שרשור שאלות ל- N A V E

smiley9

New member
../images/Emo68.gifאולי לקחת את זה ככה אבל אני

ממש לא באתי בכוונה לפגוע עם השאלה.....אולי הייתי בצד השני שלה

N a V e

New member
להקה-->

שלום חנוך:שירה+גיטרה ליווי אפרים שמיר:גיטרה סולו מייקל בנסון:גיטרה באס ארקדי דוכין:פסנתר,קלידים אסף מרוז(איפה הילד):תופים

../images/Emo45.gif עוד שאלות!!!!!!

חחח נו משעמם לי...... מה עשית בחופש? אם היה לך אפשרות, איזה מקצוע היית מבטל בביצפר? שוטי הנבואה או מוניקה סקס? (מה הקשר? לא יודעת...) שיר שיכול לגרום לך לבכות- שיר שמצחיק אותך- אם היית יכול, איזה דבר שקרה לך בחיים היית מעביר לאחור ומתחיל מהתחלה? מאיפה בא הכינוי שלך בתפוז? איך הגעת לפורומים של תפוז ? למה דווקא רוק ישראלי? הספר האחרון שקראת- העבודה האחרונה שעשית לביצפר- ציון הכי נמוך שקיבלת השנה ובאיזה מקצוע- ציון הכי גבוה, ובאיזה מקצוע- השאלות שלי- כאב ראש או כיף?
ולסיום- שיהיו לך חיים טובים, שלום אהבה ורוקנרול!! (מה? חחח עזבו... אני במצב רוח היום)

N a V e

New member
...

בחופש לא עשיתי שום דבר מעניין. היום יצאתי מהבית לקנות מיתר לגיטרה(רביעי,למי שמתעניין).וזהו. איזה מקצוע?מתמטיקה.מהסיבה הפשוטה שזה המקצוע שאני הכי חלש בו. שוטי הנבואה.מוניקה סקס סטנדרטים מידי,ובהופעה של שוטי הנבואה מאוד נהנתי,וכיף לראות שעושים בארץ גם פולק שכזה. שיר שיכול לגרום לי לבכות. תחזור תחזור של משינה.לא יודע אם לבכות,אבל בהחלט צמרמורת,בעיקר בגרסאת ההופעה של מכונת הזמן,95. שיר שמצחיק אותי אוכל ת'ציפורניים של כוורת.מומלץ. מתחיל מההתחלה? הרקע המוזיקלי שלי.כמו בהרבה מקרים,ההורים רצו לתת בגיל יותר צעיר,ולא רציתי.היום אני מצטער שאין לי תאוריה מלאה. הכינוי שלי(התגלגל פעמיים,הקודם הוא "עושה שוק עם גיל חובב" בתקופה שגיל חובב היה שוס רציני) הגיע מהעובדה שאני מנהל פורום אקטואליה לנוער בתפוז,והכינוי הקודם שלי יכל היה לפגוע בציבור מסוים של אנשים,ולכן,כדי לא ליצור פרובוקציות,הוא קרוי על השם שלי,בעצם. זה לא רק רוק ישראלי.אני אוהב רוקנרול,זה עושה לי המון,ואם זה בעברית-זה כיף.רק שלצערי הרבה מאוד אומנים ישראליים,יוצרים מוזיקה בשביל הכסף,ולא בשביל היצירה עצמה,וכך מתפספס הרבה.בחו"ל התופעה גם קיימת,אבל פחות ברוקנרול ויותר בפופ,Pאנק אמ.טי.וי שכזה,אלקטוני וכו'. בעיקרון אני אוהב כל מוזיקה שנוצרת כדי להגיע לסיפוק מסוים מבחינה מקצועית,ולא מבחינה כלכלית. הספר האחרון שקראתי-הזר,במסגרת לימודיי ספרות.זה לא שאני לא קורא מעבר,פשוט,י"ב,אין הרבה זמן...
העבודה האחרונה מממ,הביוטופ שלי בביולוגיה.הוגש כבר פעם אחת והוחזר לי ולשותפי לביצוע שיפצורים אחרונים. הציון הכי נמוך השנה...23.באנגלית.בעע.נו טוב,לפחות כמו המס' של ג'ורדן. הכי גבוה- 96 , חיבור.כי כתיבה זה אחד הדברים האהובים עליי
השאלות שלך-חלקן כאלה וחלקן כאלה. חיים טובים גם לך

