איליili

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo32.gif

כמה שאלות.. אם היה לכם טיול שנתי לנגב בדיוק על היום שיש תמסיבה באולם של הברית של האחין השני שלכם (הברית עצמה כבר היתה עכשיו זה המסיבה באולם..) לאן הייתם הולכים? אם אחד החברים שלכם (הטובים..) היה מת חס וחלילה טפו טפו טפו
מה הייתם עושים? איך מתמודדים, מה אומרים להורים? ומה הייתם משנים בהתנהלות שלכם איתו? ואם יש ילד שאתם אוהבים והוא בכיתה שלכם ואתם ידידים טובים ואתם כל הזמן קרובים וברור שיש משו.. איך עושים תצעד הראשון.. (השאלה השניה והשלישית לא מהחיים שלי.. יענו רק הראשונה כי אני מתלבטת, השנייה והשלישית לקוחים מכל מיני פורומים באינטרנט..) האב פאן.. (והכי חשוב השאלה הראשונה..
)

botten2

New member
אה?

לטיול שנתיי.. הרבה יותר כייף מחצי שעה של ריקודים.. לא חבל לפספס יומיים שלמים או אפילו יום שלם בשביל חצי שעה של ריקודים עם המשפחה? אבל זאת החלטה שלך מה את מרגישה יותר נחוץ/קרוב ללכת כל השאר
|מתעלמת|

../images/Emo28.gif...

הייתי הולכת לטיול השנתי אבל זה תלוי גם ביחסים שלך עם המשפחה המורחבת... אם זה היה הברית עצמה כנראה שהייתי מוותרת על הטיול. על השאר אין לי מושג

סליחה על האיחור../images/Emo9.gif...../images/Emo19.gif../images/Emo186.gif

1.. אממ... לאחין? עם יש לי עם המשפחה יחסים קרובים, הייתי בוחרת בברית... ואם לא- בטיול.. תהני!
2. אמממ, בוא נגיד, שלא הייתי מפסיקה לבכות
אני ילדה נורא רגישה, ובעיקר כשמדובר במוות.. אם זאת נגיד החברה הכי טובה שלי שהיא חשובה לי נורא, (חס וחלילה טפוטפוטפוטפו) הייתי בכלל משתגעת....
מאוד מקווה שאני לא אצטרך להגיע לסיטואציה הזאת...
3.לא עושים ת'צעד הראשון
... חרא! הוא הבן, שהוא יתחיל! ואם הוא לא מתחיל, הוא לא ג'לטלמן, ואם הוא לא ג'לטלמן, אין מצב...

למעלה