XDDD שיהיה לך בכיףD: איפה את לוקחת קורס?בגתה? חח אני עושה מגמת גרמנית אני מתחילה שנה הבאהDDD:
P PerfectSP New member 1/1/08 #21 XDDD../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif שיהיה לך בכיףD: איפה את לוקחת קורס?בגתה? חח אני עושה מגמת גרמנית אני מתחילה שנה הבאהDDD:
XDDD../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif שיהיה לך בכיףD: איפה את לוקחת קורס?בגתה? חח אני עושה מגמת גרמנית אני מתחילה שנה הבאהDDD:
E ElinorLahav New member 1/1/08 #23 זה לא טוב ../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif ../images/Emo205.gif זה מעוווווווווווווווווולה
X XקוקיX New member 1/1/08 #25 טוב לי שטוב לך ../images/Emo3.gif תתחדשי על המנוי! באמת הגיע הזמן כשתדעי גרמנית אל תהססי ללמד גם אותיXD סתם, בהצלחה תרגישי טוב או במילים אחרות, עדיף לך ככה, "אל תרגישי טוב" ומזלטוב על האחיין D: כיף לךךךך
טוב לי שטוב לך ../images/Emo3.gif תתחדשי על המנוי! באמת הגיע הזמן כשתדעי גרמנית אל תהססי ללמד גם אותיXD סתם, בהצלחה תרגישי טוב או במילים אחרות, עדיף לך ככה, "אל תרגישי טוב" ומזלטוב על האחיין D: כיף לךךךך
F Fall Out Liel New member 2/1/08 #26 תודה לכן ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif אני לומדת בגטה..זה מקצועי אבל יקר! מזל שיש לי שני הורים גרושים שאפשר לעשות חצי חצי
תודה לכן ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif אני לומדת בגטה..זה מקצועי אבל יקר! מזל שיש לי שני הורים גרושים שאפשר לעשות חצי חצי
F Fall Out Liel New member 2/1/08 #30 באמת? ../images/Emo12.gif לא ידעתי..../images/Emo168.gif וואי איזה באסה, אולי היינו לומדות ביחד.. אולי תשקרי ותגידי שאת בת 16? בת כמה את?
באמת? ../images/Emo12.gif לא ידעתי..../images/Emo168.gif וואי איזה באסה, אולי היינו לומדות ביחד.. אולי תשקרי ותגידי שאת בת 16? בת כמה את?
F Fall Out Liel New member 2/1/08 #28 ו..קנינו הליכון!! חח התעמלתי חצי שעה../images/Emo168.gif עד שנתפס לי השריר. ישר הגעתי מהבצפר והתחלתי בלי לעשות חימום אז נתפס. התרגשות
ו..קנינו הליכון!! חח התעמלתי חצי שעה../images/Emo168.gif עד שנתפס לי השריר. ישר הגעתי מהבצפר והתחלתי בלי לעשות חימום אז נתפס. התרגשות
ז זהביתוששש New member 1/1/08 #24 מה?! למה?! איך?! לא../images/Emo168.gif אני בי"א..אז עד אמצע שנה הבאה זה 2008 ואז ישתנה ל2009 ואני כבר אסיים לימודים ב-20.6.09 [אלא אם כן יחליטו להאריך/לקצר את הלימודים..]. ב-2010 אני אהיה [לצערי] בצבא
מה?! למה?! איך?! לא../images/Emo168.gif אני בי"א..אז עד אמצע שנה הבאה זה 2008 ואז ישתנה ל2009 ואני כבר אסיים לימודים ב-20.6.09 [אלא אם כן יחליטו להאריך/לקצר את הלימודים..]. ב-2010 אני אהיה [לצערי] בצבא
F Fall Out Liel New member 2/1/08 #27 זו הייתה אני..../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif מכינוי של חברה שלי, לא היה לי כוח להחליף