תלוי היה לי ראסטוט לפני כמה זמן ,וזה דיי השקעה בהתחלה צמות זה כל יום צריך לסדר אם גומיות וכ"ד אז תחשבי אם את באמת מוכנה להשקיע בבוקר כמה זמן לסדר את הצמות או ה"ראסטוט" שיש לאבוני ,לאבוני בטח יש ספרית שממש מסדרת לה את כל זה ...
אני מתכוונת צמות קבועות....בלי גומיות.....שורפים את הסוף של הצמה..תשימי לב לצמות של אבוני, הן בלי גומיות.... ואממ...סתם שאלה זה עושה ריח רע מהשיער אחריי כמה זמן?
ראסטוט לא חפפתי איזה שבוע ושאת/ה מזיע זה עושה ריח חח אז אי אפשר לחפוף חודש או שבוע לא זוכר כבר כי צריך משהו בעע ,ולא חייב לתמיד כמוני! הורדתי כי היה לי חם איתם לאללה..
כי יש לי שיער מאוד ארוך וזה גם מאוד מתאים לי(אבל סיוט לעבוד על זה שלוש שעות...ליתר דיוק אני ישבתי ואתיופית אחת עשתה לי אותן...)... אבל ויתרתי על הרעיון לאחר יומיים שהצמות שלי נראה כמו קש לסוסים...עשיתי מאז עוד פעם צמות(הפעם אימא שלי הייתה הקורבן שעמל שלוש שעות על עשייתן...)...לשרוף את הקצוות של הצמות?...אני רועדת רק מהמחשבה... אבל אני מאחלת לך
האמת שלא היה לי הרבה לתרום לשרשורון הזה, אבל הנה אני מכניסה את המילה הקטנה שלי: מריל אמרה במספר ראיונות שאת הצמות עושה לה אמא שלה, ולא שום ספרית. מה שדי משאיר בי את השאלה, אם הן קבועות, אז למה אמא שלה מסדרת אותן פעם בכמה זמן?