../images/Emo9.gif

צריך רק לחייך, רק לאהוב, לא לפחד ולא לכאוב, אז העולם בעצם לא כל-כך נורא. צריך רק לחייך צריך לפתוח העיניים צריך לצחוק ולחייך כי אין כל ברירה. צריך רק לחייך אפשר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר. הכל יהיה עוד טוב יותר ודאי אבל בינתיים אפשר לבכות ללא סיבה אפשר גם לשיר. לאה נאור/ביצוע חוה אלברשטיין

ובחרתי לך שיר....

ובחרתי לך.... מבין מאות הדיסקים שעומדים שם בפינה....את אותו שיר....."שלנו".....לא זוכרת בדיוק אייך הגענו לזה שקראנו לו "שלנו".... אולי בגלל אותה מסיבה בה הוא נוגן באותו רגע בו נפגשו עיננו מעבר לשולחן.....אתה רצית את כוס היין שעמדה על השולחן בצד שלי....והיו כל כך הרבה אנשים....והמבט שלך..... הוא שהפנט אותי אלייך...."העיניים הם ראי הנפש".....אתה זוכר כשאמרתי לך את זה בפעם הראשונה שזלגו מעיני הדמעות.....לא זוכרת על מה זה היה בדיוק......אולי עוד יום קשה בעבודה.....ואתה ליטפת את הדמעות....והיית לי ... ואז באותה מסיבה, אתה עמדת שם בקצה השולחן....ואני כאילו וקראתי את בקשתך......והושטתי לך את אותה כוס......וכולם נעלמו להם.....היינו רק אתה..... אני.....והשיר....."השיר שלנו"....... אותו שיר שחיבק לנו זמנים כשהיינו בנפרד.......בנסיעות של עבודה.....נסיעות שלקחו אותי ממך.....שלקחו את עינייך ממני....וגעגועי הגוף היו חזקים.....ופעימות הלב היו הניגון היחיד ששמעתי....או אותו רגע.........כשגשם ראשון זלג על זכוכית החלון.....והגשת לי את כוס השוקו המהבילה......ממשיך לחבק את מותני מאחור.....נשימתך מצמררת את עורפי...... עכשיו, הנחתי אותו במערכת....."השיר שלנו"....הצלילים שלו.....מממממ......ממלאים את המרווח שבנינו.......מושיטה לך יד......מביטה אל תוך עינייך...... מקרבת את גופי אליך.....ובעיניי בקשה הנקראת בלבך......... "בחר לי ריקוד......בחר לי ריקוד חיינו שלא ייתם"....... <> מישו דיגדג לי את זה..

מקסיקני

New member
../images/Emo9.gif היום היום הזה ממש ...

אני מרגיש מעט נירגש.. והמבין יבין....חחחחח ערב טוב לגיזי גיזי... אולוויז לוק און דה ברייט סייד אוף לייף...

הצופה.

New member
יש אנשים ויש אנשים ../images/Emo13.gif

יש אנשים שלעזור להם זה חסד יש אנשים שלא לעזור להם זה חסד יש אנשים שעושים לך חסד ונותנים לך לעזור להם יש אנשים שערים לעשות חסד יש אנשים שמעוררים לעשות חסד ויש אנשים שכשהם ישנים הם עושים חסד יש אנשים שלומר להם שלום זהו חסד יש אנשים שמרגישים שהם עושים לך חסד שאומרים שלום ויש אנשים שעושים לך חסד שסוף סוף אומרים "אז שלום.." יש אנשים שזה אסון בשבילם לעשות חסד יש אנשים שעושים חסד רק בזמן אסון ויש אנשים שזה אסון כשהם עושים חסד יש אנשים שאתה עושה להם חסד ואוכל אצלם יש אנשים שאתה עושה להם חסד שאתה אוכל אצלם ויש אנשים שאתה עושה להם חסד וזה אוכל אותם יש אנשים שפשוט לא רואים שצריך לעשות חסד יש אנשים שתמיד רואים אותם עושים חסד ויש אנשים שעושים חסד רק שלא רואים אותם יש אנשים שעושים הכל לפני שמבקשים מהם יש אנשים שעושים משהו רק שמבקשים זאת מהם ויש אנשים.. שעד שהם עושים משהו נמאס לבקש מהם..! לא אני כתבתי ויתירה מזאת אין לי מושג מי כן, אבל מתלבש על פה כמו כפפה ליד. יו איזה נודניק

למעלה