../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo206.gif

גיל עופרים שחימם את בון ג'ובי ב200 מספ על שלא האמין בהתחלה שזה ג'ון מתקשר אליו ומנתק לו חחח חצי מזה בגרמנית וחצי באנגלית-רוצים תרגום מובנה?

תרגום*

גיל מספר:-קיבלתי טלפון מג'ון והוא אמר לי ששמע את האלבום החדש שלי ונורא היה שמח שאחמם אותו במינכן 2003 מביט למראיין-ואומר ממש עוד אחד שעובד עלי-וניתקתי המראיין בהלם- מה? כן ענה גיל- בפעם השניה דרך יחצ"ן התקשרו אלי ואני מעבר הקוו עניתי שש ..ש לום מר ג ג' ג'ון ב בון[לא נ נח נחמ נחמן מאומן
] אני מביע את צערי על כך שלא האמנתי לך וכך לכך נגמר הראיון שממשיך אגב אבל הקשר על ג'ון יותר ככה שזה לא אקטואלי צירפתי עוד פליקס חדש[ישן] תהנו

nogao10

New member
בנוגע לווידיאו

אין כמו דייב בסוף wanted!! פשוט אין... הוא פשוט מהמם
ועכשיו אני נשמעת כמו ילדה בת 12 אבל מה אכפת לי..... חוץ מזה, אני רואה רק את הקומונה ואת הילדים, אני צריכה מישהו לחלום עליו כי אני לא אפגוש אף אחד בזמן הקרוב!!!!! מממממ.... מישהו רוצה לצאת איתי למסיבה פרועה עד אור הבוקר? הפגישה ברחוב המסגר- הביאו רמקולים ודיסקים של בונג' ויהיה שמח.....חחחחח... האמת מסיבה שינגנו בה את we got it תצא ממש טוב, לא?

tamir r

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifקומונת OFFTOPICmusic../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אני מזמין אתכם להיכנס לקומונת OFF TOPIC music המקום הנכון לדבר בו על מוזיקה ושטויות
כל שבוע יש בקומונה משחקים, פעילויות ודיונים על הזמרים, הזמרות והלהקות האהובות עליכם
בדיוק עכשיו נפתח טקס "OFF TOPIC MUSIC AWARDS 2008", בו אתם בלבד בוחרים את האמנים האהובים עליכם. זה בדיוק כמו הVMA והEMA, רק שכאן זה OTMA וזה פי אלףףף יותר שווה
מקווה לראות אתכם שם
קומונת OFFTOPICmusic

LPMCR

New member
../images/Emo163.gifפורום לינקין פארק מאחל לכם חג סוכות שמח

לאחרונה הוציאה הלהקה את הסינגלים המצליחים Shadow of The Day ו Bleed It Out, מתוך האלבום Minutes To Midnight ובקרוב מתכננת הלהקה להוציא דיסק הופעה חיה. אתם מוזמנים להשתתף בבחירת שם הדיסק, ולהצטרף לשאר הדיונים בפורום.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=371

למעלה