רוק ישראלי התכוונתי למה דווקא פורום

רוק ישראלי, לא בכללי אבל לומשנה ומזתומרת השאלות שלי כאלה וכאלה! חחח סתם חייםטובים

wild lady38

New member
אמממ הרבה מאד אמנים עושים

מוסיקה בשביך הכסף..? ברוק הישראלי שלנו..?? מוזר מאד... אתה יודע לאמנים ממש אבל ממש לא קל לעשות כאן כסף.. אפילו להכי אמיתיים שיש

N a V e

New member
תתפלאי

אין ספק שמרבית האומנים מתחילים בעשיית מוזיקה לשם היצירה עצמה. כך היה עם מרבית הלהקות הגדולות. קחי לדוגמא את הלהקה הישראלית האהובה עליי,משינה.עד 95-שיא היצירה.כל אלבום משלב בתוכו כל כך הרבה,וכל כך ברמה אחת מעל כל שאר להקות התקופה. השירים החדשים של משינה,לאחר האיחוד ב-2003(בעיקר "ואולי עכשיו") מביא עימו טקסט בנאלי במיוחד,סאונד צפוי ומיינסטרימי להחריד,ובכלל-הפקה משעממת מידי,בייחוד כשמדובר במשינה. והדוגמאות הדומות לכך הן רבות..מוניקה סקס,היהודים...הלהקות האלה היו פעם צעקניות הרבה יותר מבחינת חדות וחדווה על הבמה.בעיני,היום זה שונה.יהיו כאלה שיפקפקו עליי,אבל בעיני זו תופעה שהולכת וצוברת תאוצה לצערנו בארץ. יש סוג של חשש שגם אומנים צעירים ילכו באותה דרך.לדוגמא,הדורבנים ובוטן מתוק בקרקס,שנתנו אלבומים ראשוניים מוצלחים למדי,וכבר עכשיו ממהרים לעבוד על אלבום חדש. ויש,גם,דוגמאות הפוכות:נקמת הטרקטור,כנסיית השכל,שלא מתביישים לחכות 5-6 שנים בין אלבום לאלבום,על מנת לשמור על חומר ברמה גבוהה(ולא,אל תגידו שגם מוניקה סקס כאלה כי הם לא היו פעילים בתקופה מסוימת).

wild lady38

New member
נו אבל זה ברור שלהקות

בסופו של דבר מתמסחרות.. מה לעשות, ככה זה הולך, וזה בכלל לא תופעה שמתפתחת או משו כזה- ככה אנשים, רוצים להתקדם, לא להתקע באותו מקום. וכל אומן ישראלי עד שהוא לא מתמסחר- פשוט לא מרוויח.. אין מה לעשות.. עד שזמר או להקה מגיעה למצב שהיא מתמסחרת- ומרוויחה הרבה כסף- היא אוכלת הרבה חרא... זה לא קל.. עם כל הצרובים רק ממכירת דיסקים ממש לא מתפרנסים, ומהופעות.. להקה שעדיין לא ממש מוכרת, או לפחות לא ממלאה אולמות, תופיעה גם בחינם.. בדיוק לשם היצירה עצמה, כמו שאמרת. מתי פעם אחרונה יצא לך לשאול את נקמת הטרקטור, או כנסיית השכל, לפי הדוגמאות שלך- אם הם מרוויחים כמו שצריך..? אני יכולה להבטיח לך שאם הפרש של 5-6 שנים בין אלבום לאלבום והופעות רק פה ושם.. הם לא מתפרנסים כמו שאומן אמיתי מתפרנס מה לעשות, יצירה יצירה אבל בנאדם גם צריך להתפרנס בכבוד,אבל עד שמגיעים למצב כזה- אוכלים הרבה חרא בגלל זה, אני אומרת שאם מישהו מחפש לעשות כסף אז שיפנה לתחום אחר ולא לרוק הישראלי.. כי זה ממש לא דרך "רק לעשות כסף." בשביל להצליח בארץ צריך שיהיה לך הרבה הרבה כישרון, אלא אם כן אתה רוני או דניאלה ושרונה פיק שזה בכלל משהו אחר... משהו טוב, אבל אחר.

