סקר..

../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif סקר..

איזו תכונה לא כל כל טובה יש לך, והאם את\ה שלמ\ה איתה?
אם היית יכול\ה להחזיר את הגלג אחורה- איזו נקודה היית משנה?
מהו זיכרון הילדות החזק ביותר שלך?
אמצע הלילה.. את\ה מת\ה מרעב.. מה הכי כיף לאכול בשעה כזאת?
מה הפחד הכי גדול שלך?
קח\י 20 שנה קדימה- איפה את\ה רואה את עצמך?
אם היית יודע\ת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את\ה מת\ה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד?
ולסיום- יום אחד את\ה מגלה שלחבר\ה הכי טוב\ה שלך יש איידס, האם היית מנתק\ת איתה\איתו את כל הקשרים?

../images/Emo3.gif אני אתחיל...

איזו תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה? וול, אני לא סבלנית. בכלל לא סבלנית. כשאני רוצה משהו זה כאן ועכשיו. אני לא כל כך שלמה עם זה משום שזה פוגע בהמון תחומים שאני עוסקת בהם בחיי היומיום שלי. [
]
אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה- איזו נקודה היית משנה?
הייתי משנה את העשרים במאי, שנת 2001. למה
משו אישי.
מהו זיכרון הילדות החזק ביותר שלך? ערסל אדום כלשהו, המגהץ שנפל לי על היד [טראומה בפני עצמה *מפחדת להיזכר*] והאופניים הירוקות שלי [
]
אמצע הלילה.. את מתה מרעב.. מה הכי כיף לאכול בשעה כזאת?
ועוגיות.
מה הפחד הכי גדול שלך?
להישאר לבד בעולם.
קחי 20 שנה קדימה- איפה את רואה את עצמך? בעוד 20 שנה?! בלעע. אני לא רואה את עצמי מחר באף מקום. בעוד 20 שנה.. **מעדיפה להמנע מלדמיין**
אם היית יודע\ת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את\ה מת\ה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד?
שאלה קשה אך מדהימה. הייתי קמה מוקדם מוקדם בבוקר, הולכת לחוף ורואה את הזריחה. מהחוף, הייתי קופצת אל GM [
מישו] והייתי אומרת לו דברים כלשהם [אישיים]. אחר כך, הייתי הולכת להילוש [החברה הכי הכי ה-כ-י טובה שלי, אחותי בדם ובנפשש] מחבקת אותה חזק ואומרת לה שאני מתה עליה. מיד לאחר מכן, הייתי באה הבייתה הייתי ישנה קצת. מתעוררת, בודקת שכולם בבית ואומרת להם שאני מתה עליהם. אחר כך, לקראת הערב, אני אתלבש בבגדים הכי לא צפויים שלי ואלך לאביב [
אהובי היחיד] ואסחב אותו איתי לים.. שם, בים, אני משערת שהוא האדם האחרון שאני אומר לו את מילותי האחרונות, אני משערת שהן יהיו "אני אוהבת אותך" [
].. ואז אני אלך לי לעולמי..
לחברה הכי טובה שלך יש איידס- האם היית מנתקת איתה את הקשרים? חלילה. אני אהיה איתה עד הסוף. הסוף הטוב. ואני אעזור לה לנצח את זה. אני אהיה איתה יותר מאי פעם. אני אתן לה להרגיש נאהבת, שייכת ורצויה.

jennie 00

New member
אז ככה../images/Emo66.gif...

תכונה לחא כ"כ טובה זה... העקשנות שלי (מזל שור!) אבל ממש לא הייתי משנה את זה
אם הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה... הייתי נותנת לסבא שלי איזה תרופה שתרפא אותו ותשאיר אותו בחיים (בחיים לא פגשתי אז..)
הזכרון ילדות הכי חזק שלי הוא... שהייתי מטפסת על האוטו של ההורים שלי שהוא היה מכוסה בשלג וזה היה כמו הר ענק כזה...(גרתי באמריקה)
הכי כיך לאכול באמצע הלילה... פופקורן משהו קליל וקל להכנה
הפחד הכי גדול שלי... לאבד את אחד האנשים החשובים לי(חס וחלילה לא על אף אחד
טפו טפו טפו)
ביום האחרון שלי מה הייתי עושה... אממ (איזה אופטימיות חחח) הייתי מנסהה לעשות כול מה שעוד לא הספקתי לעשות.. והייתי מבלה עם האנשיםשחשובים לי משפחה והחברים הקרובים והמילים האחרונות שהייתי רוצה להגיד זה :"היה כיף..ואל תשכחו אותי כי אני אני לא ישכח אותכם" או משהו בסגנון
אם לא חברה הכי טובה יש איידס... לא הייתי מנתקת קשר ההפך
הייתי מנזה לעזור לה להתגבר על זה ולתמוך בה כמה שאני רק יכולה ה-ס-ו-ף

