שלום לכולם

crusher

New member
../images/Emo9.gifשלום לכולם

סיימתי לראות היום את העונה הרביעית... אני הייתי רוצה לדעת מתי תעלה העונה החמישית לרשת או בכלל לטלוויזיה מתי היא אמורה להיות משודרת?

Audrey Krause

New member
שלום קראשר!../images/Emo6.gif

הורדת? העונה החמישית תעלה כשיתחילו לשדר אותה בארצות הברית. וזה יקרה ב... ארג. אני לא זוכרת. מישהו? בכל מקרה, תסתכל כמה שירשורים מתחת, יש שם טריילרים נחמדים לעונה החמישית מארצות הברית. בכלל, כל הפורום מלא בתמונות של השחקנים ממנה וכל מיני דברים. טייק א-לוק! :-9

crusher

New member
אההה

לא היו עוד איזה 3 תגובות? מה ההנהלה מחקה את התגובות??? וואיי איזה צינזורה

As I Am

New member
יש בעיות? ../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

אסור להזכיר מקורות/הוראות להורדות פרקים בפורום.

crusher

New member
אבל...

במילא לחצי פורום יש את העונה הרביעית ... מה, אנשים לא עד כדי כך דפוקים... לא צריך לצנזר ככה..

L i l l u

New member
מנצלת לשאלה: למה הצ´ט שלי ../images/Emo80.gif

לא עובד, אלא רק כשאני נכנסת דרך גופ? ואז, יש מישהו בצ´ט כי כן ואני לא ראיתי אף אחד אז הצ´ט הוא לא אותו הצ´ט? חוץ מזה מזזזזזזזזזה משעמם לי ואני בדיכאון.....

Adrienne

New member
אני שם אני שם בואי בואי!

וגם לינה פה, אבל היא ב X אדום כזה אז היא לא שם.

As I Am

New member
תגיד אתה בסדר? ../images/Emo103.gif

מה הקשר?? אסור להעלות לפורום מידע מהסוג הזה. זהו, אין מה להגיד בעניין, ובין אם הפורומיסטים יודעים אותו או לא, זה כבר עניין אחר. ועוד משהו - אלה לא סתם חוקי "צנזור" דפוקים שקבעתי לבד, אלא חוקים של הנהלת הפורומים כולה. רוצה להתלונן? לך לפורום משוב.

crusher

New member
אני מכיר כמה פורומים...

שכן מעלים "מידע מהסוג הזה" ולא קרה להם כלום... הרי אנשים פה לא נותנים לינקים ישירים למקומות שאפשר להוריד מהם את התוכנית, כולם יודעים מאיפה להוריד, כולה מדברים פה בעקיפין
על התוכנית ומה קורה באינטרנט... חוצמזה שאני לא מאמין שהנהלת הפורמים באמת הולכת ובודקת פורום פורום כדי לראות שבאמת אין שם דיבורים על כאלה דברים...

Woogyman

New member
תראה,

יש לפורום חוקים. יש לתפוז חוקים. ואנחנו הולכים לפיהם. אתה לא רוצה ללכת לפי זה? אתה מוזמן לחפש פורום אחר. ודרך אגב, כן, תפוז עוברים פורום ופורום ובודקים. הם היו כאן לפני כמה ימים למען האמת, תחזור אחורה כמה דפים ותראה.

PopPy

New member
בודקים או לא בודקים

זה הפורום, זה תפוז- לא מוצא חן בעיניך? יש מספיק פורומים אחרים, אתה מוזמן לברר איך מורידים פרקים שם. הורדת פרקים זה, ע"פ תפוז, הפרת זכויות יוצרים (אני לא רואה את זה ככה, כי זה בדיוק כמו להקליט את זה, אבל לא משנה). ברגע שאנחנו מדברים על דרכים להורדת פרקים, בתפוז, מבחינת תפוז זו עבירה על חוקי הפורומים, בדיוק כמו שמבחינת תפוז אם יטרידו אותך זו עבירה על חוקי הפורומים, ואם מציפים פורום זו עבירה על חוקי הפורומים. כשאנחנו נתקלים בבעיה בהורדת פרקים או מעוניינים להתייעץ בנושא, אנחנו פונים אחד לשני במסרים, באייסיקיו, אבל לא על גבי הפורום. עצם העובדה ש90% מחברי הפורום יודעים איך מורידים פרקים ועושים את זה לא משנה את העובדה שאסור לדבר על זה כאן.

As I Am

New member
מדברים "בעקיפין"?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

ככה - דבר ראשון, כמו שסם אמר קודם, כן, הנהלת הפורומים עברה על הפורומים ועשתה מעין "ביקור-בית" לפורומים מסויימים (כנראה אשכול טלוויזיה, ע"פ מה שהבנתי ממנהלים אחרים), ואני אף קיבלתי מסר על הביקור (הפורום מתנהל מצויין, המשיכי כך!
), מה שאני מאוד מרוצה ממנו כי זה רק מראה שתפוז עושים עבודה מצויינת. חוץ מזה, אם, כמו שאתה אומר, כולם יודעים את זה גם ככה, אני לא רואה סיבה להעלות את זה לפורום. חושב שלא נתנו הסברים פעם? חושב שלא דיברנו על זה? פעם, די בתחילת הפורום, חשבתי שזה מותר - עד שקיבלתי מסר ממישהו שאני מכירה, שהוא גם מנהל פורום, שהצביע לי על הנקודה ההיא. שאלתי בפורום מנהלים על הנושא, ולא, זה אסור. זה לא שאסור שחברי הפורום ידעו את זה ויעשו את זה, אנחנו לא שולטים על החיים שלהם - אבל להעלות לפורום - לא. אני לא הולכת להפר מה שכתבו לי לא לעשות בפורום מנהלים, אוקי? הפורום נראה לי דווקא מתנהל יחסית בסדר בלי העניין, וכולם קיבלו את זה טוב מאוד חוץ מבן-אדם אחד שכרגע אני כותבת לו את ההודעה הזאת.

crusher

New member
טוב אל תוציאו אותי מהעניין הזה

כל כך מחורבן... אפשר לחשוב מה אמרתי... אני לא יודע איך אתם קוראים את ההודעות שלי אבל אני לא כותב אותן בעצבים או משהו, ממש ברוגע, אני לא מנסה להתווכח פה עם אנשים (היה לי מספיק בפורום אחד...) אני סתם שאלתי... לא צריך לנפח את הסיפור הזה לגודל של
פעם הבאה אני גם לא ארשום כלום בסדר

Charmed Gal

New member
לא קרה שום דבר...../images/Emo56.gif

אתה פשוט מעכשיו לא תרשום על הורדות כמו שביקשו זה הכל! ברוך הבא לפורום
ואל תדאג כמה מאיתנו פה (אני לדוגמא) תוקפים לפעמים בלי כוונה מתרגלים אלינו, וגם אתה תתרגל ותשתלב. וואווו מה קורה לי? איזה משפטים מוזרים? הם לא מתאימים לי!

Adrienne

New member
לא אמרתי ברוך הבא! איתמר לעמוד

בפינה!
שלומות אישוש! ברוך הבא! קבל
ו
וד"א אנשים, אני החלטתי אתמול, שאני מנדב את אחי ללמד אותי
איך אני אמור לנגן TC בלי לדעת

ofirush

New member
מה אתה מתווכח בכלל? ל

א מוצא חן בעיניך, תלך לפורום אחר!!!!!