TheBlueOne

New member
../images/Emo9.gif

שלום! אני צריך עזרה.. יש לי חבר מאוד טוב שחגק שמונה עשרה לפני שבוע וקצת. יופ אחרי היומולדת הוא טס לפולין. (שאר הבחברים שלי טסו איתו. ואני נשארתי לבדי בעיר
) בכל אופן.. אני חושב שגיל 18 זה משהו ממש מיוחד ולכן אני גם רוצה לקנות לו משהו מיוחד.. עכשיו כל החברים כבר קנו לו שטויות ואני נשארתי לבדי! (שוב...
) ואני ממש ממש ממש מעוניין לקנות/ להכין לו מתנה מקורית למומולדת 18. משהו שהוא אף פעם לא יישכח. (ראוי לציין שזה אדם שישי לו ה-כ-ו-ל כמעט.. ) אז בבקשה.. ה-צ-י-ל-ו ?? תודה!!!

TheBlueOne

New member
בבקשה תעזרו..

מבחנת כסף.. אני חושב שעד סביבות המאה חמישים שקל מאתיים ... הוא אוהב כל מיני.. הוא בחור ספורטיבי שאוהב אתגרים. אני רוצה לעשות לו משהו ממש מיוחד לגיל 18.. מישהו מכיר איזשהי מתנה מיוחדת לגיל 18??

TheBlueOne

New member
חחח.. עם זה יש קצת בעיה..

הבעיה היא שמדובר בבן של ניצג גנות (אם מישהו מכיר) ככה, שאם אני אזמין חשפנית הכול טוב ויפה אבל יש סיכוי שיעשו מזה סיפור לאבא שלו..את יודעת.. ניצב חשוב במשטרה שהוזמן לבית שלו חשפנית.. לא נראה טוב בעיתון :) עוד רעיונות?

יווו

הכוונתי בצחוק...בכל מקרה...מה דעתך על...איזה שעון ומסיבת הפתעה...אני עשיתי ל2 חברות שלי מסיבות הפתעה כשעוד גרתי בארץ... לדעתי אתה צריך לדמיין מה אתה היית רוצה אם היית במקומו

TheBlueOne

New member
קצת קשה..

כי לאדם הזה יש בעיקרון הכול.. והוא מאושר.. ואני במקומו לא יודע מה הייתי רוצה ליומודלת 18.. אני רק יודע שזה צריך להיות מקורי ובלתי נשכח. ומסיבת הפתעה קצת מאוחר. היומולדת כבר הייתה לפני שבוע והוא עשה משהו בבית שלו.. ככה שאין טעם.

תן לו

חולצה שמודפס עליה משהו כמו "לחבר הכי טוב..." משהו כזה...איזה מוטו עם ברכה... או שתקשיב לעצה שלך ותזמין לו איזה מסאז´...

מממממ...

ניצב גנות ?! אם הוא ניצב זה אומר שהוא לא יכול להינות מן החיים ?! זה אומר שהוא צריך להרוס לבן שלו את הכייף !!!! תזמינו לו חשפנית באיזו דירה שתשכירו ואחת שתענה אותו ואחר כך תגרום לו הנאה ! (שובב וחצוף)

מגיקל

New member
המתנה שאני הכנתי לגיל 18...

ביום הולדת 18 של החברה הכי טובה שלי, הכנתי לה "אלבום ה-18 של ליאת", חיפשתי תמונות של 18 הסרטים שהיא הכי אוהבת, צרבתי דיסק עם 18 השירים והוספתי את המילים של כל שיר, תמונות של 18 שחקנים שהיא אוהבת, ביקשתי מ-18 חברים שלה (לא האמנתי שבאמת אני אגיע ל-18!) שיכתבו לה ברכה, כתבתי 18 קטעים מצחיקים ואישיים שלי ושלה, ותוכל להוסיף לזה עוד... לחברה אחרת הכנו קלטת וידיאו (כעקרון זה היה לגיוס אבל אפשר גם ליום הולדת 18...). מהרגע שהיא נולדה, התחלנו בצילום של בית החולים, עברנו ללגן ילדים שלה, לבי"ס היסודי, החטיבה, הצופים, התיכון. בדרך צילמנו אנשים- חברים, מורים, גננת, משפחה, מורה לנהיגה. יצא משהו מדהים, רק אם יש זמן וכח להשקיע המון המון שעות... מקווה שעזרתי
מגי

למעלה