../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שלישי פעמיים כי טוב מקווה שהבוקר שלכם התחיל במצב רוח טוב ואם לא הנה בבקשה משהו לשיפורו: מטוס עומד להתרסק וכל הנוסעים במתח. לפתע אחת הנשים קמה באמצע ההיסטריה, קורעת את חולצתה וצועקת: "שמישהו יתן לי להרגיש אישה בפעם האחרונה!" גבר אחד קם, קורע וזורק עליה את החולצה שלו ואומר: "הנה, תגהצי".
ילד פולני חוזר הביתה מבית-ספר ומספר לאמו שקיבל תפקיד במחזה. אמו הפולנייה שואלת: "איזה תפקיד?" הילד משיב: "אני אהיה הבעל הפולני". האם מזעיפה פנים ואומרת: "תקשיב, אני רוצה שתחזור למורה שלך, ותגיד לה שאתה רוצה תפקיד שבו גם תדבר
המשך יום מלא בחוויות טובות ומעשים טובים רק טוב!!!

נשים יקרות

נשים - מאת יורם טהר לב "לילה טוב" – אני אומר לה אחרי החדשות, "אני מת מעייפות, אני הולך לישון". ונכנס אל המיטה וממש נופל אפיים ומושך את השמיכה ועוצם את העיניים. "אני באה אחריך!" היא קוראת לי מאחור, "אני רק מכבה בסלון את האור". ובינתיים היא סוגרת את התריס ונועלת את הדלת, ממלאה במים את הקערה של הכלב, דוחפת למדיח עוד שלוש ארבע כוסות, בודקת אם נכנס איזה אימייל מאוחר, מגהצת לעצמה חולצה למחר, כותבת פתק למורה, מוציאה מהפריזר עוף להפשרה, משאירה צ'ק לוועד הבית בארון החשמל מכניסה למטען את הטלפון הנייד... ואז נכנסת למקלחת. מתרחצת, מתמרחת, מתבשמת, מצחצחת ונכנסת למיטה. כך הולכת לישון משפחה מאושרת. ואף פעם אינני שואל איך היא מספיקה אלא רק איך היא זוכרת. ואלמלא הייתי ישן הייתי לוחש לה בשקט: איך את כל כך עניינית וכל כך מדוייקת? ובכלל, איך העניק לך השוכן ממעל כישורים לגדל גם את הילדים וגם את הבעל? איך את מסוגלת להקשיב לסובבים אותך ברצינות, בראש פתוח ובמחשבה מסודרת? איך את מצליחה לחייך כשאת רוצה לצרוח ובוכה כשאת מאושרת? ואיך, תגידי איך, למרות כל מה שעובר עלינו את עדיין אופטימית, מלאת שמחה ונחושה, ובעידן החומרני הזה, את עדיין פתוחה לסבלם של אחרים, כנה ורגישה? כל בוקר אני מודה לאלוהים: ברוך שעשה אותך אשה!"
רק טוב!!!

גאיה ק

New member
ברוך שלא עשני גבר../images/Emo3.gif

נחמד גחלול רק חבל שאינו אומר לה את כל הדברים ש"אלמלא הייתי ישן הייתי לוחש לה בשקט". הגברברים של היום (בחלקם לפחות)לא היו כותבים טכסט שכזה מפני ש..תפקודם שונה.

ברק 188

New member
../images/Emo45.gif בהחלט מברך על המוגמר ../images/Emo68.gif

ידוע שיש אב טיפוס וכול דגם אחריו משופר יותר כך עם האדם שנברא קודם וחוה דגם משופר מצלעו של האדם להזכירכם נשכחות . "וַיִּקְרָא הָאָדָם שֵׁמוֹת, לְכָל-הַבְּהֵמָה וּלְעוֹף הַשָּׁמַיִם, וּלְכֹל, חַיַּת הַשָּׂדֶה; וּלְאָדָם, לֹא-מָצָא עֵזֶר כְּנֶגְדּוֹ. וַיַּפֵּל יְהוָה אֱלֹהִים תַּרְדֵּמָה עַל-הָאָדָם, וַיִּישָׁן; וַיִּקַּח, אַחַת מִצַּלְעֹתָיו, וַיִּסְגֹּר בָּשָׂר, תַּחְתֶּנָּה. וַיִּבֶן יְהוָה אֱלֹהִים אֶת-הַצֵּלָע אֲשֶׁר-לָקַח מִן-הָאָדָם, לְאִשָּׁה; וַיְבִאֶהָ, אֶל-הָאָדָם. וַיֹּאמֶר, הָאָדָם, זֹאת הַפַּעַם עֶצֶם מֵעֲצָמַי, וּבָשָׂר מִבְּשָׂרִי; לְזֹאת יִקָּרֵא אִשָּׁה, כִּי מֵאִישׁ לֻקְחָה-זֹּאת. עַל-כֵּן, יַעֲזָב-אִישׁ, אֶת-אָבִיו, וְאֶת-אִמּוֹ; וְדָבַק בְּאִשְׁתּוֹ, וְהָיוּ לְבָשָׂר אֶחָד." – בראשית, ב, פסוקים כ-כד אָדָם וְחַוָּה כתבה שלומית כהן-אסיף ----------------------------------------------- אָדָם וְחַוָּה לֹא הָיוּ אַף פַּעַם יְלָדִים נוֹלְדוּ גְּדוֹלִים. לֹא הָיְתָה לָהֶם סַבְתָּא שֶׁסָּרְגָה בְּגָדִים לֹא סַבָּא, לֹא אִמָּא וְלֹא אַבָּא. בִּמְקוֹם אַחִים וַאֲחָיוֹת הָיוּ לָהֶם חַיּוֹת. אָדָם וְחַוָּה שִׂחֲקוּ עִם הַנָּחָשׁ מַחֲבוֹאִים לֹא הָיוּ לָהֶם בַּגַּן צַעֲצוּעִים. בִּמְקוֹם כַּדּוּר – זָרְקוּ בָּאֲוִיר תַּפּוּחַ שִׂחֲקוּ תּוֹפֶסֶת עִם הַגֶּשֶׁם וְהָרוּחַ. כְּשֶׁנּוֹלְדוּ לָהֶם שְׁנֵי בָּנִים אָדָם אָמַר לְחַוָּה בְּקוֹל מִסְכֵּן: "חֲבָל שֶׁלֹּא הָיִינוּ יְלָדִים גַּם כֵּן." ענדי רעיה

מזל שיש לנו

אותך ברקלהההה אתה שונה מרוב הגברים וזה בהחלט משמח אולי אפילו נותן קורט של תקווה המשך ערב נפלא לה לכל הנשים הנפלאות טוב נו גם לגברים נה ננני ננננה נה
רק טוב!!!

למעלה