.. תוכניות לקיץ..

aviran677

New member
../images/Emo9.gif.. תוכניות לקיץ..

חזרתי מיציאה משעמם. לא נרדם..
מה התוכניות שלכם לקיץ חופשה?.ח"ול..?.. אילת?.. או שסתם בבית? אני עוד לא יודע אם יתנו לי חופש מהצבא.. אז בטח ניו יורק .. או אמסטרדם..
או אם לא.. אז איזה שבוע באילת..
..חחח ..גם זה יהיה טוב רק קצת חופש!!1 בקיצור מה אתם הולכים לעשות הקיץ הזה?

Paranoid Eyes

New member
אהמ...

לא תיכננתי כלום אם חושבים על זה.. פניי לכיוון העבודה עבודה עבודה.. אבל אולי אני אקח איזו חופשה קצרה לחו"ל.. נשמע לי די נחמד האמת. אהממ... ניו יורק? אני מתבאסת רק מלחשוב על כמה זמן יקח לי להוציא ויזה. אולי אמסטרדם! פראג... בא לי לרומניה, מסע בחיפוש דרקולה

D amaged R oses

New member
ת"א-פ"ת

בחופש
אחותי במפגש של להקה
ואני עם החמוד שלי
והולכים לחנויות אנימה! פעם ראשונה שלי ~מתרגשת~ כנראה סופרלנד גם או משהו כזה~ נראה כבר מה דודה שלי תגיד

זכוכיות

New member
יש לי זמן לשרוף עד אוקטובר ../images/Emo13.gif

אבל אין לי תוכניות... מתישהו בין סוף תקופת הבחינות לתחילת סמסטר הקיץ של החבר רשמנו לנו "ללכת לים". חושבים בקטן...

drnaji

New member
התוכניות שלי לקיצ:

רציתי לצאת לחו"ל אבל בצא לא אישרו לי בטענה שאני חשוב מדי-למרות שבת'כלס אני לא עושה כלום
בסופ אוגסט יש לי רגילה ואני רוצה לצאת ל4 של קמפינג עם חברים בצפון..ממש בא לי טיולים בטע וכו. מה עוד? לבלות ולהנות..לא משנה איך! קיצ מהנה וחם

XspiritX

New member
טובב:p

יאללה בתחילת החופש עבדתי שבועים ואז עזבתי באה המשפחה מארצות הברית מתארחיםם פה ושם ...ולפני שבוע הייתה חתונתה של בת דודותי :p שבוע שלם :p אצלנו זה משהו שונה הערבים :p ומחר מסיבת האירוסים של אחותי ... ובחודש אוגוסט טיול לאירופה ל 3 שבועות אבל עדיין לאהחלטתי אם ללכת עם הורים או לא :p אהה וכמה פעמים בשבוע הולך לבריכה יאללה סבבה כיף :p שבוע הבא אני בת"א גם

XspiritX

New member
ושכחתי עוד משהו :p...

ובעוד כמה ימיים יש קמפינג עם הנער עובד והלומד :p יאלה סבבה לגמרי :p

למעלה