ferdinand

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

באתי לקום מהכיסא, היד שלה נחתה עלי, בלי מילים אומרת לי שב. קמה מהכיסא לצידי - "עכשיו תכתוב" פותח את תפוז, את הפורום. עומדת מאחורי, הידיים שלה על הכתפיים שלי. השדיים על העורף שלי. מסתובבת סביבי, מזיזה את הכיסא. כורעת על הבירכיים בין רגליי. מפשילה את הבוקסר הירוק והוא מצומק, כבר שבע... מתעורר לחיים בין השפתיים שלך... אאאאההה מתרוממת אלי מלקקת לי את הבטן, בושכת את הפטמות מושך אותך אלי..... ..... ...

../images/Emo9.gif

א אפשר להגיב כשהיד שלו תוכי? ולשון מחליפה את היד. כולי רועדת לא מרוכזת. למי יש בלון חמצן? דחוף!!! לא יכולה להמשיך לכתוב אוי. זה כל כך טוב

ferdinand

New member
ועכשיו צריך (לנסות) לחזור לשיגרה...

הריח שלך עדיין אופף אותי. הטעם שלך. המגע שלך. כן וגם ה-"לחץ" הזה השתוללות של רגשות ואנדרנלין. לא יכול עדיין. אנסה אולי להיכנס לישון מעט. כל כך הייתי רוצה להירדם עכשיו בזרועותייך.

../images/Emo2.gif

אופוריה שלווה מסופקת עד העצם. אוך. עדין מתענגת על תחושת השובע הזו שהענקת לי. משחזרת איך רעדתי ממגע ידך ולשונך שוב ושוב. ואת תחושת האושר מכל חיבוק ונשיקה שהענקת לי. וכן, גם בי נשאר הצורך להמשיך ולחבק אותך, לעצום את עיניי כשראשי על החזה שלך ואצבעותיי ממוללות את הפטמה ולישון.

ניפגשתם?

זהו? כבר לא כואבת לי הבטן. יותר פרטים.אפשר???(איזה מגעילה אני סילחו לי נא על החדירה לפרטיות... אולי בכ"ז?)

ferdinand

New member
אאממממ.... ../images/Emo13.gif

כש-ֹשָבֵעַ אין מוּזָה. Sorry או - אחרי שהתותחים רועמים, המוזות הולכות לישון.

ferdinand

New member
אחרי הטיפול שהענקת להן...

כמעט יומיים אחרי, הפיטמות שלי עדיין רגישות. אני נוגע בעצמי. עכשיו גם מזוכיסט עשית ממני!!! אני נוגע בפיטמה. והתחושות מעלות בצורה מוחשית כל כך את הזיכרון של המגע של השפתיים שלך. כאב מתוק כל-כך, רק שלא יעבור לעולם! אני מתהפך על הבטן. מניח את כפות ידיי מתחחת לירכיי ומאונן. לא מפנטז - נזכר, משחזר! את היותי בתוכך. וכבר רעב אלייך מחדש.

../images/Emo3.gif

פטמות נעימות כל כך רכות למגע בין שפתיי. התאהבתי בהן. והמתיחה הקלה של שפתיך, מעודדת אותי לחזור אליהן שוב ושוב, הוכחה שקטה לעונג החולף בגופך. נשכבת על גבי ברכי מורמות ופיסוק נוח בין ירכיי. רגליי חסרות את חיבוק ירכיך וידיי חסרות את ישבנך. מחככת לחי בכתף שלי ומשחזרת את תחושת פניך בשקע כתפי, את גופך בתוך גופי, את תנועותיך בתוכי. אתה כבר חסר! רוצה שוב אליך ומהר

למעלה