Chronicle

New member
../images/Emo9.gif

היום בישלתי במטבח והתחלתי לשיר את אה קאנון ואימא אמרה לי שיש לי קול יפה ושחבל שאני מעשנת
למה אני אומרת?
כי לא ידעתי שאימא יודעת שאני מעשנת
אבל למרות שהכחשתי כל קשר לניקוטין, היה נחמד שאימא מחמיאה. *אין לי כסף ליומן אישי* *אין לי כוח לבלוג* *יומנים אישיים זה אוברייטד, הכי כיף לחלוק*

רעוּת

New member
זה לא חוכמה ../images/Emo46.gif

אמא שלי תמיד אומרת שאני שרה יפה, כי אין לה שמיעה מוזיקלית בשיט, וכי היא חושבת שאולי ככה אני אוהב אותה

noosh

New member
אמא שלי תמיד הייתה אומרת שאני מזייפת

רואה, זה לא תמיד כל קוף בעיני אמו צבי (אוף המשפט הזה לעד יזכיר לי שיעורי ערבית
).

חחחחח

אני תמיד אוהבת אותך, טפשה. אפשר גם לשיר וגם לעשן, למרות שאומרים שלא, וזה נשמע כמו ג'אניס וכאלה.

Alnilam

New member
בת' גיבונס מעשנת כמו קטר.

זה דווקא עושה לה ממש טוב. ^^ אני אף פעם לא שר ליד אנשים, ואבא תמיד אומר לי שאני צריך לזייף בגאווה כי זה תפקידם של גברים בעולם, ואם לגברים אסור היה לזייף איפה היה לאונרד כהן. (לפי אבא: לגברים יש הרבה תפקידים בעולם, אף אחד מהם לא בעל משמעות רבה במיוחד. מלבד, אולי, התפקיד של "לעשות מה שאמא אומרת".) וסבתא קונה לי מתנות כדי שאני אוהב אותה, ובינתיים זה עובד מצוין בשביל שנינו.

noosh

New member
אף אחד לא זיהה היום את ליאונרד כהן ../images/Emo10.gif

יעל דקלבאום אמרה באמצע שיר (דה דנטיסט
): Everybody knows the war is over, everybody knows the good guys lost ואז היא צחקה והמשיכה לדבר ואני צחקתי גם ואנשים לא ממש הבינו באיזה הקשר היא אמרה את זה, ואז אמרתי "מה, אף אחד לא זיהה את ליאונרד כהן?" וצחקו עליי
. אבל זה באמת זה!

גמני צחקתי ביצ'

אבל צחקתי מכלדבר שהיא אמרה, כל הזמן
עשעףלחרקנערקףנרקנף

Alnilam

New member
זה יכול להיות גרוע יותר...

נגיד, כשאיגי וקסמן [כפרעליה, כן? חמודה נורא] כותבת בשיר שלה: "אין לי מה לומר לך אהובי, רוצחי, אני סולחת לך, מתגעגעת אלייך, תניח לי לנפשי". ואף אחד לא דורש ממנה לתת קרדיט ללאונרד היקר, שכתב בFamous Blue Raincoat: "What can I tell you my brother my killer, what can I possibly say, I guess that I miss you, I guess I forgive you, I'm glad you stood in my way" זה פשוט לא בסדר. כלומר, השורות לא בתרגום ישיר, אבל נו באמת - צריך לתת לו קרדיט פה, זו שורה גאונית, שתרמה לא מעט לקריירה של הגברת.

noosh

New member
אה , היא לא שרה את זה בחלק מהשיר

היא סתם שרה את דה דנטיסט ואז התחילה לדבר באמצע על דברים לא קשורים כמו חורים בשיניים (סתם, זה קשור, אבל זה לא חלק מהשיר, זה אילתור שלה) ואמרה Everybody knows what cavity means? ואז התחילה לשאול אם כולם יודעים שהמלחמה נגמרה וכו'.

Elsewhere

New member
ואם אנחנו מנהלים בלוג פורומיסטי, אז!

אמגגגגגגגגגגג בא לי למות מה זה השטויות האלה תחקיר בטחוני בתחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

noosh

New member
ברור שמותר, זה מה שאתה ממלא

פשוט כדי שכשתצטרך למלא את זה שוב (ושוב, ושוב), תזכור איזה ממליצים הכנסת ואת הטלפון של המורים שבטח כבר תמחק מהפלאפון וכו'.

Alnilam

New member
אה, אוקיי. אז רק סרקזם זה אסור? ><

[יש לי את התחקיר שלי מצולם, אני יודע שמותר. זו סתם הייתה אמירה ממורמרת מפיו של אחד שחתם כבר ארבע שנים וחצי מחייו ליחידה שעדיין לא מוכנה לספר לו מה הוא עושה.]

noosh

New member
נו מה, זה לא היה נשמע ציני ../images/Emo10.gif

לי היחידה לא סיפרה מה אני עושה גם אחרי שלושה חודשים בקורס, אני יכולה להבין את התסכול.

למעלה