../images/Emo185.gifתשובות../images/Emo185.gif

1. אני קצת קמצנית, אבל לפעמים אני שלמה עם זה כי אם מבקשים ממני "נו תני בבקשה רק משחק אחד" (בסנייק שבפלאפון) אז אני אומרת "אני לא יכולה" ואז אני מגלה שאת הקו הזה של הסוללה הייתי צריכה... 2. אממממממ הייתי משנה ושנעמה החברה הכי טובה שלי לא היתה צריכה לנסוע ל-3 שנים לשליחות. 3. לא סיפרתי לכם, ברגע שהרגליים שלי נפגשות עם קור, הם כואבות ויש לי שם בעיה... אז אני זוכרת פעם אחת שהיו לי כאבים וזה היה כשהייתי באוטו של אבא שלי, ואז שכבתי על המושב האחורי ולפני שנרדמתי ראיתי כזה שלט על קיר אבן ואני זוכרת את זה ממש טוב...... 4. עוגת שוקולד. 5. ג'וקים! DEVEL (המורה לשעבר שלי) עכבישים! 6. איזו מן שאלה זאת? להרהר במות?! 7. ממש לא! קודם כל החברות בגיל שלי אין סיכוי שיהיה להם איידס.................... ודבר שני הייתי עוזרת ומנסה לעודד את החברה שלי.

טלוש13

New member
אני אסביר....

תכונה לא טובה - אני סקרנית יותר מידי ולפעמים זה מעצבן אנשים... מה הייתי משנה בעבר - (אם הייתי מיס יוניברס ) "הייתי מורידה את כול מלחמות העולם כדי שישיה שלום עולמי!" חח סתם.... באמת הייתי רוצה למחוק מההיסטוריה את כול פעולות הטרור כי הן לא מועילות לאף אחד.... זיכרון ילדות - חברה הכככי טובה שלי מהרצליה! תמיד היינו ביחד אבל עברתי דירה.... מה הייתי אוכלת באמצע הלילה - תמיייד פיצה וקולה - לא משנה מתי! פחד הכי גדול - שיחטפו אותי ובמיוחד למות..(טפו טפו טפו!) 20 שניה קדימה - זה מזה שאלה סתומה , כאילו איך אני אמורה לדעת?! אבל הייתי רוצה להיות מפורסמת... עם מי הייתי מבלה בשעות האחרונות של החיים שלי - עם החברים והמשפחה - הייתי מבקרת במקומות של הילדות ובעיקר במקומות שלא הייתי ומנסה להתנסות בדברים חדשים... אם לחברה שלי היה איידס - בחיים לא! חברות זה עד הסוף בטוב וברע ובאש ובמים! חברה טובה אף פעם לא תעזוב את השניה!

טלוש13

New member
שכחתי גם...

אני ארכנופובית!!! (פחד מעכבישים בלי הסבר) כך שעכבישים
ומוות
הם האויב שלי!

FunkyGirL

New member
תשובות

עקשנות על דברים קטנים ואני לא שלמה איתה היית לומדת מגיל צעיר מאוד אורגנית ואז מגיל 8 בערך הייתי לומדת גיטרה. גן חובה גלידה שאני לא יהיה גיטריסטית טובה קופרייטרית עשירה עם משפחה גדולה גרה עם בעלי האהוב הייתי הולכת לים,לבית כנסת,למסעדה טובה,לסרט טוב. הייתי מבלה עם המשפחה שלי הייתי רוצה להגיד לכל מי שאני אוהבת אותו שאני אוהבת אותו לא..הייתי נשארת איתה עד לרגע האחרון ומתאבלת עליה כל חיי כלומר לא הייתי מבטלת את חיי אבל תמיד הייתי זוכרת אותה לטובה..

