TinKerBell15

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: שלום ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: אניחדשה ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: לאקי גרמה לי לבוא ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: אני נורא ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: אוהבת את הפורום הזה ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: ואני מקווה ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: אמ ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: שלאקי ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: לא ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: תחסום אותי ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: [?] לאקישוקי רולז;[ אומר/ת: מזה ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: ואמ ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: זהו. ערוץ ההיסטוריה. אם לא תראו, איך תדעו? אומר/ת: יאללה, כתבי.

ל א ק י

New member
אתה משרשר, אבל לא נכון

תקרא את המאמר על השרשור, ואם אתה עדין לא מבין מה רע בשרשור שלך, תגיד מה לא מובן לך כדי שנוסיף גם את זה למאמר :|

ל א ק י

New member
אמ תשים לב לזה..

קודם כל, חשוב לדעת לאן אתה רוצה לשרשר. הרבה אנשים משרשרים לתגובה האחרונה שהם קוראים בנוגע לנושא מסויים, במקום לחזור להודעת המקור ולהגיב לה כראוי. אחרי שהחלטת לאן אתה רוצה לשרשר,ובדקת שההודעה שלה אתה רוצה להגיב פתוחה כמו בתמונה, אפשר להתחיל בביצוע הוספת התגובה [עי לחיצה על הוספת תגובה].

לאקי הינה דוגמה טובה על מה אני מדבר

אני שם לך לינק לפורום בלוג TV חברתי. שהגבתי ל"בובה בהפרעה" במקום שתגובה שלי תהיה מתחת למה שהיא כתבה -אותה תגובה שלי ירדה עד הסוף. כמובן על זה דיברתי איתך בצאט אתמול אצל ערן

למעלה