על האש

New member
../images/Emo9.gif

נחמד לקום בבוקר ורלאות את פרצופי המעוות בעיתון
. למי שרוצה להציץ... בעמוד האחרון של מדור הספורט של ידיעות אחרונות מופיע ראיון גילי מוסינזון ותמונה מצורפת... מאחוריי גילי פרצופים של שניי אוהדים אחד ברור יותר (זה עם החולצה השחורה) זה לא אני
. השני עם הפרצוף של עב"מ
זה אני (השמאלי בתמונה)
. סתם רציתי לשתף...

BTW...

היינו צריכים אתמול לעשות מפגש... מי שישב בשער 5 והעיף מבט לשער 2 (אלה שיושבים בבלומפילד בשער 2) בטוח ראה אותי... הייתי עם אבא שלי...מכנסיים אדום לבן (משבצות) וסרט של הפועל על הראש...

לא נכוןןןןןןןןןןן....אתה לא עב"מ..!

שאני אשים את התמונה שלי?... נהה...אני סתם נראת שם כמו ילדה קטנה ומפגרת

סוף כל סוף ראיתי מי אתה על האש../images/Emo140.gif

אז ישבת בשער 2 נגד פתח תקוה נכון? בכל אופן נחמד להכיר את החברה מהפורום מכינרת אחרת שקצת מאוכזבת מאתמול. אבל לא נורא זה קורה . תראו יהיה טוב אני עדיין אופטימית
חמסה חמסה שום בצל יין

XSuperKi11erX

New member
אם כבר באותו עניין......../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי שראה אתמול את התוכנית חמש וחצי בערוץ הילדים ראה אותי בכתבה על הגימנסיה וההתרמות. אני דיברתי היה כתוב איתי שוורצבד למרות שזה לא השם...... היה קטע שאני הלכתי עם הגב למצלמה הייתי עם תיק כתום של oneill והבקבוק שלי היה קצת בחוץ. מי שראה........

איזה חמוד..........

באמת אתה נראה טוב.... אולי בקרוב יהיה לי אומץ וגם אני ישים תמונה שלי.... דרך אגב... חזרתי, למי שלא שם לב

יש לי טיפה אומץ....../images/Emo3.gif

אני בטח הולכת להתחרט על זה בשנייה שאני אשלח אבל....מה´כפת לי?!...
אני יודעת שאני נראית יותר קטנה מ-14...ואם בתמונה זה לא נראה, אז במציאות זה כן

ענתי....

את ניראת ממש טוב.... ואין לך במה להתבייש....בנתיים אני מעדיפה לא לשים את שלי כאן בפורום נראה מתי יהיה האומץ...

LdoctorJ

New member
איזה יפה את!!!

ענת את ממש נראית טוב עזבי שטויות.. אני לא מבין למה התביישת לשים תמונה אם את נראית כל-כך טוב...

pentagon89

New member
אה וואלה זה אתה?

היית במשחק בכפר סבא? היית שורה ראשונה? ליד מושיקו ואסי והבה וכל אלה.. נראה לי שהיית לידי חח

על האש

New member
אז פעם הבאה תבוא תגיד שלום יא מניוק

וענתי,את נראית מצויין ממש לא ילדה קטנה סחטיין על התמונות
. ולימורי ברוכה השבה
.

Skate is Back

New member
אם כבר חשיפות,אז הנה אני

אחרי שעצרו אותי משליח רימון עשן בבלומפילד... מה אני יגיד לכם,לא ממש תפסו את הצד היפה שלי

למעלה