שלום לכולכם

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא נוקי הנכבד../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלום לך נוקי וברכה עליך
נשמח מאוד לצרפך לשורותינו. בוודאי תעשיר אותנו בכתיבתך ובהגיגיך, ואנו נשמח לקרוא ולהגיב על דבריך. נשמח גם לשמוע את דעותיך על כתיבתנו ועל הרעיונות הטמונים בה. והרי ידוע שאין סכין מתחדדת מעצמה אלא צריכה את רעותה כדי לחדד זה את זו, כך גם אנו הכותב תורם לקוראים ולהיפך. נקווה שנתרום לך כמיטב יכולתנו, וניתרם על ידך. לצערי לא הספקנו לפרוש את השטיח האדום, המתן נא מעט, הנה הוא נפרש.

אדזה

New member
נוקי

ואנחנו שמחים שאתה/את בחרת בפורום שלנו.ברוך בואך

חיניה

New member
ערב טוב לכולם. אפרופו הנחיות משרד

הבריאות. לא יודעת איך אתם אבל אני כבר לא מאמינה לאף אחד.אחרי שראינו את ערימות העופות מונחים בהפקרות גמורה ואחרי שחמישה ימים ידעו על השפעת ולא עשו דבר ואחרי שפעם שמענו שמפעל אמין כמו תנובה מוסיף סיליקון לחלב ואחרי פרשת רמדיה ואחרי הבשר המסריח המשופץ של "טיב טעם" ואחרי מזון הכלבים המורעל וזה מה שאני זוכרת כרגע,למי אפשר להאמין??? הרי כל הנל היו במסגרות גדולות וידועות ולא בדוכן אחורי בשוק...בסוף תמיד ימצאו את הש.ג. האשם.בחול כשיש פאשלה האחרים עפים או מתפטרים. אצלנו הבעיטה תמיד מופנית למעלה אולי כי אנחנו עם ירא שמיים ועינינו נשואות "אליו"???תאמינו לי:מי שאוכל קש ושותה מים-בריא כמו סוס.(אבל את זה כבר אמרתי בהזדמנויות קודמות). אז שיהיה ערב טוב ושומר פתאים ה'.

חיניה

New member
נשבעת באמת התורה שהשתרשרתי

במקום הנכון. זה עלה לבד. אז בבקשה לא לתלות אותי

אדזה

New member
חיניה

היי חיניה,את כל כך צודקת,הייתי אפילו צוחקת אם הדברים לא היו כל כך כואבים.המדינה מסבסדת מוצרים שגורמים לנו לחלות,ואח"כ אין לה כסף לסבסד את התרופות לחולים וזאת במקום לפקח קצת יותר במקומות שצריך,פשוט סומכים על המזל או נס.מקווה שמלאכים טובים באמת ישמרו עלינו מכל רע.אמן

למעלה