hey!!

מושמושה

New member
../images/Emo9.gifhey!!

ma koraaaaaaaaaaaaaaa?? rakk rziti lagid lkolam sabat shalom!!! and a love and miss you all!! biiiiiiiiiiiiig kiss mor (from garmnia)ahahahah

limorqq1

New member
יאאאאאאאאאא חיים שליייייי

מאמייייייייייייייייייייייייייייייי שבת שלום לך מתגעגעתתתתתתתת המון המוןןןן רוצה שתחזרי כבר משעמם לי
אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תעשי חיים נשיקות
אוהבת לימי

מושש נשמה שבת שלום מאמי../images/Emo140.gif

מוש מה מצב נשמה.? תגידי את נציגה של מדינה כלשהיא? תורכיה גרמניה מחר זה יהיה אדיס אבבא חחחחחחחח סתם מאמי תעשי חיים ותאכלי הרבה הוט דוג... ברלין מהממת נשמה המזה"ת של גרמניה היתי שם לפני כמה שנים עם חברים. הבירות מעדן והבחורות גן עדן חחחחחחחחחחחחחחחחחח. מוש נשמה יש לי בקשה אחת ד"ש חם חם לנשיא גרמניה, הורסט קוהלר תמסרי לו תודה על האירוח החם ותודה על הכל. תגידי לו בני Mלך הסטלנים מישראל. אם תראי אותו חחחחחחחחחחחחחח. תשמרי על עצמך נשמה ותתפסי איזה חתיך מלא מרקים חחחחחחחחחחחחח ביי נשמה ותחזרי בשלום

מושמושה

New member
bniii ahahahha

ani lo bbrlin ani bminchin aberot po tovot ani kol ayom sota loool ani amsor at adash ahahhaa vekolm po domem lbred pit!! am mmsh yapim!! beybey moaaaaaaaaa

adidiqq1

New member
../images/Emo12.gif יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר חיייייייייייייייייייייייייייים של עדייייייייייייייייי חעחעחעעעעעעעע תחזריייייייייייייייייייייייי כבררררררררר אני להתגעגע
מתה עלייך
תחזרי כבר נו רבאק אמרתי לך יש לך אישור לברוח באמצע

מושמושה

New member
adiiiiiiiiiiiiiiiiii

kpronaaaaaaaaaaa ani lo hoyert kniti kartis lkivon 1 kmo srazit ani mitgagat lhpirot blila lool moaaaaaaaaaaaaa

adidiqq1

New member
../images/Emo12.gifיאאאאאאאאאאא ../images/Emo10.gif כנסי

אבל אבל אבל אבללללללללל אח"כ התחרטתי חחחחחחחחחחחח
(הולכת להזמין כרטיס לכיוון השני)
יאללה יאללה יש לך אישור ממני לברוחחחחח חחחחחחח

adidiqq1

New member
חחחחחחחחחחח יו מור את ככה

נוטשת אותי לטובת הגרמנים
מה מושלם מה
שאני לא אבוא עכשיו למשוך אותך מהשערות לפה חחחחחחחח ולא עוד לא הייתי בבאר 7 נראה כבר מתי חחחח אה ונראה לך שאני אלך לבאר 7 שאת לא תהיי שמה
חחחחחחחחחחחחחח למי אני אציק חחחחחחח

מורוששששששששששששששש

מאמי ,איך בגרמניה? הכל בסדר ,חיים אה? תחזרייייייייי כברררררררררר רררררררררר אניייייייייייייי מתגעגעעעעעעעעעעע אליךךךךךךךךךךךךךךך ותעשי חיים אה? שלך חן

yaniqq1

New member
מוררררררררררר כפרה עליך עשית לי QQ

מור תחזרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לפה עם QQ חמודדדדד מואהההההההההההההה כפרה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה