סקר

אנדי 43

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif סקר ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבן שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? . תאריך לידה: גיל שהיית רוצה להיות: צבע עיניים: צבע שיער: צבע אהוב: חיות מחמד? פירסינג? קעקועים? . אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? . ציטוט מועדף: סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את כתב היד שלך? הרגלים רעים? - מה הפחד הכי גדול שלך? אתה יודע לשיר? האם אתה מתבודד? אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? משהו שאתה מתחרט עליו? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אתה חושב שאתה נראה טוב? ביטחון עצמי?. האם אתה... מעשן? קורא עיתון? מטייל בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? האם אי פעם... פגעת בעצמך פעם? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? יאאפ שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? דיברת בטלפון כל הלילה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? גנבת משהו? האם אתה מאמין... באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? האם יש לך חברים הומואיםלסביות? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה הבדיחה האישית האהובה עליך? מי היה האדם האחרון... שהלכת איתו לקניות? ששבר לך את הלב? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? יניב איזה ספר אתה קורא?תאר איך אתה מרגיש עכשיו בחמש מילים? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הכי מצחיק? עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? על מי את סומכת הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? מה את לובשת כרגע? ` ... איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תארי איך את מרגישה כרגע ב5 מילים: מה הסרט האחרון שראית? מה מאכזב אותך? תוכנית טלויזיה אהובה: מה הכי מפחיד אותך? מה הכי מצחיק אותך? מה הכי מרגש אותך? מה הכי משמח אותך? מה הכי מעייף אותך? מה הסגנון מוזיקה שאת שומעת? סרט אהוב? צבע אהוב? מאכל אהוב? מקום בילוי מועדף? ולשאלת השאלות..."מה נסגר איתך"?

טאKילה

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo152.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?=לא האם תקרא לבן שלך על שמך? =לא ולא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?=מויישלה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?=לא מחליפה . תאריך לידה:= 31.3 גיל שהיית רוצה להיות: =20 צבע עיניים:=חום צבע שיער:=חום צבע אהוב:=אדום חיות מחמד?=כלב פירסינג? =אין קעקועים?=אין . אובססיות?=לנס קפה טוב התמכרויות? =לאלונסו איזה שפות אתה דובר? =אמהרית
. ציטוט מועדף:=חיה ותן לחיות סודות? =שמור בבטן אתה שונא את עצמך?=למה לא עשיתי לאני שלי כלום רע. האם אתה אוהב את כתב היד שלך? =מאוד כי הוא יפה הרגלים רעים? -=להדליק סיגריה על הבוקר לפני שהקפה נלגם מה הפחד הכי גדול שלך? =לא יודעת אתה יודע לשיר? =גם באמבטיה לא יוצא לי לזייף טוב האם אתה מתבודד?=כשאני כותבת שירה אני אוהבת את הלבד. אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה?=מוסיפה כרטיס לזיכרון קצר. משהו שאתה מתחרט עליו?=לא זוכרת אם יש כזה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? =עם עליות ומורדות, טוב זה לא מצב גורף. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?=כבדהו וחשדהו. אתה חושב שאתה נראה טוב? =מותר לי לחשוב מה שבא לי. ביטחון עצמי?.=יש ויש האם אתה... מעשן? =כן קורא עיתון?=לפעמים מטייל בגשם? =כן אני אוהבת כשהגשם ממיס מעלי את הסוכר. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?=לא, לא מצליחה להיות שחקנית זו הסיבה שנכשלתי באודישנים.
נוהג? =כן האם אי פעם... פגעת בעצמך פעם?=כן [לא פיזית] יצאת מהמדינה?=כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?=לא היית מאוהב? יאאפ=תמיד, בלי אהבה מה שווה לי? שחית בעירום?=כן ברווקות רחצה לילית נו,[שקט] ברחת מהבית?=לאן אני יכולה לברוח?, לא נתת לי ת'כתובת שלך. התחילו איתך?=גמרו איתי
דיברת בטלפון כל הלילה? =כן בגדו בך?=לא הרגת חיה בטעות? =כן, דרסתי פעם חתול ג'נג'י וזה עשה לי רע, גם כשנזכרת מצמרר לי. הרגת חיה בכוונה? =לאאאא אני אוהבת חיות, למעט ג'וקים עכברים יתושים וזבובים. פגשת מישהו מפורסם?=כן גנבת משהו?=כן אפרסקים בדרך לירושלים[כשהייתי חיילת, השומר חייך ונתן לי עוד] האם אתה מאמין... באסטרולוגיה? =מעט בקסם? =הקסם זה המחר שלנו. באלוהים? =כן בשטן? =לא בסנטה קלאוס? =לא ברוחות? =לא בפיות? =לא במזל?=כן באהבה ממבט ראשון? =כןכן במכשפות? =לא, רק בקרוואלה. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? =לא ראיתי כוכב נופל אז לא ביקשתי. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?=לא בדת מאורגנת? =יהדות כי אני יהודיה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? =לצפיפות בקבר. האם יש לך חברים הומואיםלסביות?=לא מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? =האיש שלי מה הבדיחה האישית האהובה עליך?=על פולניות מי היה האדם האחרון... שהלכת איתו לקניות? =הבן שלי
ששבר לך את הלב?=הלב שלי גמיש לא ניתן לשבור אותו שגרם לך לבכות? =לבכות בכיתי כשכאב לי. ששימח אותך? =הרבה דברים שמחו אותי שראית איתו סרט?=מזמן לא הייתי בסרט. שדיברת איתו בטלפון? =שמים הייתה אחרונה שדיברה איתי בפון. שראית? =הבן שלי יניב איזה ספר אתה קורא?תאר איך אתה מרגיש עכשיו בחמש מילים? =כרגע לא קוראת נאדה.[רוצה לקרוא את רודף העפיפונים] מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? =שוב אותה שאלה? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? =שימי פס ולכי הלאה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?=שוב ממוחזר. הכי מצחיק? =אתה מצחיק:)) עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? =שמים פסיפלורה ,והמשפחה כמובן. על מי את סומכת הכי הרבה?=על אנשים קרובים אלי. מי מקשיב לבעיות שלך? =חברות שלי
עם מי את רבה הכי הרבה?=עם עצמי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? =בדרך כלל כן. מה את לובשת כרגע? `=ערומה וקר לי. ... איזה ספר אתה קורא? =אוף איתך. מה יש על הפד לעכבר שלך? =אין פד העכבר אופטי תארי איך את מרגישה כרגע ב5 מילים: =מחוייכת מהשאלון הוא ארוך ראבקקקקקקקקק מה הסרט האחרון שראית? מה מאכזב אותך? תוכנית טלויזיה אהובה:=חדשות מה הכי מפחיד אותך? =מלחמות מה הכי מצחיק אותך? =בדיחה טובה מה הכי מרגש אותך? =לידות אהבות חתונות בעיקר שמחות. מה הכי משמח אותך? =שמחות. מה הכי מעייף אותך? =לנקות. מה הסגנון מוזיקה שאת שומעת? =מעורב סרט אהוב? =טיטניק צבע אהוב? =אדום מאכל אהוב? =שוארמה מקום בילוי מועדף? =פאב ולשאלת השאלות..."מה נסגר איתך"?=פותחת וזה נסגר לבד. אמרתי לך האורך כן קובע

למעלה