובריפ פעולות שכבה) הוא בוגר שבט ובמקרה החבר הכי טוב של החבר הכי טוב שלי, במקרה גם יש לו חברה. איפה הבעיה? אז ככה אני מאוהבת ואני יודעת שזה לא רק הידלקות זה עיניים נוצצות שהוא מדבר איתי וציפייה רק לראות אותו או לטלפון ממנו, היחסים שלנו כבר מזמן עברו את הקטע של חניכה\מדריך מהתחלה הרגשתי יחס שונה הוא היה מקפיץ אותי הביתה מהפעולה, הוא ידע יום אחד שהייתי חולה ודיברנו כל היום והוא דואג כל הזמן לזרוק מילים "את חמודה" אני ממש מחבב אותך" את נורא יפה" ידה וידה ביום שישי האחרון הוא בא לשבט אחרי חודש שלא ראיתי אותו כי הוא היה בריתוק (חייל -גרעין נח"ל) קיצר ומהזה בכיתי כי היה לי בעיה ונכנסנו לאיזה חדר ודיברנו ופתאום הוא החזיק לי את היד וניגב לי את הדמעות וממש הייתה הרגשה שהנה זה בא הנשיקה אבל לא היה... אני לא יודעת מה לעשות אני כן מרגישה שמזמן עברנו את שלב מדריך\חניכה נמאס לי .. הרגע שלי בהידלקויות\התאהבות לא משהו כל פעם אני נפגעת ואני ממש מרגישה שאני רוצה אותו כאן נגמר הסיפור שלי אני לא יודעת מה אני מחפשת (תשובה\מענה ) אבל אולי תוכלו בכל זאת להגיד משהו? וסליחה על זה שזה ארוך

אני חושבת שאת מחפשת צרות

כי עד כמה שקראתי, וקראתי פעמיים, וזה פעמיים יותר ממה שבדרך כלל אני קוראת, לא פספסו עיניי את המונח "חברה" בהקשר של הבחור. ואולי "במקרה" יש לו חברה, ויכול בהחלט להיות שהוא דלוק עלייך בצורה כלשהיא, אבל לא שמעתי את המשפט "ואז הוא נפרד ממנה". כל עוד זה לא קורה, אני לא רואה סיבה שתמשיכי לספק את האש הקטנה שהוא כל כך מחבב, שהרי גם הוא יודע שמה שיש ביניכם עבר את גבול המדריך/חניכה, ויש לי ספק רציני לגבי רצינות כוונותיו או יכולתו לממש את כוונותיו, אם הן קיימות. בקיצור, שיחליט. בינתיים תתפסי ממנו מרחק. גדול. תודה.

maayan15

New member
יש לו חברה- הוא מחוץ לתחום!!

זה אחד החוקים הלא כתובים הכי חשובים שיש!...ואת לא רוצה להיות ה"כלבה" שהפרידה בין מישהי והחבר שלה....כשהם ייפרדו, תוכלי להתחיל לחשוב עליו.. עכשיו, עיניין אחר...סימנים הם לא תמיד סימנים! יכוללהיות שאת רואה רק מה שאת רוצה לראות, יכול להיות שהוא מתנהג ככה לכולם, יכול להיות שהוא במת באמת מחבב אותך-כידידה!...

d u c k y

New member
ויכול להיות שמאד נח לו

להיות "המדריך אהוב הבנות". מסכימה עם אפי ומעין כל עוד יש את החברה זה לא לעניין

ת מ י מ ה

New member
אני באמת לא מבינה ..

אני לא אמרתי ולו לא לרגע אחד שאני רוצה להיות "הכלבה" כאן אבל לא משנה חשבתי שזה פורום שכאן לא שופטים .. אבל עזבו תודה למיטל (שניסתה להביא אותי לכאן) ולכל אלה שלא יודעים לקבל... וסתם הבהרה בחיים שלי לא ניסיתי אני לא אנסה ואני לא מנסה להפריד ביניהם תודה רבה לכם!!!!!

maayan15

New member
ואת לא הבנת...

ממש לא התכוונתי שאת כלבה....וגם לא התכוונתי שאם את תהיה זאת שתפריד את כלבה..את פשוט תראי ככה בעיניים מסויימות (דהיינו- חברה שלו לשעבר וכל מיני כאלה)... אני ממש לא שופטת...אני ממליצה שלא להפריד בינהם....חבל שישר נעלבת...

מה היא צועקת?

לא שפטנו, לא אמרנו שאת כלבה, ואף אחד לא אמר שהוא לא מקבל את מה שאת עושה. בסה"כ ניסינו להסביר שהמצב לא אידאלי וכדאי שתפעלי למען האינטרסים שלך ואל תתחשבני במה שאולי יקרה, אלא תשמרי על עצמך. ותודה רבה לא מספיקה. יש דמי חבר.

למעלה