שלום
S Sn‡ƒƒ New member 15/6/04 #3 שלוםשלוםשלוםשלוםשלוםשלוםשלום../images/Emo6.gif סיב....!!! מנישמע..? יווואווו איך אני שמחה שאת פה!!.. אבל תציגי את עצמך קצת..
שלוםשלוםשלוםשלוםשלוםשלוםשלום../images/Emo6.gif סיב....!!! מנישמע..? יווואווו איך אני שמחה שאת פה!!.. אבל תציגי את עצמך קצת..
O oO inFecTedBraiN Oo New member 15/6/04 #4 הממ..אוקיי.../images/Emo9.gif אני קרן. אתם יכולים לקרוא לי בשמות הבאים : קרן,סיב,סיבי,סירי,סיר,סירים. עדיף קרן או סיב. פ'כל מקרה.. אי בת 14 ושבעה חודשים [!!!] ואני בכיתה ט'. אההה.. יש לי שיער שחור.. הממ. טוב. קצת גלשתי. אההההההה. טוב. ביי.[=
הממ..אוקיי.../images/Emo9.gif אני קרן. אתם יכולים לקרוא לי בשמות הבאים : קרן,סיב,סיבי,סירי,סיר,סירים. עדיף קרן או סיב. פ'כל מקרה.. אי בת 14 ושבעה חודשים [!!!] ואני בכיתה ט'. אההה.. יש לי שיער שחור.. הממ. טוב. קצת גלשתי. אההההההה. טוב. ביי.[=
כ כתמונית New member 15/6/04 #9 תשמעי... אני לא יודעת מה עם נועה עם ו'... אבל נעה בלי ו' אכולת קנאה....חחח... הימים היפים של כתה ט'...
תשמעי... אני לא יודעת מה עם נועה עם ו'... אבל נעה בלי ו' אכולת קנאה....חחח... הימים היפים של כתה ט'...
M muchtara New member 16/6/04 #10 מה כתה ט?? נשאר לך כולה חצי שנה - וזזההההווווו!!!!!! (WWWEEEEEEPPPPYYY!!!!) ולך גם יהיה יותר מהר כזה...
מה כתה ט?? נשאר לך כולה חצי שנה - וזזההההווווו!!!!!! (WWWEEEEEEPPPPYYY!!!!) ולך גם יהיה יותר מהר כזה...