תגידו...

../images/Emo9.gifתגידו...

עד מתי חוקי להגיד "אני אחרי לידה"?... לא, כי הקטנה שלי חוגגת עוד מעט 3 ואני עדיין בנדנד על הק"ג האחרונים שנשארו... (בעצם, גם כשהילד בן 18, זה אחרי לידה... לא?) יש לי שלוש בנות אחרי הראשונה עליתי המון (סיפור ארוך, לא לעכשיו) וירדתי 22 ק"ג בחצי שנה אחרי השניה עליתי פחות וירדתי פחות ואחרי השלישית... ירדתי לפני שנה משהו כמו 12 ק"ג , לא הגעתי לאן שרציתי ואתמול נשקלתי וגיליתי שעליתי 4 ק"ג בלי להרגיש בכלל. אני טובה במבצעים, קצת פחות טובה בלשמור על התוצאות לאורך זמן... יש פה עיצות מבעלות נסיון??

לילית462

New member
בואי אני אגלה לך סוד...

יש כאן כמה אמהות, שהקטנטנים שלהן כבר בצבא... ועוד סוד, יש כאן בנות, שהקטנטנים שלהן עוד לו בתכנון אפילו (כלומר אין להן ילדים) בקיצור, ברוכה הבאה לקרבנו, תרגישי הכי בבית שבעולם

ממש מתאים לי כרגע..

קבוצת תמיכה און ליין בלי בייביסיטר ובלי לשלם... האמת היא שעד עכשיו ירדתי כמו שצריך רק בקבוצות אבל די, מספיק גדולה בשביל לעשות את זה לבד... אבל לא לגמרי לבד. כי אתן פה!! נראה לי אחלה לכתוב מדי פעם, לקרוא עיצות, להתחייב בכל שבוע מחדש, ולראות שלא רק לי קשה.... אז תודה שאתן פה!!

jesie12

New member
אני ממש מקנאה באלה שמאשימות את ההריונות

בעליה במשקל אני שמנתי מכלום, מגיל 12 רק עליתי ועליתי בהריונות - נאדה בראשון 7 קילו פחות, כשאושפזתי , אף אחד לא יכל להבחין אם אני אחרי לידה או לפני לידה בשני עליתי קילו רק בחודש תשיעי

כמו שכתבתי להאשמה הזאת קצת "פג התוקף"

אחרי 3 שנים... סיפור על הריון: עם הבכורה שלי הגעתי להריון עם עודף משקל די גדול ולא הצלחתי להכנס להריון, נזקקתי לזריקות פרגונל. אח"כ ירדתי המון במשקל ולהריון השני נכנסתי בצ'יק, ממש בלי בעיות. אח"כ קראתי מחקרים שהראו שיש קשר בין המשקל לכניסה להריון.

את כל הבנות שלי ילדתי עם משקל עודף

בכל הריון קיבלתי עוד כמה מתנות של US כי מרוב שומן הוא לא בטוח מה הבטן שלי של ההריון ומה השומן של הגוף והוא בכלל לא מצליח לשמוע את הדופלר. לא נעים לקבל על הראש מהרופא שלך וזה מה ששכנע אותי להתחיל תהליך וככה נעלמו להם 11 ק"ג ראשונים ועכשיו אני ממשיכה.

AGE1

New member
אצלי המכה הגדולה היא בהריונות, והיו 3

כל הריון משאיר אותי עם עודף של סביבות 20 ק"ג, ואחרי כל דיאטה שאחרי הלידה נשארתי עם מתנה של 5 ק"ג. כלומר- את ההריון השלישי (לפני שנתיים ילדתי) התחלתי עם עודף של 10 ק"ג והתלבשו עליו עוד 20, אבל עכשיו אני מחסלת את כולם סופית, כי לגמרי נמאס לי. אני כבר באמצע הדרך.

לאמא של מיקה...

אני קוראת אותך בפורום אחר בו את משתתפת ויודעת שאת חזקה מספיק לעשות כל דבר שתרצי. ובקשר לאמהות, אני אחרי לידה בהחלט, הקטן שלי בן שלוש אוטוטו, ואני עדיין לגמרי אחרי לידה, אני רואה את המונח אחרי לידה כלא רק פיזי אלא גם כשינוי באישיות שלנו, כלומר, אנחנו לא חושבות עוד רק על עצמנו, קצת מזניחות את עצמנו, יותר עייפות מבעבר גם פיזית וגם נפשית, במיוחד כשהטיפול בילדים מכלה את כוחותנו, לא משנה בני כמה הם, בכל מקרה אנו שמות אותם בראש סדר העדיפויות ואנחנו בדרך כלל אחרונות בתור. בהצלחה.

רגב ת

New member
לאמא של מיקה

מה שכתבת דומה לסיפור שלי ולמשקל עודף ההבדל הוא שהקטנה שלי בת שנה כמעט ואני החלטתי שזה זמן טוב לחזור להיות משהו נורמאלי ולא לחכות שהשנים יעברו לדעתי צריך לחשוב על דברים שיעזרו להתמודד ולעבור ולהבין שזה לא משהו זמני אלא אורח חיים

נושאת בשורה..

כמה שהמשפט הראשון שכתבת הוא מפרגן, מעצים ו... גורם לי להרגיש חזקה מספיק לעשות כל מה שארצה.. תודה!!

נוגלי

New member
אני בהריון הראשון עליתי

ואל תבהלו 33 ק"ג. בשני 22 ק"ג. אני אוכלת בשביל 10 בהריונות

אמא של מיקה

אני יכולה לספר לך ש........ רק לפני חצי שנה הפסקתי להיות אחרי לידה כשהפשוש חגג יום הולדת - 14 !!!!! ולא הרגשתי שאני משקרת לרגע
כי זה באמת הרבה מעבר ל-ללדת ההגדרה הזו ורק לפני זמן מאוד קצר ה ש ת ח ר ר ת י ואיזה ריח יש לחופש ............

קרמבו 112

New member
תראי מבחינה רפואית רופאים אומרים שעד

שנתיים מיום הלידה האשה נקראת אחרי לידה כך גם הגוף עד שהוא חוזר לעצמו עכשיו זה לשיקולך חחחחח עד מתי לחשוב כך להתנהג כך או לקחת אחריות על עצמך וגופך בהצלחה

למעלה