קוסמה

New member
תשובות

התכונה הלא כל כך טובה שלי היא ציניות, ויש לי הרבה מזה. לעיתים אני שמחה שיש לי אותה, אבל הרבה היא גם פוגעת באנשים, כשאני כלל לא מתכוונת.
הייתי גורמת לאבא של חבר שלי להפסיק לעשן ולהפסיק לאכול בקר, אולי זה היה מונע את המוות
זיכרון הילדות הכי חזק שלי הוא החברים והים
. הייתי הולכת לים עם אמא ואבא שלי ועם החברים והיה ממש כייף
באמצע הלילה אני אוכל כל מה שבא ליד, במיוחד קורנפלקס ושוקולד
הפחד הכי גדול שלי הוא שיקרה משהו למישהו שיקר לי, וגם חושך... המפ
עוד 20 שנה אני אהיה בת 34, מבוססת כלכלית , חיה בבית יפה עם שניים- שלושה ילדים ובעל מקסים. אני אהיה עם מקצוע (אני חושבת משהו בעולם התקשורת), וגם אחרי טיולים בעולם
את היום האחרון הייתי רוצה לבלות עם אמא שלי ואבא שלי, עם חברים ועם האנשים היקרים לי באמת. הייתי רוצה להיות במקום רגוע, כמו הונלולו, והמילים האחרונות שלי היו יכולות להיות "תעשו שיהיה שלום! אני אוהבת אתכם"
מרגש...
מפתאום! אנשים שחולים באיידס צריכים תמיכה ועזרה, לא שיברחו מהם!

Moranus

New member
|הדגש|תשובות|סדגש|

איזו תכונה לא כל כל טובה יש לך, והאם את\ה שלמ\ה איתה? אמ...תכונה לא טובה ביישנות לא אני לא שלמה איתה כי אני לומדת כל יום ויום שמי שמתבייש מתייבש!!! אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה- איזו נקודה היית משנה? אמ...לא יודעת יש הרבה רגעים שהייתי רוצה לשנות אבל אם הם לא היו קורות לי לא הייתי מי שאני היום ומהטעויות לומדים מהו זיכרון הילדות החזק ביותר שלך? אמ...יש הרבה אני זוכרת את המשחקים למטה בשכונה שהייתי קטנה כולם היו חברים של כולם היום כל אחד והעולם שלו... אמצע הלילה.. את\ה מת\ה מרעב.. מה הכי כיף לאכול בשעה כזאת? גלידה מה הפחד הכי גדול שלך? הפחד הכי גדול להיות לבד בודדה קח\י 20 שנה קדימה- איפה את\ה רואה את עצמך? אני רואה את עצמי במקום טוב... אם היית יודע\ת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את\ה מת\ה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? הייתי ישנה כל היום כדי לא להרגיש את הרגע שבו אני ימות כדי לא לראות את האנשים באותם שניות לפני שאני ימות(חס וחלילה) ולסיום- יום אחד את\ה מגלה שלחבר\ה הכי טוב\ה שלך יש איידס, האם היית מנתק\ת איתה\איתו את כל הקשרים? חס וחלילה לא הייתי מנתקת קשר אתה לא נכנס עם החבר הכי טוב שלך למיטה אין שום סיבה לנתק קשר דווקא ברגעים כאלה אתה צריך להראות שאתה חבר אימתי ולתמוך ולהישאר

התשובות שלי הם:

1."אני קצת משוגעת" ואני מאוד שלמה איתה! 2.הייתי עוברת בי"ס 3. 4.שוקו חם ועוגה\עוגייה 5.לאבד את כל החברות 6. בצבא, עם חבר. 7.הייתי הולכת לבקר את כל האנשים שחשובים לי,מבלה עם המשפחה והחברים,מבלה בכל מיני מקומות,ואומרת בפעם האחרונה לכולם שאני אוהבת אותם... 8.לא הייתי מנתקת ממנו\ה את כל הקשרים הייתי מנסה כמה שיותר לעזור לו\ה...
רוני

היי תיקון

נמחק לי בטעות תשובה מספר שלוש אז הנה היא: אני זוכרת שבגיל שלוש נכנסתי לגן ובכיתי והעוזרת הרימה אותי והמשכתי לבכות ושהגננת הרימה אותי הפסקתי...

™baMba

New member
^_^:)

מהירת חימה...אמממ...לא שלמה..אבל מסתדרת
וואו... אמממ..בחיי שלא יודעת...אני צריכה לחשוב על זה
ששפכתי לחברה שלי שוקו על הבגד גוף:)
אני אפ'פעם לא רעבה באמצע הלילה..
ג'וקים... אנשים שיכורים
שני ילדים, קריירה, ואממ..חיים פשוטים ויפים:)
איך
עם החברים, עם הבנאדם שאני אוהבת...הייתי בוודאי מספרת לו על הרגשות שלי
הרי כבר מה יש לי להפסיד
אנ'לא מתעוררת מחר
, מילים
הייתי כותבת מכתבים אישיים לכוווולם אני מניחה..
תמיד רציתי שזה יסתיים ככה
מה פתאום

למעלה