N a V e

New member
זה לא ברור כלל

פינק פלויד זפלין דורס כל הרוק הקלאסי והמתקדם של פעם. לא ממוסחר ואנטי ממסדי. להקות לא חייבות להתמסחר.מי שמאבד את חדוות האומנות-משנה מסגרת. כוורת-התפרקה,וכל חבריה כמעט בלי יוצא מן הכלל התחילו קריירות סולו זוהרות. תמוז התפרקה אחרי אלבום אחד-וחבריה נשארו בטופ של המוזיקה. משינה,משנת 84-95 לא ירדה אפילו באלבום אחד מאיכותה המקורית.תמיד סיפקה את המוזיקה שהיא אהבה,ועדיין,סיפקה להיטים.הנה לך מקרה של הפיכת אלטרנטיב למיינסטרים,גם בארצנו הקטנטונת. נקמת הטרקטור-חבריה תמיד נשארו באומנות.בין אם בתאטרון,בהפקה ובעיבוד מוזיקלי...מוזיקאים שחיים ונושמים מוזיקה לא יוכלו להוציא שיר שהם לא שלמים איתו-כשהם בתקופת השיא.כאשר מגיעה תקופה מנומנמת וחוזרים ומתאחדים בשביל הכסף-אין ספק שהוא מוביל את היצירה.ובמשינה,יובל בנאי לא הכחיש שהחזרה היא על רקע כספי,ועל הכנות מגיע לו עוד פלוס אחד גדול.

N a V e

New member
לחזור על רקע כספי-מתקבל,בארץ

להתמסחר-לא ראוי בעיני.

smiley9

New member
../images/Emo68.gifכל הזכויות ללימור רביב:)

אדום כן או לא? צהוב כן או לא? בלונדיניות או ברונטיות? סקס או שוקולד? לנגן או לשמוע מוזיקה? גיטרה או חליל צד? חשמלית או קלאסית? אפטרשייב או בושם? פרנק סינטרה כן או לא? דפש מוד כן או לא? מוקי כן או לא? משקפי שמש-כן או לא? ברי סחרוף-כן או לא? בלונים-כן או לא? עיתונים-כן או לא? תנ''ך-כן או לא? רמקולים או אוזניות? נרות-כן או לא? צרפתית-כן או לא? יומן-כן או לא? ישן-ערום או לבוש? שיער-ארוך או קצר? פינק פלויד או קינג כרימזון? סקס במיטה או במקום ציבורי? אני או את? את או אנחנו? ספרות או היסטוריה? שקוף או אטום? מט או מבריק? כוסות זכוכית או ספלים? טוויטי או סילבסטר? בירה או יין? קולה או דיאט קולה? כנות או רגישות? כלב או חתול? חורף או קיץ? חנוכה או פסח? פוך ומזגן או שמיכה דקה?

N a V e

New member
שיהיה

אדום לא צהוב כן(פסיכודלי) ברונטיות אין תשובה(סקס או שוקולד) לשמוע ולנגן ביחד(למצוא את מה שאתה שומע) חליל צד.דפנטלי.על פרוג רוק שמעתם?! חשמלית או קלאסית?לא ממש משנה לי. אפטרשייב סינטרה כן דפש מוד כן מוקי לא משקפי שמש לא ברי סחרוף בערך בלונים לא עיתונים כן תנ"ך כן אוזניות נרות כן צרפתית לא יומן כן לבוש שיער ארוך פינק פלויד אבל קרימזון לא הרחק מאחור סקס במיטה אני או את? את או אנחנו? היסטוריה מה ההשוואה בדיוק בין שקוף ואטום? מט? ספלים סילבסטר בירה קולה כנות פינגווין חורף פסח פוך ומזגן

למעלה